Οι Αστείες Εικόνες του avclub.

Το τραγικό δεν είναι αυτό καθαυτό το ''δημοσίευμα'' αλλά το γεγονός ότι σε αυτό το ''εντυπο'' ''αρθογραφούσε'' ο γνωστός βουλευτής και υφυπουργός (για τον οποίο έγινε χαμός με το πτυχιο του προσφατα) και ο οποίος διατυμπάνιζε την δημοσιογραφική του εμπειρία....

Αυτοί είμαστε (TM) / Αυτοί αποφασίζουν για τις ζωες μας

εχω ρίξει απιστεύτο γέλιο αλλά κοιτόντας στις δημοσιεύσεις στα πρωτοσέλιδα βλέπω αυτό σαν χθεσινό εξώφυλλο, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι άλλο...

33177958_47.jpg

ΥΣ, θα μπορούσε κάθε μερα το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας να ειναι αναρτημένο σε αυτό το νήμα....

εχω ρίξει απιστεύτο γέλιο αλλά κοιτόντας στις δημοσιεύσεις στα πρωτοσέλιδα βλέπω αυτό σαν χθεσινό εξώφυλλο, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι άλλο...

View attachment 271175

ΥΣ, θα μπορούσε κάθε μερα το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας να ειναι αναρτημένο σε αυτό το νήμα....
Σοβαρα, σου φάνηκε υπερβολικό δλδ το άλλο για το ΄΄εντυπο΄΄; :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

οχι, καθόλου! κάθε άλλο! απλά διασταυρώνω οτι βλέπω πλεον, ακόμα κι αν ειναι τόσο γελοίο!
Είναι τρολιά το πρωτοσέλιδο που ανέβηκε, έχει και το παλιό λογότυπο που έχει αλλάξει από πέρυσι αν θυμάμαι καλά, fan made βασικά, αυτό που έβαλες εσυ είναι το σωστό....όχι βέβαια ότι απέχει και πολύ από αυτά που βάζουν συνήθως στην πρώτη σελίδα...χαχα