OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Re: Απάντηση: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος
Δεν υπάρχει πιο αναποφάσιστος
Και χιλιάδες φίλοι
Μόλις δουν τη Philips
Sony παν και παίρνουν για να δούνε φως

Να πάρω LCD
Να πάρω LCD
Μας έχει κάνει η Pioneer
Τα νεύρα νταχτιρντί (Δις)

Έχεις δοκιμάσει, ως 1000 μοντέλα
Τα έχεις σημειώσει όλα στο χαρτί
Την Samsung ζαχαρώνεις
Για Pioneer τα χώνεις
Και κάθεσαι στ’ αυγά σου με τη CRT

Να πάρω μία SED
Να πάρω μία SED
Μέχρι ν’ αποφασίσω
Θα έρθει κ’ η OLED (Δις)

Πρόεδρε και αντιπρόεδρε, τα σέβη μου........-bye--bye-

All the money :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Και χιλιάδες φίλοι
Μόλις δουν τη Philips

Να πάρω LCD
Να πάρω LCD
Μας έχει κάνει η Pioneer

Την Samsung ζαχαρώνεις
Για Pioneer τα χώνεις

Να πάρω μία SED
Να πάρω μία SED
Μέχρι ν’ αποφασίσω
Θα έρθει κ’ η OLED (Δις)

α....εσεις περνατε καλα εκει,παιρνω την tv και ερχομαι :flipout::flipout::flipout:

Και χιλιάδες φίλοι
Μόλις δουν τη Philips

Να πάρω LCD
Να πάρω LCD
Μας έχει κάνει η Pioneer

Την Samsung ζαχαρώνεις
Για Pioneer τα χώνεις

Να πάρω μία SED
Να πάρω μία SED
Μέχρι ν’ αποφασίσω
Θα έρθει κ’ η OLED (Δις)

:worshippy::worshippy::worshippy::2thumb22sup:

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Και χιλιάδες φίλοι
Μόλις δουν τη Philips

Να πάρω LCD
Να πάρω LCD
Μας έχει κάνει η Pioneer

Την Samsung ζαχαρώνεις
Για Pioneer τα χώνεις

Να πάρω μία SED
Να πάρω μία SED
Μέχρι ν’ αποφασίσω
Θα έρθει κ’ η OLED (Δις)

Αν δεν έχεις τηλεόραση σε χρίζω αυτόματα(έχω αυτό το δικαίωμα ως πρόεδρος:flipout:) με τον βαρύ και άξιο τίτλο του ΣΕΡ!!!!!!

Γιάννη έγραψες ρε φίλε..........:flipout::grinning-smiley-043:SFGSFGSF::worshippy:

Παιδιά απίστευτο!!!

Με λύπη και δάκρυα θα σας ενημερώσω ότι εγώ αποσύρομαι όπως φαίνεται από το κόμα που με φιλοξένησε δυό χρόνια τώρα για τα μάτια μιας 37άρας...

Όταν έχω με το καλό τα νεότερα και την επιβεβαίωση θα σας πώ λεπτομέρειες...

-bye-

Μάλλιστα ένα νήμα εντελώς διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Αρχικά συγχαρητήρια στον Γιώργο, διότι πέρα από την όποια πλάκα, περιέχει ουσιαστικές βάσεις οι πολύ εύστοχες επισυμάνσεις του.

Εχουμε αναρωτηθεί άραγε όσοι ακόμη δεν έχουμε επενδύσει στην επίπερδη τεχνολογία τους λόγους που το κάναμε ( είμαι κι εγώ ένας από αυτούς εξηγούμε ).

Είναι οικονομικοί - με την ένοια ότι οι ακριβές υλοποιήσεις ( λέγε με KURO- ή σε ελεύθερα ελληνικά το κολασμένο μαύρο ),ή Samsung led backlight, κοστίζουν όσο ένα καλό μεταχειρισμένο αμάξι....

Είναι λόγω εμμονής μέχρι που θα κατασταλάξει το μέλον των επίπεδων ( ίσως αυτό να μην συμβεί και ποτέ )

Είναι διότι δεν ικανοποιούνται με τα επίπεδα φωτεινότητας και μαύρου ( άρρψστοι προβολάκηδες που στα τελευταία τους - όχι προς θεού του βίου τους , παρασυρόμενοι από την αύρα ενός αυτόφωτου μέσου είπαν να πάρουν και μία plasma , έτσι για να βρίσκεται ).

Η έχουν παιδιά ( ο θεός να τα λέει ) παιδιά που από το πρω/ι που θα ξυπνήσουν ασχολούνται με τι ακριβώς έχει το μενού εντός του οίκου τους για να κατεδαφίσουν?

Σκεφτείται σε ποιά κατηγορία ανήκετε οι αναποφάσιστοι εννοώ, για να πάρει και μια άλλη τροπή το νήμα, διότι όπως και να το κάνουμε χρειαζόμαστε και λίγο αλατοπίπερο, ας ξεφύγουμε και λίγο από τα reviews, και τα specs.

Ανήκω στην τελευταία κατηγορία, εάν αυτό έχει κάποια σημασία, παρακαλώ ας το δούμε και ως δημοψήφισμα οι αναποφάσιστοι.

Πολυ ωραιο θεμα. Τελικα με πεισατε οτι ειναι καλυτερα να παρω μια φθηνη 32αρα με <600 παρα να καθομαι να το ψηριζω με τα specs και να σκασω 800+ για τη τελεια TV γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Το πολυ πολυ σε 3 χρονια να σκασω αλλη μια 600αρα και να παρω μια πολυ καλυτερη.

Οποτε μαλλον δε θα μπω στο κομμα των αναποφασιστων(θελω να παρω TV μεσα στον επομενο μηνα) αλλα πρεπει να σας ευχαριστησω γιατι με βοηθησατε σε μια δυσκολη αποφαση.

Απάντηση: Re: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Πολυ ωραιο θεμα. Τελικα με πεισατε οτι ειναι καλυτερα να παρω μια φθηνη 32αρα με <600 παρα να καθομαι να το ψηριζω με τα specs και να σκασω 800+ για τη τελεια TV γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Το πολυ πολυ σε 3 χρονια να σκασω αλλη μια 600αρα και να παρω μια πολυ καλυτερη.

Οποτε μαλλον δε θα μπω στο κομμα των αναποφασιστων(θελω να παρω TV μεσα στον επομενο μηνα) αλλα πρεπει να σας ευχαριστησω γιατι με βοηθησατε σε μια δυσκολη αποφαση.

Βρε είσαι σίγουρος?

Οι 42 είναι πιο γλυκές. ΣΚΕΨΟΥ το. -bye-

Άλλωστε ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

αληθεια για τα προβολια τι γνωμη εχετε?

μαλλον για να το πω σωστα

ποια ειναι θεση του κοματος για τα προβολια?

Το εχω αναφερει και σε καποιο παλιοτερο thread : "Η καλυτερη στιγμη για καποιον "αναποφασιστο" να κανει μια αγορα ειναι λιγο πριν κλεισει(οριστικα) τα ματια του!" Για ολους εμας τους "υπολοιπους" ....."μια ζωη την εχουμε..." :guitarist: