Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!
+1 that's it
Υποψιάζομαι αντανάκλαση από φλας.
+1 that's it
Υποψιάζομαι αντανάκλαση από φλας.
Κατ' αρχή με γειά το όνομα ( εκείνο το ... αλλαντικό εδώ μου' χε κάτσει ! )........
Θελω να ρωτησω το εξης. Βλεπω οτι θα ηταν χρησιμο να μπορουσα να τραβηξω μεχρι 300μμ. Επειδη ομως δεν θελω να παρω ακριβο φακο τωρα, σκεφτομαι 2 εναλλακτικες. α) Να κροπαρω οπως εκανα εδω, ή, β) να αγορασω τον Sigma 70-300 APO με 200 ευρουδακια. Αυτο που με φοβιζει ειναι η ελλειψη του VR στο μεγιστο ανοιγμα, αν και εχω σταθερο χερι. .....
Κατ' αρχή με γειά το όνομα ( εκείνο το ... αλλαντικό εδώ μου' χε κάτσει ! ).
Δες δυό δείγματα από τον 70-300 ΑΡΟ για να πάρεις μιά ιδέα :
http://www.avclub.gr/forum/attachme...304619173ttachmentid=67072&stc=1&d=1304619173
Αυτή πάντως έχει εξαιρετική λεπτομέρεια, βλέπω τα "μουστάκια" του μάγκα!
Γάτα στα 210 χλσ περιστέρι στα 300 χλσ, όλα στο χέρι με Πένταξ, που έχει σταθεροποίηση στο σώμα της μηχανής......
Τα δειγματα ειναι τραβηγμενα στα 300μμ και στο χερι? Σα να μου φαινεται οτι ο νικον 55-200 στα 200 ειναι οξυτερος.
Ασε, χτες επεσε ενα πουλακι απο τη φωλια του και παρ'ολο που ειναι μια χαρα και το ταιζει στο εδαφος η μαμα, κινδυνευει απο το γαταρο και οχι μονο τον δικο μου. Ευτυχως που οταν πλησιαζει γατος η κοτσυφινα χαλαει τον κοσμο και προλαβαινω και βγαινω εξω και διωχνω τα γατια. Σκεφτομαι να βαλω το μωρακι σε ενα κλουβακι για να το ταιζει απο κει μεσα με ασφαλεια, αλλα δεν ξερω αν αυτο ενδεικνυται.
Γνωριζει καποιος τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις?
Βάλε σε ένα καφάσι άχυρο και άστο εκεί μέσα.
Βάλε το καφάσι κάπου ψηλά ή σε μια αποθήκη, να μην έχουν πρόσβαση...
11 μηνων τρελο-μινι πινσερ!
Βαλε καμμια πιο μεγαλη φωτο ντε, να το χαρουμε περισσοτερο το πινσερακι![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.