Οι απορίες σας

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,304
Αθήνα
Να κάνεις πολλαπλή παράθεση, δηλαδή σε πολλά post ταυτόχρονα.
Πχ, επέλεξα τυχαία ένα νήμα και αφού πάτησα το Multi-quote στα τρία πρώτα post, πάτησα Reply with quote.

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα προτασεις για on ear ακουστικα εως 100 (και φτηνοτερα να ειναι ακομα καλυτερα). Τα ακουστικα θα τα συνδεσω με το fiio btr3 και σαν πηγη θα εχω το fiio m9 kai to galaxy s7 και ισως και το fiio m3k. Μετα απο ερευνα τεινω προς τα AKG Y50 αλλα θα ηθελα και αλλες προτασει. Θα τα χρησιμοποιω μονο σε εξωτερικους χωρους οποτε θα ηθελα να ειναι ανετα, να ειναι οσο το δυνατον ηχητικα ουδετερα, σιγουρα να μην εχουν πολυ μπασο και να απομονωνουν οσο ειναι εφικτο (αφου δεν θα ειναι noice canceling) τον εξωτερικο θορυβο.

On ear ή over ear?

On ear και τελικα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για τα Y50. Θελω επισης να αλλαζει το καλωδιο για να μπορω να βαλω μικροτερο.

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,396
Απάντηση: Re: Οι απορίες σας

Σ' ευχαστω πολυ φιλε!! Επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος, πιθανον να προκυψουν κι αλλες αποριες.

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,304
Αθήνα
Εδώ είμαστε για οποιαδήποτε βοήθεια.
Πειραματίσου και λίγο μόνος σου για να εξοικειωθείς.

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,396
Καλησπερα! Οταν γραφω κατι ( οπως τωρα καλη ωρα! ), ανα τακτα χρονικα διαστηματα εμφανιζεται κατω δεξια σε κιτρινο φοντο... " Auto-Saved ". Αυτο, μαλλον, σημαινει πως αποθηκευεται αυτο που γραφω. Εαν ειμαι σωστος... 1ον. Σε περιπτωση που συμβει κατι, π. χ. διακοπη ρευματος, μπορω να ανακτησω οσα ειχα γραψει μερχι τη διακοπη; 2ον. Αν ναι, πως;

Πράσινος

Senior Member
20 July 2011
366
Τί υποδεικνύει το παρακάτω εικονίδιο δίπλα από τίτλους σε τόπικς;
icon4.png

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,304
Αθήνα
Είναι ένα από τα εικονίδια που μπορεί να επιλέξει κάποιος για τον τίτλο του νήματος ή για το post.

HL4WM8b.jpg

Πράσινος

Senior Member
20 July 2011
366
Re: Απάντηση: Οι απορίες σας

Νομίζω ότι στα ίδια τόπικ δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος πάντως!

sJuhzzV.png

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,304
Αθήνα
Η Διαχείριση έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ή αφαιρέσει αυτά τα εικονίδια οποτεδήποτε. Ίσως, στα εν λόγω νήματα, μπήκαν για να είναι ευδιάκριτα.

19 June 2006
35,670
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι απορίες σας

Νομίζω ότι στα ίδια τόπικ δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος πάντως!

sJuhzzV.png

Ευχαριστώ.

Θα έπρεπε καλύτερα να γράψω πως δεν το έχω προσέξει ποτέ αντί του δεν το έχω δει ποτέ....και δεν το έχω προσέξει ποτέ διότι δεν σημαίνει τίποτα.:smile:

Πράσινος

Senior Member
20 July 2011
366
Η Διαχείριση έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ή αφαιρέσει αυτά τα εικονίδια οποτεδήποτε. Ίσως, στα εν λόγω νήματα, μπήκαν για να είναι ευδιάκριτα.
Κάτι τέτοιο θεώρησα κι εγώ.

Πάντως επειδή δε σημαίνει ουσιαστικά τίποτα, όπως λέει και ο προηγούμενος, μάλλον χειρότερα μπερδεύει τα πράγματα δίπλα στο εικονίδιο με τα τελευταία αδιάβαστα.

kbouk

Super Moderator
Staff member
8 January 2010
27,291
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Απάντηση: Re: Οι απορίες σας

Αυτή είναι η δικη σου άποψη όμως και όχι της ΔΟ της κατηγορίας. Όντως το θαυμαστικό μπήκε εκεί από τη συντονιστική ομάδα της κατηγορίας για να δοθεί η κατάλληλη προσοχή από τα νέα μέλη στα 2-3 συγκεκριμένα νήματα μιας και έχουν συγκεκριμένη προειδοποίηση στο πρώτο post για όσους πραγματοποιούν αγορές από το εξωτερικό.

Last edited:

Xmoran

AVClub Enthusiast
7 February 2011
1,103
Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Να τολμήσω να ρωτήσω - καλοπροαίρετα μεν, με μεγάλη απορία δε - σχετικά με τον νέο κανονισμό στις αγγελίες ?
Με ποιο σκεπτικό αποκλείστηκαν οι χρήστες του φόρουμ με κάτω από 1.000 posts από το δικαίωμα να βάζουν αγγελίες πώλησης ?
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σαφώς πρέπει να υπάρχει ένα όριο, όπως και υπήρχε, αλλά θεωρώ ότι αυτό το όριο είναι υπερβολικό. Νομίζω ότι ένας σεβαστός αριθμός μελών του avclub ναι μεν είναι αρκετά χρόνια μέλη του φόρουμ, αλλά για τους χ-ψ λόγους δεν γράφουν / δημοσιεύουν συχνά post. (ναι, σ' αυτούς συμπεριλαμβάνομαι και εγώ). Γιατί αποκλείονται αυτά τα μέλη ? Μιλώντας επί προσωπικού, έχω πουλήσει, έχω αγοράσει και έχω χαρίσει αντικείμενα μέσω του φόρου μας (αν μου επιτρέπεται το "μας") και γενικά έχω εξυπηρετηθεί και έχω βρει λύσεις στα όποια θέματα μου και είμαι ευγνώμων γι' αυτό.
Γιατί λοιπόν εγώ, και υποθέτω και πολλοί άλλοι σαν και μένα, αποκλειόμαστε από ένα σημαντικό τομέα του φόρουμ ? Που ο αποκλεισμός αυτός έχει και σαφή και δραματική μείωση των προσφερομένων προς πώληση ειδών με ότι αυτό συνεπάγεται...
Αν ενοχλεί το συγκεκριμένο post μου ας σβηστεί αλλά παρακαλώ θα ήθελα μια απάντηση, έστω και με pm.
Σας ευχαριστώ.

19 June 2006
35,670
Καλησπέρα.

Όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα, οι αγγελίες είναι προνόμιο. Ένα ''δώρο'' δηλαδή του φόρουμ προς τους χρήστες που είναι ενεργοί και δραστηριοποιούνται στην εθελοντική προσφορά προς τους άλλους. Τόσο καιρό δεν ήταν έτσι. Αυτό άλλαξε.

Φόρουμ σημαίνει προσφορά, βοήθεια, γνώση, απορίες, συμμετοχή μέσω των ποστ. Αν δεν υπήρχαν αυτά, δεν θα υπήρχε και το φόρουμ.

Ποτέ δεν ήταν σκοπός του φόρουμ ή σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας του AVclub οι αγγελίες. Ίσως, αυτό είχε παρεξηγηθεί από ορισμένους εδώ μέσα και θεωρούσαν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν τις σελίδες μας ωσάν την Χρυσή Ευκαιρία. Οι Χ-Ψ λόγοι μπορεί όντως να υπάρχουν, αλλά, είναι απλά δικαιολογίες για κάποιον για να μην γράφει. Όταν κάποιος δεν γράφει σε ένα φόρουμ, ταυτόχρονα το φόρουμ δεν εξυπηρετεί τον σκοπό του. Αν όλοι μας προβάλαμε τους Χ,Ψ λόγους, τότε το AVclub θα έμενε στις 5-10 σελίδες. Συνεπώς, προσωπικά, δεν θεωρώ υπερβολικό καθόλου το νούμερο, κάθε άλλο.

Αν το δούμε κάτω από την λογική του κερασιού στην τούρτα και όχι το ανάποδο, μια χαρά στέκουν τα 1000 ποστ.

Xmoran

AVClub Enthusiast
7 February 2011
1,103
Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Καλησπέρα,

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επιτρέψτε μου το δικαίωμα να έχω διαφορετική γνώμη γι' αυτό το θέμα αλλά σέβομαι την άποψη και φυσικά την απόφαση του Δ.Σ.

ΥΓ.1 Την άποψη μου μπορώ να την αναπτύξω και να την αιτιολογήσω πλήρως αλλά όχι... μόνο αν υπάρξει κάποια ευκαιρία σε μια συνάντηση από κοντά.
ΥΓ.2 Ο χρόνος θα δικαιώσει αργά ή γρήγορα την όποια άποψη...