Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Άλλη μια όμορφη γατούλα....αν την έπιανα λιιιγο πιο κάτω θα ήταν υπέροχα....

hhg_1015570.jpg

Άλλη μια όμορφη γατούλα....αν την έπιανα λιιιγο πιο κάτω θα ήταν υπέροχα....

Σπυρο καλημερα, το λιγο πιο κατω το φανταζομαι κατι σαν και αυτο...
Παραυτα, η σταση της γατουλας σου ειναι υπεροχη!!

38.jpg

The photo is taken by Kristina Buceatchi.

Σπυρο καλημερα, το λιγο πιο κατω το φανταζομαι κατι σαν και αυτο...
Παραυτα, η σταση της γατουλας σου ειναι υπεροχη!!

[/SIZE]

Καλημέρα...Κάπως ετσι την φανταζόμουν αλλά με περισσότερο θέμα προς τα κάτω....Κουνιόταν όμως συνέχεια η ,,,,ρουφιάνα!!!!

ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΧΥΝΕΙ ΕΤΣΙ?
ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΕΙΝΑΙ...:hahaha::laugh::flipout:

ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΧΥΝΕΙ ΕΤΣΙ?
ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΕΙΝΑΙ...:hahaha::laugh::flipout:

Δυστυχως τον ταιζει ολη η γειτονια, τον εχουνε ολοι σα δικο τους!!! Μια οικογενεια απο τη Γερμανια απεναντι, αγοραζει και frieskies ειδικα γι'αυτον!!

Τον πηγα στο κτηνιατρο την περασμενη βδομαδα για τα εμβολια του και μου τον αποκαλεσε 'χοιρο', ναι 'χοιρο' (8.300γρ)!!! Μου ειπε δε οτι αν δεν σταματησει να τρωει αχορταγα θα πεθανει απο διαβητη. Τρομαξα λοιπον, και ειπα στους καλωσυνατους γειτονες τα μαντατα. Στοπ το φαι. Ετσι λοιπον εξηγειται που τον βλεπω να κυνηγα σα δαιμονας τα ορνεα στον κηπο. Απο την διαιτα :)))

Να και ενα σφαιρικο πουλι. Γειτονοπουλο ειναι και αυτο.
Νομιζω οτι καμαρωνει τη λεια του που μολις επιασε. Η φωλια του ειναι διπλα σε ενα φοινικα (see 2nd attachment). Το χαλαρο σκουληκακι πρεπει το εχω φωτογραφισει την Τριτη η Τεταρτη που εβρεχε, ακριβως κατω απο την αυτη την καρυδια. Το θυμαμαι λιγο μακρυτερο βεβαια :))

attachment.php

Attachments

• chicken.jpg
    chicken.jpg
    46.7 KB · Views: 75
  • Nest.jpg
    Nest.jpg
    131.5 KB · Views: 25
Last edited:

Merci Leon!
Αλλα αν δεν καθοτανε σαν πετραδακι το πουλι, θα'ταν αλλιως τα πραγματα :)

Attachments

• Condor.jpg
    Condor.jpg
    92.1 KB · Views: 37

Με τι φακό, είπαμε, χτύπησες τον κότσυφα ;

Καλημερα spageo!

Nikkor 55-200mm στα 200mm and Nikon D5000, P mode with active D lighting-low, Picture control: neutral, sharpening +6, saturation +1, VR-on, AF-dynamic. Χωρις τριποδο σε αποσταση περιπου 5 μετρα.

H απορια μου ειναι τι διαφορα θα ειχε αν τραβουσα με την D7000...

Καλημερα spageo!

Nikkor 55-200mm στα 200mm and Nikon D5000, P mode with active D lighting-low, Picture control: neutral, sharpening +6, saturation +1, VR-on, AF-dynamic. Χωρις τριποδο σε αποσταση περιπου 5 μετρα.

H απορια μου ειναι τι διαφορα θα ειχε αν τραβουσα με την D7000...
4MP παραπάνω, αλλά σαφώς καλύτερη ποιότητα εικόνας (IQ).

Αν τραβάς jpeg το sharpening που έχεις νομίζω είναι υπερβολικό. Καλύτερα να τραβάς με χαμηλό sharpening και αν χρειάζεται να προσθέτεις στο post processing. :)

Δεν είναι και κακός ο φακός γιά τα λεφτά του, λίγο νευρικό και ασαφές είναι το θολό του βέβαια, αλλά μετά καραδοκεί ο Nikkor 70-200 f/2.8 με όλα τα καλούδια του και τα δυό χιλιαρικάκια περίπου, που χρειάζεται!

4MP παραπάνω, αλλά σαφώς καλύτερη ποιότητα εικόνας (IQ).

Αν τραβάς jpeg το sharpening που έχεις νομίζω είναι υπερβολικό. Καλύτερα να τραβάς με χαμηλό sharpening και αν χρειάζεται να προσθέτεις στο post processing. :)

thanks drek, θα το δοκιμασω.

Οσο για την Δ7000, εχω μια υποψια, την οποια προσπαθω να διευκρινησω, οτι με τον 55-200μμ δεν θα εχει διαφορα στο ΙQ. Με αλλα λογια νομιζω οτι θα επαληθευθει αυτο που λενε τα παιδια στο φορουμ οτι ο σενσορας της 7000 ειναι απαιτητικος για φακουδακια οπως ο 55-200.

I will let you all know about it :)

Δεν είναι και κακός ο φακός γιά τα λεφτά του, λίγο νευρικό και ασαφές είναι το θολό του βέβαια, αλλά μετά καραδοκεί ο Nikkor 70-200 f/2.8 με όλα τα καλούδια του και τα δυό χιλιαρικάκια περίπου, που χρειάζεται!

Εχεις δικιο.
Μια χαρα ειναι ο φακος για ερασιτεχνικη φωτογραφιση και 'ευκολα' θεματα.

Κριμα που τα περιστερια εχουν αχαρα χρωματα.
Εδω με την 7000 με 55-200 στα 200 και sharpening +3 για το φιλο drek :)

Attachments

• D7K_3710.jpg
    D7K_3710.jpg
    51 KB · Views: 31