OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Συγνώμη κύριοι, εμένα θα με βοηθήσει κάποιος (χριστιανός, μωαμεθανός, καθολικός ή ότι άλλο θέλετε) !!!!!!!

Την έχω στα 3 μέτρα (sic), τι προτείνετε ?????

και δεν μου απαντήσατε, πόσα μου δίνετε να γίνω ένα απλό και ταπεινό μέλος του κόμματος ??????:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Με μια σειρα DVD της Private συμβιβαζεσε (ακομα ποιο sic)

Με μια σειρα DVD της Private συμβιβαζεσε (ακομα ποιο sic)

άσε, παίζω με 40 κανάλια στον δορυφορικό δέκτη μου !!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πάνοοοοοοοοοο !!!!!!!

Για να δούμε τι θα μας κανει και η εκθεση 1-4 Νοεμβρίου.... Είναι η μοναδική μου ελπίδα για να παραιτηθώ από επίτιμος πρόεδρος των αναποφάσιστων......

Αν και τότε ΔΕΝ έχουμε αποφασίσει, τότε έχουμε ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα τελικά..... :grandpa:

Οπότε, ετοιμαστείτε ΟΛΟΙ για την έκθεση! Πάρτε φωτογραφικές μηχανές, καλαθάκια με φαγητό ( ΜΗΝ πεθανουμε και της πεινας τοσες ωρες εκει μεσα) :grinning-smiley-043

Και σαν επίτιμος πρόεδρος, αν μου δίνει και την άδεια ο πρόεδρος (PETRAN) αναφωνώ το σύνθημα :

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ HELEXPO 1-4 ΝΟΕΜΒΡΗ !!! ΟΛΕ! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Και αν δεν με πιστευετε, να και η πτηση του επιτιμου προέδρου :

Attachments

• ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒ·Γβ€žΓŽΒ·Γβ€žΓΒΓŽΒΉΓŽΒΏ2.JPG
    ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒ·Γβ€žΓŽΒ·Γβ€žΓΒΓŽΒΉΓŽΒΏ2.JPG
    57.1 KB · Views: 33
Last edited:
Παιδιά, να πείσουμε τον επίτιμο να ΜΗΝ κατέβει στην έκθεση!!!

Ακέφαλοι θα μείνουμε και θα βολοδέρνουμε σαν την αξιωματική αντιπολίτευση ένα πράμα...

Α! και που 'στε... ανανεώστε μου τη συνδρομή στο club... άλλαξα πάλι γνώμη...

Σιγά που θά παιρνα lcd να μου λέγατε μετά για τις kuro και τις kariatido και άλλες τέτοιες μαυριδερές και επίπεδες τύπισσες...

Α! και που 'στε... ανανεώστε μου τη συνδρομή στο club... άλλαξα πάλι γνώμη...

Σιγά που θά παιρνα lcd να μου λέγατε μετά για τις kuro και τις kariatido και άλλες τέτοιες μαυριδερές και επίπεδες τύπισσες...

Σοβαρή υποψηφιότητα για την προεδρία θέτεις και εσύ με αυτά που κάνεις-bye-

Παιδιά, να πείσουμε τον επίτιμο να ΜΗΝ κατέβει στην έκθεση!!!

Ακέφαλοι θα μείνουμε και θα βολοδέρνουμε σαν την αξιωματική αντιπολίτευση ένα πράμα...

Πλάκα πλάκα, μπορούμε να κανονίσουμε ΟΛΟΙ οι αναποφάσιστοι να πάμε μαζί μια μέρα στην έκθεση, και να τραβηξουμε και φωτογραφια την οποια θα βαλουμε μετά εδώ στο φόρουμ (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ συνεχισουμε να ειμαστε και τοτε αναποφασιστοι που ΔΕΝ το νομίζω)....:grinning-smiley-043

Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα μετά όσοι διασπαστούν από το κόμμα να φτιάξουν ένα άλλο thread που θα λέγεται " OI ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ" !

Εχει να πεσει αντιπαραθεση μετα..... :BDGBGDB55:

(Πάντως εγώ το λέω ότι επίτιμος πρόεδρος θα είμαι μέχρι και τις 4 Νοέμβρη... Μετά πρεπει να κατασταλάξω κάπου, για να αγοράσω και κανα 360 κοντά στα Χριστούγεννα να πούμε.... :grandpa: )

Last edited:
Αν πάτε όλοι μαζί και σας πάρουν χαμπάρι, δεν νομίζω να σας αφήσουν να μπείτε οι υπεύθυνοι των εταιριών.

Μην αλλάξετε γνώμη και σε αυτούς που θα πάνε να αγοράσουν...:twoguns:

Απάντηση: Re: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Αν πάτε όλοι μαζί και σας πάρουν χαμπάρι, δεν νομίζω να σας αφήσουν να μπείτε οι υπεύθυνοι των εταιριών.

Μην αλλάξετε γνώμη και σε αυτούς που θα πάνε να αγοράσουν...:twoguns:

Σωστος!!!!! :SFGSFGSF:

Που να μαζευτούμε ρε παλληκάρια .....

αν ξεκινήσουμε τώρα την λήψη απόφασης για ώρα και μέρος .......

ίσως προλάβουμε να τα πούμε στην έκθεση του 2008 -bye-

ΩΡΑ, μπορουμε να βρουμε...
ΜΕΡΟΣ , έξω από την εισοδο της εκθεσης...

Και καλό ειναι να ρθουν και αλλα μελη του φορουμ.
ΟΧΙ μονο οι ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ...:antlers:

:FSGSFGS4:Σαν πρόεδρος που τιμά το αξίωμα του το μόνο που έχω να σας πω είναι το εξής:

Τηλεόραση μπορεί να μην έχω αλλά σήμερα έδωσα προκαταβολή για το dvdr LX60D της Pioneer!:slapface:

Βαράτε βιολιτζήδες τώρα................:BDGBGDB55:

:FSGSFGS4:Σαν πρόεδρος που τιμά το αξίωμα του το μόνο που έχω να σας πω είναι το εξής:

Τηλεόραση μπορεί να μην έχω αλλά σήμερα έδωσα προκαταβολή για το dvdr LX60D της Pioneer!:slapface:

Βαράτε βιολιτζήδες τώρα................:BDGBGDB55:

Απο Βενιζελος μας το γυρισες σε Σκανδαλιδη Δημητρη!!!! :grinning-smiley-043 :flipout::flipout::flipout:

Δεν πειραζει προεδρε... Σαν επιτιμος προεδρος που ειμαι αλλα και ολα τα υπολοιπα μελη σε συγχωρουμε...

Αλλωστε το thread αναφέρεται στους αναποφάσιστους των τηλεοράσεων....:damnyou: