ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ 1

Ξέρω ξέρω...

Ο Ποτακίδης και οι κολλητοί του, το λόμπι της Θεσσαλονίκης, ελευθεροτέκτονες των αοράτων, κλπ... :flipout::flipout:

Βρήκα αυτή που δεν έχω δει ακόμα και έχασα αυτή που έχω δει δύο φορές και μου άρεσε κιόλας!!! :bang: :frusty: :bigcry:

Λοιπόν να βοηθήσω ακόμα μια φορά καθώς μετά τα μεσάνυχτα μπορείτε να απαντήσετε και για δεύτερη φορά .

Στην ταινία (8) παίζουν πολλά και ζόρικα μωρά με μπικίνι έτοιμα να δαμάσουν κάθε τι άγριο στην φύση . Μια φύση που περιβάλει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Η πρωταγωνίστρια κατάγεται απ την Λατινική Αμερική και το όνομα της μας θυμίσει και σκηνοθέτη.

Ε άμα δεν το βρείτε και τώρα θα το απαντήσω εγώ μου φαίνεται.

Ορκιζεσαι στο Ευαγγελιο οτι δεν εστειλες του Εορταζομενου pm με την λυση?:slapface:

το Ποτακιδης φερνει λιγο στο Πατακης :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ 1

Λοιπόν να βοηθήσω ακόμα μια φορά καθώς μετά τα μεσάνυχτα μπορείτε να απαντήσετε και για δεύτερη φορά .

Στην ταινία (8) παίζουν πολλά και ζόρικα μωρά με μπικίνι έτοιμα να δαμάσουν κάθε τι άγριο στην φύση . Μια φύση που περιβάλει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Η πρωταγωνίστρια κατάγεται απ την Λατινική Αμερική και το όνομα της μας θυμίσει και σκηνοθέτη.

Ε άμα δεν το βρείτε και τώρα θα το απαντήσω εγώ μου φαίνεται.

Nα δεις που εννοει την Ευα. :ADFADF1: