OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

γ@@@@τα φιλε.. παντως τη τοσιμπα οχι δεντη βαζω μεσα φιλε.. επιμενω σαυτες τις 3.. αντε διωξε και τη σονυ... μενουμε στις 2 τι λετε?

Last edited by a moderator:
γ@@@@τα φιλε.. παντως τη τοσιμπα οχι δεντη βαζω μεσα φιλε.. επιμενω σαυτες τις 3.. αντε διωξε και τη σονυ... μενουμε στις 2 τι λετε?

Παρε οποια σ αρεσει ,...............ετσι κι αλλοιως η Χ3500 θα ειναι καλυτερη απ τις δυο :flipout::flipout:

Δεν ξερω τι λες εσυ , αλλα εγω παραγγειλα καινουργιο επιπλο για να βαλω την 52αρα που θα μου επαιρνες:flipout::flipout::flipout:
Καλημερα -bye-

οφ τοπικ........
Εσυ λες να ξυπνησα για να γραψω στο φορουμ ?:flipout::flipout:
Ολοκληρο avatar εχω .......... το Χ των GP η αλλοιως Automobile Club de Monako .

εγω δεν κοιμηθηκα καθολου
ηρθα απεξω πριν μια ωρα και προτιμησα την Χ απο την ΧΧΧ
καλα δεν εκανα?:flipout:

Ωραιος αγωνας και πανω που ειχα βασιστει στη λοταρια σου ...........τωρα θα ξαναμπω στο κομα κλητηρας .-bye-

Mode on ......
Αισχος , να ψηφισουμε αλλον για προεδρο , κι αλλο power buy στα σκαρια , τελικα θα μας παρει ολους τους ψηφοφορους ο μεσαιος χωρος και μεις κανουμε ανοιγματα στην αριστερα:flipout::flipout:
Συνεδριο εδω και τωρα .

Αισχος , να ψηφισουμε αλλον για προεδρο , κι αλλο power buy στα σκαρια , τελικα θα μας παρει ολους τους ψηφοφορους ο μεσαιος χωρος και μεις κανουμε ανοιγματα στην αριστερα:flipout::flipout:
Συνεδριο εδω και τωρα .

Μη φοβάσαι φίλε smooth η δεξαμενή των ψηφοφόρων μας δεν στερεύει. Ακόμα και με την ηγεσία απούσα είμαστε κόμμα εξουσίας.

Το νέο αίμα είναι εδώ, ενωμένο δυνατό! (κλεμμένο από το ΠΑΣΟΚ)
Αναποφάσιστος όσο δεν πάει κ γω, ζητώ να με αφήσετε να συμβάλλω με τη
σειρά μου στην υπερπροσπάθεια που κάνετε.

Υ.Γ Και η πλάκα είναι πως πίστευα ότι διαβάζωντας κάποια πράγματα, η απόφαση
θα ήταν πιο εύκολη. Φρούδες ελπίδες...

Ελάτε, μην ανησυχείτε.

Και γω απο τον Σεπτέμβρη ήρθα με δυό τρεις επιλογές και χάρη στο Φόρουμ έχω κανει οικονομία 2-2,5 χίλ:Banane0:

Εντελώς αναποφάσιστος...:damnyou:

Re: Απάντηση: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Ελάτε, μην ανησυχείτε.
Και γω απο τον Σεπτέμβρη ήρθα με δυό τρεις επιλογές και χάρη στο Φόρουμ έχω κανει οικονομία 2-2,5 χίλ:Banane0:

Δάκρυσα από συγκίνηση, τελικά το κόμμα επιτελεί κοινωνικό έργο. Σε λίγο θα θυμηθούμε τις εκθέσεις για την "Αποταμίευση" που γράφαμε μικροί :D

Στο θέμα μας τώρα. Φίλε ttsop σου προτείνω να συνεχίσεις με τους ίδιους ρυθμούς και θα έχεις μαζέψεις 4-5 χιλ μέχρι τον Ιούλιο-Αύγουστο που θα έρθουν οι 9G KURO. Μετά κάνουμε μια επανεξέταση της κατάστασης σου -bye-

Re: Απάντηση: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Ελάτε, μην ανησυχείτε.

Xαλαρά πάς κατευθείαν για την θέση του γενικού γραμματέα στο κόμμα των αναποφάσιστων :Banane0:

Ισως καταφέρω να το κρατήσω μέχρι του χρόνου και να πάρω .......

αυτοκίνητο....:idea:

Ισως καταφέρω να το κρατήσω μέχρι του χρόνου και να πάρω .......

αυτοκίνητο....:idea:

Και μένα αυτό είναι το όνειρό μου. Αμάξι με navigator 1080p LCD panel και στη θέση του συνοδηγού να κάθεται κανά plasma από αυτά που όταν τα ''στρώνεις'' δεν κινδυνεύει αυτό από burn in αλλά εσύ...........:jester::jester:

Και άσε τα Oled να ωριμάζουν...........:popcorn::popcorn:

Και να φανταστεί κανείς, ότι έφτιαξα το επιπλο που θα τη φιλοξενήσει με rack για τα μηχανήματα AV , υπολογισμένες διαστάσεις, αποστάσεις ηχείων... όλα..
Εξαιρετικό. Λέω να σας βάλω καμμιά φωτό.
Στο μεταξύ φιλοξενεί το μπαουλάκι, την 32άρα Sony που μου σπαγε τα νεύρα από την πρώτη μέρα που την πήρα...:clown:

....μέχρι να σου καεί είσαι! Τελευταία έχουν παρατηρηθεί διάφορα καψίματα απο κάποιους εδώ μέσα... μάλλον δικαιολογία ψάχνανε για να αγοράσουν καινούρια!