OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Απάντηση: Re: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Εγώ πάντως αποφάσισα.
Θα αγοράσω τηλεόραση την επόμενη φορά που θα κάνει λάθος ο υπάλληλος του πλαισιο και θα βάλει 50" στα 1100 ευρώ.
Αρα δεν είμαι αναποφάσιστος

Εσυ εισαι παμπονηρος!!! :ernaehrung004: :ADFADF1:

Nα πω και γώ την γνώμη μου,ίσως τετριμένη....αλλά κατέχω τόσο "καλή" LCD και πολύ καλή CRT

Οποιος εχει τηλεόραση 100hz CRT από τις τελευταίες (μετά του 2002 και κατά προτίμηση wide 16:9), καλύτερα να περιμένει τις εξελίξεις τόσο στο τηλεοπτικό τοπίο όσο και στις πηγές HD να γενικευτούν και να οριστικοποιηθούν (αλήθεια μετά τα 100hz και 24βιτ χρώμα θάχουμε λογικά και PIP/PAP,2 tuner κλπ στα νέα καλά μοντέλα ? ;)

Με τα σημερινά δεδομένα LCD ή Plasma,μόνο ενα απλό και συνήθως μέτριο DVD του εμπορίου με upscaling ,όπως και μέτριας ανάλυσης τηλεοπτικό σήμα,μπορείς να δείς στις νέες τηλεοράσεις,πραγμα που η "παλαιά" τεχνολογία το δείχνει ακόμα καλύτερα στις περισσότερες περιπτώσεις,γιατί ο καθοδικός σωλήνας και το γυαλί καλύπτει τις ατέλειες σήματος.

Βέβαια αν χαλάσουν τώρα τα μπαούλα και δεν αξίζει επισκευή του ή για όποιον θέλει καλαισθησία στον χώρο του, μπαίνει κανείς στο δίλλημα και άντε να βγάλει ακρη.:BDBDG54: (γιατί μην ξεχνάμε και τα κόλπα των αντιπροσώπων με παραγελίες από διάφορα εργοστάσια του ίδιου προιόντος ,και revision ίδιων προιόντων, για χαμηλότερο κόστος,αλλά συνήθως αυτά εχουν αντίκτυπο στην ποιότητα του προιόντος,και οι βλάβες στην νέα τεχνολογία πονάνε:antlers:)

Nα πω και γώ την γνώμη μου,ίσως τετριμένη....αλλά κατέχω τόσο "καλή" LCD και πολύ καλή CRT

Οποιος εχει τηλεόραση 100hz CRT από τις τελευταίες (μετά του 2002 και κατά προτίμηση wide 16:9), καλύτερα να περιμένει τις εξελίξεις τόσο στο τηλεοπτικό τοπίο όσο και στις πηγές HD να γενικευτούν και να οριστικοποιηθούν (αλήθεια μετά τα 100hz και 24βιτ χρώμα θάχουμε λογικά και PIP/PAP,2 tuner κλπ στα νέα καλά μοντέλα ? ;)

Με τα σημερινά δεδομένα LCD ή Plasma,μόνο ενα απλό και συνήθως μέτριο DVD του εμπορίου με upscaling ,όπως και μέτριας ανάλυσης τηλεοπτικό σήμα,μπορείς να δείς στις νέες τηλεοράσεις,πραγμα που η "παλαιά" τεχνολογία το δείχνει ακόμα καλύτερα στις περισσότερες περιπτώσεις,γιατί ο καθοδικός σωλήνας και το γυαλί καλύπτει τις ατέλειες σήματος.

Βέβαια αν χαλάσουν τώρα τα μπαούλα και δεν αξίζει επισκευή του ή για όποιον θέλει καλαισθησία στον χώρο του, μπαίνει κανείς στο δίλλημα και άντε να βγάλει ακρη.:BDBDG54: (γιατί μην ξεχνάμε και τα κόλπα των αντιπροσώπων με παραγελίες από διάφορα εργοστάσια του ίδιου προιόντος ,και revision ίδιων προιόντων, για χαμηλότερο κόστος,αλλά συνήθως αυτά εχουν αντίκτυπο στην ποιότητα του προιόντος,και οι βλάβες στην νέα τεχνολογία πονάνε:antlers:)

Πολύ σωστή άποψη!!! :grandpa:

Και εγώ αυτής της γνώμης είμαι, και θα περιμένω να παρω επιπεδη τηλεοραση μετα το Φλεβάρη-Μάρτη , για να δω και που θα φτάσουν οι τιμές, αλλά και η τεχνολογία.....

Άλλωστε, αυτό που μετράει περισσότερο είναι η πηγή και ΟΧΙ τοσο το μέσο προβολής....
Ακόμα και σε μια CRT να συνδεσεις το PS3 ή το 360, ΠΑΛΙ τελεια θα δείχνει....:grandpa:

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ένα σημα κατώτερης ποιότητας όπως το τηλεοπτικό, στις περισσότερες επίπεδες τηλεοράσεις μέχρι αυτή τη στιγμή φαίνεται ΑΗΔΙΑ ( η στην καλύτερη περίπτωση ΑΠΛΑ υποφερτό.....)

Και μάλιστα, αν κάποιος έχει και προβολεα HD-ready/full HD για τις ταινιες του, ΑΞΙΖΕΙ να περιμένει να πέσουν οι τιμές στις τηλεοράσεις για κανα εξάμηνο ακόμα, μιας και η παλιά του CRT θα τον καλύψει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ σε όλα τα υπόλοιπα... :drummer:

Εγω θα έλεγα 2ετία και βάλε με τους ρυθμούς που ακολουθούν οι εταιρίες,γιατί προφανώς υπάρχει στοκ panel.

Το χρώματικό βάθος θα φτάσει 32bit και το πάχος θα μειωθεί ,αλλά αυτό θα γίνει στη 9η γενια panel που τώρα (βάση info Sharp) προγραμματίζονται για παραγωγή από το 2009 .

Οσο αφορά τις τιμές,η μεγάλη παραγωγή συνεχώς θα φέρνει την πτώση τιμών,αλλά το θέμα όμως είναι να παίρνεις συνολικά καλύτερο προιόν σε δυνατότητες (όπως ανέφερα πχ 2 tuner),όχι μόνο νέα τεχνολογία.

Αντε να μπω και εγώ στο club!

ξεκίνησα την ιστορία πριν 2-3 μήνες θέλωντας να αγοράσω tv (γενικά με 1300-1500) και κατευθήνθηκα προς plasma (42px70 αρχικά και 42pz70 μετά). Τώρα ανέβηκα λίγο στο budget (1800-2000 οριακά) και σκέφτομαι για lcd (40f86 ή 40w3000).

άραγε θα πάρω τελικά tv?:drummer:

Last edited:
Τελικά ισχύει το ρητό "μια φορά αναποφάσιστος .... πάντα αναποφάσιστος"

Το laptop αργοπεθαίνει και προσπαθώ να καταλήξω σε αγορά νέου εδώ και μια βδομάδα, αλλά κάθε μέρα αλλάζω μοντέλο :D

Last edited:
Τελικά ισχύει το ρητό "μια φορά αναποφάσιστος .... πάντα αναποφάσιστος"

Το laptop αργοπεθαίνει και προσπαθώ να καταλήξω σε αγορά νέου εδώ και μια βδομάδα, αλλά κάθε μέρα αλλάζω μοντέλο :D

Laptop, αυτοκίνητο και tv έρχονται πρώτα πρώτα στο κλαμπ πιστεύω.
Φυσικά τηλεόραση δεν πήρα ακόμη (κάθε μέρα αλλάζω και μοντέλο), όμως όταν είχε έρθει η ώρα να πάρω laptop, θυμάμαι ήμουν πολύ "γρήγορος".:guitarist:

Ήμουν ένα τετραωράκι στο Πλαίσιο στο The mall, εννοείται αφού είχα περάσει ένα τριώο στο Media. Είχα σχεδόν αποφασίσει στο τι θα πάρω, είχα καταλήξει σε ένα turbo-x. Επειδή ήταν αρκετά τα λεφτά, είχα κάτσει από πάνω και το μοιρολογούσα τρίβοντας ταυτόχρονα το δάχτυλό μου πάνω στο λάπτοπ. Ήταν και ένα φιλαράκι μαζί μου, οπότε ξαφνικά γυρνάω και του λέω "ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ". Με το που το λέω αυτό, έρχεται ο πωλητής, ψάχνει απο δω, ψάχνει απο κει, πουθενά το ρημάδι ετοιμοπαράδοτο. Λέω από μέσα μου "ηρέμησε κι αύριο μέρα είναι". :afro:

Αφού λοιπόν δίνω τα στοιχεία μου κτλ, επιστρέφω πάνω από το μηχάνημα για ένα γειά. Τι να δω; Εκεί που έτριβα το χέρι μου, είχε ξεβάψει...:violent-smiley-030:

Σούμπιτος ακυρώνω την αγορά και τελικά πήρα μετά από ένα μήνα ένα acer, το οποίο μάλιστα δε το πήρα καν από το κατάστημα ο ίδιος, να πεις ότι χάρηκα την αγορά...

Και μετά θέλω να πάρω και τηλεόραση....:firstprize:

Κι εγώ αν είχα την πολυτέλεια έτσι θα έκανα, τελικά το αγόρασα πριν λίγες ώρες και το άφησα να ξεκουραστεί .....

καταλαβαίνω πως είναι μια μαύρη σελίδα στην πορεία μου στο κόμμα, αλλά δεν γινόταν αλλιώς :D

επειδή έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι τίμιος.....

δηλώνω παραίτηση απο κόμμα!:drummer:

Αγαπητέ φίλε, πρόεδρε του κόμματος, Γιώργο Χατζηδάκη, ελπίζω να συνεχίσεις άξια την ήδη λαμπρή πορεία σου στο κόμμα!

-bye-

υ.γ περαιτέρω σχόλια σε λίγες μέρες.......

Για να μετρηθούμε πάλι γιατί έτσι όπως πάμε θα το κλείσουμε το μαγαζί ...

Ένας εγώ και ένας ο Διονύσης -bye- ....

... έμεινε κάνας άλλος ή να κάνουμε μόνοι μας συνέδριο ? :D