Σοβαρα, σου φάνηκε υπερβολικό δλδ το άλλο για το ΄΄εντυπο΄΄;εχω ρίξει απιστεύτο γέλιο αλλά κοιτόντας στις δημοσιεύσεις στα πρωτοσέλιδα βλέπω αυτό σαν χθεσινό εξώφυλλο, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι άλλο...
View attachment 271175
ΥΣ, θα μπορούσε κάθε μερα το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας να ειναι αναρτημένο σε αυτό το νήμα....
οχι, καθόλου! κάθε άλλο! απλά διασταυρώνω οτι βλέπω πλεον, ακόμα κι αν ειναι τόσο γελοίο!Σοβαρα, σου φάνηκε υπερβολικό δλδ το άλλο για το ΄΄εντυπο΄΄;![]()
Είναι τρολιά το πρωτοσέλιδο που ανέβηκε, έχει και το παλιό λογότυπο που έχει αλλάξει από πέρυσι αν θυμάμαι καλά, η τιμή που κάνει πλέον 1,2 αντί για 1 ευρώ, τον αριθμό φίλου που είναι επίσης λάθος, το άρθρο αριστερά πάνω που έχει ορθογραφικά λάθη και άσχετη φώτο κλπ., fan made βασικά, αυτό που έβαλες εσυ είναι το σωστό....όχι βέβαια ότι απέχει και πολύ από αυτά που βάζουν συνήθως στην πρώτη σελίδα...χαχαοχι, καθόλου! κάθε άλλο! απλά διασταυρώνω οτι βλέπω πλεον, ακόμα κι αν ειναι τόσο γελοίο!
Είναι τρολιά το πρωτοσέλιδο που ανέβηκε, έχει και το παλιό λογότυπο που έχει αλλάξει από πέρυσι αν θυμάμαι καλά, η τιμή που κάνει πλέον 1,2 αντί για 1 ευρώ, τον αριθμό φίλου που είναι επίσης λάθος,
Οχι βρε συ απλά έκανα μια έρευνα πρόχειρα τώρα....χαχαΑνησυχώ λίγο με το ποσο πολλά ξερεις για την εν λόγω ''εφημερίδα''.....![]()
Αλήθεια είναι αυτό, με το Internet, το AI κλπ. είναι πανεύκολο πλέον να διασταυρώσεις κάτι και να δεις αν είναι αλήθεια, και όμως ο κόσμος έχει γίνει πιο χαζός και πιστεύει κάθε τι που βρίσκει εκέι έξω και το αναδημοσιεύει κιόλας....δεν ξέρεις πόσες φορές έχω ''τσακωθεί'' με την σύζυγο ή τα παιδιά μου που μου δείχνουν ή μου λένε κάτι κουλό που είδαν στο Τικ Τικ και το πιστεύουν μάλιστα!! και όταν το ψάχνω και τους δείχνω την απόδειξη ότι είναι σαχλαμάρα ή δεν με πιστεύουν ή εκνευρίζονται...χαχαΜακάρι να έκαναν τέτοια ερεύνα (έστω και υποτυπώδη διασταύρωση) ολοι οι ψεκ που μας έχουν κατακλύσει και αναδημοσιεύουν/πιστεύουν οτι δουν στο διαδίκτυο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.