Οι Αστείες Εικόνες του avclub.

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

songless_bird

AVClub Fanatic
8 May 2013
11,604
Νότια Μακεδονία
με τα χρώματα να είναι αμυδρά και όχι "καθαρά" και έντονα όπως στα θηλυκά..

επίσης το κεφάλι στις γάτες είναι μικρότερο και πιο ..αγαπησιάρικο από των γάταρων που είναι ..κεφάλες :LOL:
Αρσενική calico.

Attachments

• featured-arseniki-calico.jpg
    featured-arseniki-calico.jpg
    228.3 KB · Views: 37
  • Wow
Reactions: vlad66

songless_bird

AVClub Fanatic
8 May 2013
11,604
Νότια Μακεδονία
Ε βέβαια... Σε ένα σημείο μόνο το (μαύρο) 3ο χρώμα..
Νεαρούλης σε ηλικία είναι;;;
Δεν γνωρίζω. Τον είχα δει σε ένα αρθρο πριν κάποια χρόνια και μου είχε κάνει και εμένα εντύπωση.

Ο Βουλης

• Like

SR-71

AVClub Fanatic
15 December 2010
48,574
Kashyyyk stratosphere - 100,000 ft
cat-like-typing-detected.gif

2337708081_f1c3ba58fc_b.jpg

Απο το 2000 ( 😙 γατακια) ....... http://www.bitboost.com/pawsense/

8eb24485e02521e66f2835782e731ea6.gif
cat-keyboard.gif

Και καλα κρασα ! 😌☺️

Last edited:
  • Haha

vlad66

Moderator
Staff member
29 October 2017
17,227
Αγιοι Αναργυροι
Να δεις η Σία τι τραβάει κάθε μέρα ειδικά με τον Σπότυ που δεν την αφήνει στιγμή σε ησυχία...

IMG-bafd7b35f7c6973871f08a3a11004ab9-V.jpg

IMG-3975f4929fd305ac2c78cf9c6b5710bb-V.jpg

IMG-ffc020f690c46f891e9d3eda67e0afdd-V.jpg

Κάποιες φορές την ακούω να ζητάει συγνώμη από τον συνομιλητή για τα .."μιάου" :LOL:

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
18,949
Μεσευρώπη
το χαϊδευτικό της Διονυσίας.. της συντρόφου μου δλδ.

δουλεύει από το σπίτι τηλεφωνική εξυπηρέτηση για την microsoft
Α, είναι απο αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο και λένε "έχετε έναν ιό στον υπολογιστή σας, στείλτε μας 500 ευρώ για να τον αφαιρέσουμε";

vlad66

Moderator
Staff member
29 October 2017
17,227
Αγιοι Αναργυροι
Α, είναι απο αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο και λένε "έχετε έναν ιό στον υπολογιστή σας, στείλτε μας 500 ευρώ για να τον αφαιρέσουμε";

όχι φυσικά.. :LOL:

Ολλανδοί και (φλαμανδόφωνοι) Βέλγοι πελάτες καλούν για να λύσουν τεχνικά προβλήματα , να ανανεώσουν συνδρομές , να κάνουν κάποια ειδική αγορά κλπ....

οι περισσότεροι συνάδερφοι είναι από "μικτούς" γονείς (σαν της Σίας) και ξέρουν την γλώσσα.. ζουν μόνιμα εδώ, έχουν τα παιδιά τους το σπιτικό τους και είναι διάσπαρτοι από την Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, μέχρι την Κρήτη...
κάπου κάπου έρχονται και "καθαροί" Ολλανδοί και Βέλγοι για να δουλέψουν, αλλά δεν κάθονται πολύ.. δεν τους αρέσουν οι μισθοί εδώ.

αυτοί που έρχονται για δουλειά και κάθονται για κάποια χρόνια είναι από το Σουρινάμ.. (και είναι αρκετοί)
πρώην ολλανδική αποικία (η μικρότερη σε έκταση χώρα στην Ν. Αμερική), μάλλον οι πολίτες του έχουν καθεστώς πολίτη Ε.Ε.

αξιοσημείωτο το ότι οι περισσότεροι συνάδερφοι ( "μικτοί" και "καθαροί" ) είναι γυναίκες.. ολλανδέζες κυρίως (ξανθούλες δλδ) και μετά αυτές οι "μαυριδερές" από το Σουρινάμ..

ΥΣ..
το ξέρετε ότι η Ελλάδα είναι από τα μεγαλύτερα "call center" στην Ευρώπη , αν όχι και του κόσμου....

ΥΣ2..
οι ολλανδοί και βέλγοι πελάτες που καλούν για βοήθεια, ιδέα δεν έχουν ότι στην άλλη άκρη της γραμμής τους μιλάει κάποιος (ή κάποια) από την Ελλάδα!
φυσικά η κλήση είναι δωρεάν.. (τουλάχιστον για την "Dutch Team".. για τις άλλες χώρες δεν είμαι σίγουρος)

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,737
Μπακοτσιάνος...
ΥΣ..
το ξέρετε ότι η Ελλάδα είναι από τα μεγαλύτερα "call center" στην Ευρώπη , αν όχι και του κόσμου....
True.
Φίλος δουλεύει call center (από το σπίτι του εδώ) σε μεγάλη Γερμανική εταιρία που διαχειρίζεται ξενοδοχεία και μου λέει ότι το 70-75% των ατόμων που δουλεύουν call center σε αυτήν την εταιρία είναι από Ελλάδα.

songless_bird

AVClub Fanatic
8 May 2013
11,604
Νότια Μακεδονία
True.
Φίλος δουλεύει call center (από το σπίτι του εδώ) σε μεγάλη Γερμανική εταιρία που διαχειρίζεται ξενοδοχεία και μου λέει ότι το 70-75% των ατόμων που δουλεύουν call center σε αυτήν την εταιρία είναι από Ελλάδα.
Και η νύφη μου που είναι από Πολωνία αυτό κάνει εδώ και χρόνια για Πολωνούς . Ήταν σε μια πολωνική εταιρία αλλά δουλεύει από το σπίτι στην Ελλάδα. Τώρα κάνει το ίδιο για την coca cola .

• Like
Reactions: jim... and vlad66

SR-71

AVClub Fanatic
15 December 2010
48,574
Kashyyyk stratosphere - 100,000 ft
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ...... 🤣
Βρεεεεεεεεεεεεε, τι ψυχη θα παραδωσετε ρε αλητες. Ελεεινοι και ασπλαχνοι χομινιδες. 😙😚
Φαντασμενοι μοντερνιστες ....... γμ τις επιπεδες οθονες σας. Ολα ζελατινα να σας γινουν, φιλμακι, τσιγαροχαρτο ! 😄😆

Fuck it.jpg

Last edited: