OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Περιμενουμε τα νεα μοντελα (CES Las Vegas 7-10/1/2010)
Οσο για 3D καλυτερα να σκεφτομαστε τους Ολυμπιακους του Λονδινου , αργα το 2012 που θα εχουν ξεπερασει τις (πρωτες)παιδικες ασθενειες...

Καλησπέρα σε όλους είμαι κάτοχος μίας sony KDL-46Z4500 και πρίν από αυτή είχα μία sony KE-P42XS1. Σκέφτομαι να την αλλάξω με κάποια 3d, η tv χρησιμοποιήτε κυριως ως monitor και για θέαση ταινιων dvd blu-ray και x box. Η αγορά της KDL-46Z4500 εγiνε λόγο του μαγικού αυτοκόλιτου που είχε πάνω της 200Hz (η μόνη τότε)..... αλλιώς δε θα ξανάπαιρνα sony η KE-P42XS1 δε μου άφησε της καλύτερες εντυπώσεις.
Οταν πήρα την KDL-46Z4500 πιστεψα μιας και ελεγε οτι είναι πάνελ σαρωσης 200Ηz οτι συνδεοντας το pc μου πάνω του , θα έβλεπαι το pc οτι εχω ενα πανελ 200Hz και θα χα μια επιφάνια εργασίας στα 200Hz και σε ανάλυση 1920x1080...... Το θέμα είναι οτι κάτι τέτοιο δεν υπαρχει!!!! Το pc είδε τη tv σα πάνελ 1360x768 στα 60Hz..... WTF??? Ανοιγω το manual και γράφει ακριβως αυτο pc in/Hdmi 1360x768 στα 60Hz ??? Για πιο λόγο κάτι που το πουλάνε Full Hd 200Hz μέσω pc in/Hdmi απο pc δινει 1360x768 στα 60Hz(οσο και να ρίξω την ανάλυση 60 μένουν εκτος απο 720x400 {κλάφτα δηλαδη} που ανεβαίνει στα 70)
Πήγα μια βόλτα απο τα μαγαζια και είδα τρελα νούμερα 400hz 600hz... Το ερωτημα μου είναι το εξής , έχει κάποιος στη κατοχή του κάποιο μοντέλο 3d που να το χει με pc και να του δίνει 1920x1080 έστω στα 100Hz γιατι αυτα που διαφημίζουν οι εταιριες μαλλον ειναι μα***ιες
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Yποστηριζει η καρτα γραφικων σου 1920x1080? Η συνδεση ειναι HDMI?

H καρτα πληροφοριων που βγαζει η τηλεοραση ειναι το σημα στην εισοδο και οχι ο ρυθμος ανανεωσης οθονης που οντως ειναι 200 Hz. Αλλα εκτος απο αυτο τι να τα κανεις τα 200 Hz στην συνδεση με PC?

Πρεπει οταν αγοραζουμε κατι να ξερουμε αν μας ειναι χρησιμο και πως λειτουργει και οχι επειδη εχει πανω ενα αυτοκόλλητο.

Καταρχήν ευχαριστω για την απάντηση. η καρτα γραφικών μπορει να δώσει έως 2500 κάτι επι το ιδιο. το προβλημα είναι οτι το manual της tv αναφέρει τις παραπάνω αναλύσεις και Hz και απο pc in και απο Hdmi τις οποιες και πήρα απο το pc μου.
Βασικά ειναι απιστευτα ξεκούραστο να δουλεύεις σε επιφάνια εργασιας που τρέχει στα 100Hz...

Βασικά ειναι απιστευτα ξεκούραστο να δουλεύεις σε επιφάνια εργασιας που τρέχει στα 100Hz...

Mη μπερδεύεσαι με τις CRT που ήθελαν μεγάλες συχνότητες ανανέωσης για να μη φαίνεται το flickering, στις LCD δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Με σταθερό modulation στον οπίσθιο φωτισμό, είτε 5Hz σήμα δώσεις, είτε 500Hz, η εικόνα θα φαίνεται το ίδιο σταθερή και ξεκούραστη.

Η τηλεόρασή σου, μπορεί να δεχτεί σίγουρα σήμα 1920x1080p@60/59,94Hz στην HDMI της...

Eπί του παρόντος, δεν υπάρχουν τηλεοράσεις που να δέχονται αληθώς, εισερχόμενα σήματα με συχνότητες πάνω από 60Hz (ακόμα και κάποια μοντέλα που δέχονται μεγαλύτερες συχνότητες σε μικρές αναλύσεις, για την προβολή στο πάνελ ο επεξεργαστής εικόνας ρίχνει τη βασική συχνότητα στα 60Hz).

Eπί του παρόντος, δεν υπάρχουν τηλεοράσεις που να δέχονται αληθώς, εισερχόμενα σήματα με συχνότητες πάνω από 60Hz (ακόμα και κάποια μοντέλα που δέχονται μεγαλύτερες συχνότητες σε μικρές αναλύσεις, για την προβολή στο πάνελ ο επεξεργαστής εικόνας ρίχνει τη βασική συχνότητα στα 60Hz).
:SFGSFGSF:Με Ξεμπερδεψες πολύ.
Η τηλεόρασή σου, μπορεί να δεχτεί σίγουρα σήμα 1920x1080p@60/59,94Hz στην HDMI της...
Θα δoκιμάσω και καποιο laptop και βλέπουμε μήπως όντως έχω καποιο θέμα με το pc.... σας ευχαριστώ

Last edited:
Λοιπόν αυτά λέει ο κατασκευαστης της tv μου στο manual σχετικα με τη συνδεση της με pc
001cdm.jpg

Τωρα έφερε ενας φίλος το laptop του ενα Sony Vaio VPC-F11M1E και ως δια μαγιας στην Hdmi εδωσε 1080p.... και μάλιστα με πολυ ομορφη επιφανεια εργασιας μάλλον θα πάρω και γω ενα τετοιο laptop θα μου ρθει και πιο φτηνά απο το να αλλαξω tv:2thumb22sup: ευχαριστώ παιδια για το ενδιαφέρον :ernaehrung004:

Δεν θα χρειαστεί να ξοδευτείς καθόλου, λίγο αν ψαχτείς, θα δώσεις την ίδια ανάλυση και από το υπάρχον PC σου, μέσω HDMI...

Πέρα από ό,τι γράφει το εγχειρίδιο για τις αναλύσεις, η τηλεόρασή σου δέχεται κανονικότατα σήμα 1080p@60/59,94 από BluRay-Player, Media Player ή παιχνιδοκονσόλα. Δεν αλλάζει κάτι άμα δώσεις το ίδιο σήμα από υπολογιστή... ;)

Σε αυτό εχεις δίκιο, και οι 3 Hdmi είναι καπαρομένες και με βόλευαι το vgα διαβασα και αυτα στο manual και πιστεψα οτι και οι δυο συνδέσεις θα έδιναν την ίδια ανάλυση και φρικαρα τελείως. Παντως δείχνει πολυ ωραια:music-smiley-005: φτηνά τη βγάλαμε.:2thumb22sup: