Οι εταιριες των πικαπ..

πωωω .. όντως σαν transformers είναι αυτά τα Γιαπωνέζικα!! :)
αλλά πανέμορφα ΙΜΟ με τον δικό τους τρόπο!!!

Εβαλες και το anniversary, που το πλαίσιο του είναι φτιαγμένο
από βαρέλια παλαίωσης του ουίσκυ Highland Park...Και όταν το αγοράσεις
και σκάσεις τα 40 χιλιάρικα(!!!!!) σου δίνουν δώρο μια(1) φιάλη Highland Park 40 ετών
να το πιείς για να πνίξεις τον πόνο σου και να ξεχάσεις την πατάτα που έκανες! :aetsch:

http://www.linn.co.uk/all-products/turntables/limited-edition-sondek-lp12#details

Έβαλα το aniversary, διότι δεν βρήκα καμιά φωτογραφία από το φουλ εξτρά Sondek LP12... το οποίο είναι αυτό της φωτογραφίας, εκτός βέβαια του πλίνθου που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όπως είπες από βαρέλι 40 ετών ξύλο...

Κάποιοι Κώστα μου βγάζουν γούστα για κάποια πράγματα και κάποιοι για άλλα...

Επανελλειμένως χλευαζεται(ε) το Linn Sondek LP12... αλλά όπως και να το κάνουμε εξακολουθεί να είναι και να παίζει μαζί με τα μεγάλα ανεξαρτήτου τιμής... και νομίζω ότι αξίζει η αναφορά σε αυτό...

Προσωπικά δεν θα έχανα ευκαιρία να το ακούσω, αν και δεν αντιπροσωπεύεται πια στην Ελλάδα... στο επόμενο μου ταξίδι πολύ πιθανόν...

Να το αγοράσω? όχι δεν έχω τέτοια μπικικίνια διαθέσιμα, και να είχα δεν θα το έπαιρνα... θα προτιμούσα να διέθετα τα χρήματα αυτά σε πολύ καλά βινύλια καλύτερα μια και είμαι ευχαριστημένος από τα πικάπ που έχω... :ernaehrung004:

Εβαλες και το anniversary, που το πλαίσιο του είναι φτιαγμένο
από βαρέλια παλαίωσης του ουίσκυ Highland Park...Και όταν το αγοράσεις
και σκάσεις τα 40 χιλιάρικα(!!!!!) σου δίνουν δώρο μια(1) φιάλη Highland Park 40 ετών
να το πιείς για να πνίξεις τον πόνο σου και να ξεχάσεις την πατάτα που έκανες! :aetsch:

http://www.linn.co.uk/all-products/turntables/limited-edition-sondek-lp12#details

Μπορω να προμηθευθω απο οινοβιομηχανια παλια βαρελια κρασιου.
Αν φτιαξω ενα phono preamp και φτιαξω το κουτι με ξυλα wine barrel , αραγε θα βγαζει μεθυστικους ηχους???
..... η θα τα παιξουν οι λαμπες??? :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Οι εταιριες των πικαπ..

Μπορω να προμηθευθω απο οινοβιομηχανια παλια βαρελια κρασιου.
Αν φτιαξω ενα phono preamp και φτιαξω το κουτι με ξυλα wine barrel , αραγε θα βγαζει μεθυστικους ηχους???
..... η θα τα παιξουν οι λαμπες??? :flipout:

Πάντως κάνα δυο παλιά κρασοβάρελα που πέταξε κάποιος εκεί κοντά στο εργοτάξιο έχουν βρομίσει τον τόπο,δεν είναι να περάσεις από κοντά!:flipout:
(Τα σάκε μάλλον δεν μπαίνει σε βαρέλι,γι' αυτό και οι Ιάπωνες δεν έχουν ανάλογο μοντέλο.)

Πέραν της πλάκας... έχω καταλάβει ότι σε τούτο το φόρουμ όταν αναφέρεται το Sondek όλοι έχουν μια αρνητική στάση, και το διαπίστωσα και από την καλή και στο ομώνυμο νήμα...

Δεν βρίσκω τίποτε άσχημο αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν ξύλα από βαρέλια ουίσκι... δεν έχει να κάνει με τον ήχο εδώ έχει να κάνει απλά με την μοναδικότητα αυτού του ξύλου... αυτό το ουίσκι είναι πανάκριβο και πολύ γνωστό στου connoisseur του είδους... τέλος πάντων,... για να το καταλάβει κανείς πρέπει να έχει λίγο Αγγλοσαξονική νοοτροπία...

Δεν πειράζει... πάντως αν κατέβει κανένα καλό πικάπ και phono στου Κώστα το αμπάρι καμιά φορά... μπορεί να χρειαστεί αυτός καμιά μπουκάλα ουίσκι να συνέλθει από το σοκ που θα πάθει... :ernaehrung004:

(αστειεύομαι καπετάνιο... μην με μπανάρεις please... -bye-)

Δεν πειράζει... πάντως αν κατέβει κανένα καλό πικάπ και phono στου Κώστα το αμπάρι καμιά φορά... μπορεί να χρειαστεί αυτός καμιά μπουκάλα ουίσκι να συνέλθει από το σοκ που θα πάθει... :ernaehrung004:

........ μπορει και βαρελι.....:Banane0:

Πέραν της πλάκας... έχω καταλάβει ότι σε τούτο το φόρουμ όταν αναφέρεται το Sondek όλοι έχουν μια αρνητική στάση, και το διαπίστωσα και από την καλή και στο ομώνυμο νήμα...

Σώπα βρε Χρήστε!...Τι να έχω με το Sondek?....Το έγραψα απλά για να δώ ποιό παλληκάρι θα τσιμπήσει πρώτο..Αν και δεν είχα αμφιβολία!!

(αστειεύομαι καπετάνιο... μην με μπανάρεις please... -bye-)

Τώωωωρα, πάει!!!

παλιο, κλασσικο πικαπ με μαγνητικο πηγαδι. ο ιδιος υποστηριζει οτι ηταν ο πρωτος που το φορεσε. στιβαρη κατασκευη αλλα χωρις μεγαλη εξελιξη τα τελευταια χρονια. παραμενει μια σταθερη αξια