Καλησπέρα.
Όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα, οι αγγελίες είναι προνόμιο. Ένα ''δώρο'' δηλαδή του φόρουμ προς τους χρήστες που είναι ενεργοί και δραστηριοποιούνται στην εθελοντική προσφορά προς τους άλλους. Τόσο καιρό δεν ήταν έτσι. Αυτό άλλαξε.
Φόρουμ σημαίνει προσφορά, βοήθεια, γνώση, απορίες, συμμετοχή μέσω των ποστ. Αν δεν υπήρχαν αυτά, δεν θα υπήρχε και το φόρουμ.
Ποτέ δεν ήταν σκοπός του φόρουμ ή σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας του AVclub οι αγγελίες. Ίσως, αυτό είχε παρεξηγηθεί από ορισμένους εδώ μέσα και θεωρούσαν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν τις σελίδες μας ωσάν την Χρυσή Ευκαιρία. Οι Χ-Ψ λόγοι μπορεί όντως να υπάρχουν, αλλά, είναι απλά δικαιολογίες για κάποιον για να μην γράφει. Όταν κάποιος δεν γράφει σε ένα φόρουμ, ταυτόχρονα το φόρουμ δεν εξυπηρετεί τον σκοπό του. Αν όλοι μας προβάλαμε τους Χ,Ψ λόγους, τότε το AVclub θα έμενε στις 5-10 σελίδες. Συνεπώς, προσωπικά, δεν θεωρώ υπερβολικό καθόλου το νούμερο, κάθε άλλο.
Αν το δούμε κάτω από την λογική του κερασιού στην τούρτα και όχι το ανάποδο, μια χαρά στέκουν τα 1000 ποστ.