songless_bird
AVClub Fanatic
Αρσενική calico.με τα χρώματα να είναι αμυδρά και όχι "καθαρά" και έντονα όπως στα θηλυκά..
επίσης το κεφάλι στις γάτες είναι μικρότερο και πιο ..αγαπησιάρικο από των γάταρων που είναι ..κεφάλες![]()
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Αρσενική calico.με τα χρώματα να είναι αμυδρά και όχι "καθαρά" και έντονα όπως στα θηλυκά..
επίσης το κεφάλι στις γάτες είναι μικρότερο και πιο ..αγαπησιάρικο από των γάταρων που είναι ..κεφάλες![]()
Ε βέβαια... Σε ένα σημείο μόνο το (μαύρο) 3ο χρώμα..Αρσενική calico.
Λες να είναι αρσενικό τελικά;;;Εγώ την κεφάλα του είδα
Πιο μεγάλη από του τζιντζερόγατού σου!
Δεν γνωρίζω. Τον είχα δει σε ένα αρθρο πριν κάποια χρόνια και μου είχε κάνει και εμένα εντύπωση.Ε βέβαια... Σε ένα σημείο μόνο το (μαύρο) 3ο χρώμα..
Νεαρούλης σε ηλικία είναι;;;
H Σια ............... ποιος ειναι ?![]()
Α, είναι απο αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο και λένε "έχετε έναν ιό στον υπολογιστή σας, στείλτε μας 500 ευρώ για να τον αφαιρέσουμε";το χαϊδευτικό της Διονυσίας.. της συντρόφου μου δλδ.
δουλεύει από το σπίτι τηλεφωνική εξυπηρέτηση για την microsoft
Α, είναι απο αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο και λένε "έχετε έναν ιό στον υπολογιστή σας, στείλτε μας 500 ευρώ για να τον αφαιρέσουμε";
True.ΥΣ..
το ξέρετε ότι η Ελλάδα είναι από τα μεγαλύτερα "call center" στην Ευρώπη , αν όχι και του κόσμου....
Και η νύφη μου που είναι από Πολωνία αυτό κάνει εδώ και χρόνια για Πολωνούς . Ήταν σε μια πολωνική εταιρία αλλά δουλεύει από το σπίτι στην Ελλάδα. Τώρα κάνει το ίδιο για την coca cola .True.
Φίλος δουλεύει call center (από το σπίτι του εδώ) σε μεγάλη Γερμανική εταιρία που διαχειρίζεται ξενοδοχεία και μου λέει ότι το 70-75% των ατόμων που δουλεύουν call center σε αυτήν την εταιρία είναι από Ελλάδα.