OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Re: Απάντηση: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Εγώ λέω να σας banaroume τιμητικά για μια εβδομάδα :p :D

Είμαστε η σιωπηλή πλειοψηφία που παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή. Άσε που οι μισοί κάτοχοι είναι αναποφάσιστοι για το επόμενο μοντέλο που θα πάρουν -bye-

Και οχι μόνο αυτό, εμεις δίνουμε ηχηρά μυνήματα στους κατασκευαστές για βελτίωση προιόντων ώστε να μας πείσουν (κάποτε :fahne90:) να αγοράσουμε...

ΕΜΕΙΣ πάμε τα πράγματα μπροστά μέσα από την ενδελεγή αναζήτηση, και την συνεχή αμφισβήτιση των υφιστάμενων τεχνολογιών και πρακτικών :a0210:

Δοξάστε με :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

επειδή έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι τίμιος.....

δηλώνω παραίτηση απο κόμμα!:drummer:

Αγαπητέ φίλε, πρόεδρε του κόμματος, Γιώργο Χατζηδάκη, ελπίζω να συνεχίσεις άξια την ήδη λαμπρή πορεία σου στο κόμμα!

-bye-

υ.γ περαιτέρω σχόλια σε λίγες μέρες.......

Μετρήστε και μένα, ένεκα πιτσιρίκων, για άλλα 2 χρονάκια, εάν δείτε πως εκσφεντονίζετε το μπιμπερό με νερό γεμάτο στην CRT, τότε θα με καταλάβετε:flipout::flipout::flipout:

Εki δεν έχεις φτάσει ακόμα στο στάδιο που λέγεται μαρκαδόρος οπότε .... don't worry..

Η δικια μου πιτσιρίκα προχτές πήρε ένα μαρκαδόρο και την ώρα που εμείς δεν είμασταν στο σαλονι προσπάθησε να γράψει - και έγραψε - το ονομά της στην επιφάνεια της LCD :angry:

Μετά το πρώτο εγκεφαλικό θυμήθηκα οτι οι μαρκαδοροι που της αγοράζουμε είναι υδατοδιαλυτοί και συνήλθα :2thumb22sup:

Εki δεν έχεις φτάσει ακόμα στο στάδιο που λέγεται μαρκαδόρος οπότε .... don't worry..

Η δικια μου πιτσιρίκα προχτές πήρε ένα μαρκαδόρο και την ώρα που εμείς δεν είμασταν στο σαλονι προσπάθησε να γράψει - και έγραψε - το ονομά της στην επιφάνεια της LCD :angry:

Μετά το πρώτο εγκεφαλικό θυμήθηκα οτι οι μαρκαδοροι που της αγοράζουμε είναι υδατοδιαλυτοί και συνήλθα :2thumb22sup:

Καλη λυση αυτη...

Εγω - "Αγαπη μου πρεπει να παρουμε καινουργια τηλεοραση!"
Συζυγος - "Παλι? Περυσι δεν πηραμε αυτη που εχουμε?"
Εγω - "Ναι αλλα ο μικρος την εγραψε ολη με μαρκαδορο και ειναι αχρηστη τωρα..."
Συζυγος - "Και δεν καθαριζει τωρα?"
Εγω - "Μπαα..και ο Γιωργος ο Χατζηδακης την δικια του την πεταξε γιατι του την γραψανε τα παιδια και αυτουνου..."

:flipout:

Απάντηση: Re: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Άμα σου κάνει ''νερά'' η γυναίκα σου για καινούργια TV..............να σου στείλω κάτι ανεξίτηλους που έχω για να παίζει η μικρή????????????:rolleyes::rolleyes:

Και οχι μόνο αυτό, εμεις δίνουμε ηχηρά μυνήματα στους κατασκευαστές για βελτίωση προιόντων ώστε να μας πείσουν (κάποτε :fahne90:) να αγοράσουμε...

ΕΜΕΙΣ πάμε τα πράγματα μπροστά μέσα από την ενδελεγή αναζήτηση, και την συνεχή αμφισβήτιση των υφιστάμενων τεχνολογιών και πρακτικών :a0210:

Δοξάστε με :flipout::flipout:

ΚΛΑΙΩ !!!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

υ.γ έεεεεεετσι ο πρόεδρας !!!!!! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Άμα σου κάνει ''νερά'' η γυναίκα σου για καινούργια TV..............να σου στείλω κάτι ανεξίτηλους που έχω για να παίζει η μικρή????????????:rolleyes::rolleyes:

:flipout:
Αυτό ειναι το Εναλλακτικο πλανο Β'

τώρα κλαίω πραγματικά !! :bigcry:

εσύ το γλίτωσες το εγκεφαλικό αλλά εγώ την αυτοκτονία δεν θα την γλιτώσω σε τέτοιο ενδεχόμενο!

αλήθεια, οι plasma καθαρίζουν απο -έστω υδατοδιαλυτές μελάνες- μαρκαδόρων ή .....................:hanged:

Εσείς δεν παίζεστε με τίποτα .... :flipout:

:grinning-smiley-043

Υ.Γ Οι OLED είναι ευαίσθητες σε νερό-υγρασία μήπως να περιμένουμε καμιά 10ριά χρόνια ακόμα τις ολογραφικές ? :flipout:

Οταν μου είπαν:"σ αυτό το forum θα βρείς ΣΙΓΟΥΡΑ λύση για την αγορά νέας TV.....δεν περίμενα οτι θα ειχα να κάνω με....ΣΟΦΟΥΣ ανθρώπους!!!
όλους (και αφήστε τα "ξερεις εγώ κ.λ.π. κ.λ.π.")τους παντρεμένους

Efharistoume i Elada, efharistoume i Athina !
J. Rogue

Μόνο σε αυτό το forum οι 50άρεςουν κάτω όλες τις εικοσάρες, εικοσαεξάρες και τριανταδυάρες... Και με όσο μεγαλύτερες ανακτεύεσαι, τόσο κολλάς... Γι'αυτό εδω είμαστε ΑΙΩΝΙΑ αναποφάσιστοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου...:nounder:

εξακολουθω να παραμενω και γω στους αναποφασιστους με τις 3 υποψηφιες
LE46F86BD 46X3500 KAI 47PFL9732 . εγω παντως τις βλεπω σαν απο το ενα ακρο με πιο εντονα χρωματα (σαμσουνγκ) στο αλλο , περισσοτερα ποιοτικοτερα χρωματα (Σονυ) και καπου στη μεση η φιλιπς!

εχω μεινει βλακας να πουμε δε ξερω τι να κανω @! χαχα

LE46F86BD 46X3500 KAI 47PFL9732 . εγω παντως τις βλεπω σαν απο το ενα ακρο με πιο εντονα χρωματα (σαμσουνγκ) στο αλλο , περισσοτερα ποιοτικοτερα χρωματα (Σονυ) και καπου στη μεση η φιλιπς!

εχω μεινει βλακας να πουμε δε ξερω τι να κανω @! χαχα

Βαλε μεσα και την Toshiba 46ZF355 και τότε, ίσως και να ΜΗΝ αποφασίσεις να παρεις ΠΟΤΕ τηλεόραση ....-bye-

Yahoo / Microsoft Incoperation.
Baley House, Har Road,
Sutton, Greater London SM1 4te,
United Kingdom.

Dear Sir/Madam.

This is to inform you that you have won a prize money of Five hundred
thousand,Great Britain Pound Sterlings(£500,000.00)for the month of
MARCH 2008 Lottery promotion, which is organized by YAHOO/MICROSOFT
LOTTERY INC & WINDOWS LIVE.

YAHOO/MSN & MICROSOFT WINDOWS,collects all the email addresses of the
people that are active online,among the millions that subscribed to
Yahoo and Hotmail we only select five people every Month as our
winners through electronic balloting System without the winner
applying,we congratulate you for being one of the people selected

ελαβα αυτο..αν ισχυει θα σας αγορασω σε ολους απο μια kuro:flipout:
το θεμα ειναι οτι ζηταει στοιχεια..πολλα στοιχεια που δεν ξερω αν 500.000 λιρες αξιζουν τον κοπο να το ρισκαρω:flipout:

"Μα θαρω πως θα τα μπλεξω...
Απ' την Κικη και την Κοκο
ποια να διαλεξω..
την Κικη την αγαπω..
μα μ'αρεσει και η Κοκο..."

:BDGBGDB55: