DomieMic65
Supreme Member
πωωω .. όντως σαν transformers είναι αυτά τα Γιαπωνέζικα!! 
αλλά πανέμορφα ΙΜΟ με τον δικό τους τρόπο!!!
αλλά πανέμορφα ΙΜΟ με τον δικό τους τρόπο!!!
Εβαλες και το anniversary, που το πλαίσιο του είναι φτιαγμένο
από βαρέλια παλαίωσης του ουίσκυ Highland Park...Και όταν το αγοράσεις
και σκάσεις τα 40 χιλιάρικα(!!!!!) σου δίνουν δώρο μια(1) φιάλη Highland Park 40 ετών
να το πιείς για να πνίξεις τον πόνο σου και να ξεχάσεις την πατάτα που έκανες! :aetsch:
http://www.linn.co.uk/all-products/turntables/limited-edition-sondek-lp12#details
Εβαλες και το anniversary, που το πλαίσιο του είναι φτιαγμένο
από βαρέλια παλαίωσης του ουίσκυ Highland Park...Και όταν το αγοράσεις
και σκάσεις τα 40 χιλιάρικα(!!!!!) σου δίνουν δώρο μια(1) φιάλη Highland Park 40 ετών
να το πιείς για να πνίξεις τον πόνο σου και να ξεχάσεις την πατάτα που έκανες! :aetsch:
http://www.linn.co.uk/all-products/turntables/limited-edition-sondek-lp12#details
μια και είμαι ευχαριστημένος από τα πικάπ που έχω... :ernaehrung004:
Μπορω να προμηθευθω απο οινοβιομηχανια παλια βαρελια κρασιου.
Αν φτιαξω ενα phono preamp και φτιαξω το κουτι με ξυλα wine barrel , αραγε θα βγαζει μεθυστικους ηχους???
..... η θα τα παιξουν οι λαμπες???![]()
Δεν πειράζει... πάντως αν κατέβει κανένα καλό πικάπ και phono στου Κώστα το αμπάρι καμιά φορά... μπορεί να χρειαστεί αυτός καμιά μπουκάλα ουίσκι να συνέλθει από το σοκ που θα πάθει... :ernaehrung004:
Πέραν της πλάκας... έχω καταλάβει ότι σε τούτο το φόρουμ όταν αναφέρεται το Sondek όλοι έχουν μια αρνητική στάση, και το διαπίστωσα και από την καλή και στο ομώνυμο νήμα...
Δεν πειράζει... πάντως αν κατέβει κανένα καλό πικάπ και phono στου Κώστα το αμπάρι καμιά φορά... μπορεί να χρειαστεί αυτός καμιά μπουκάλα ουίσκι να συνέλθει από το σοκ που θα πάθει... :ernaehrung004:
(αστειεύομαι καπετάνιο... μην με μπανάρεις please...)
Κρις, σκεφτηκες ποτε πως θα ακουγεται ενα μεθυσμενο sondek? :ADFADF1:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.