Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Mαλλον περιμενει το κοτσυφι να σκασει μυτη... ωραιο το γατι, αλλα γιατι ειναι θολο το σωμα και νετ το κεφαλι?

Ευχαριστω Soko kai Dimiko!

Ηλια, εσυ εισαι το γατονι μου φαινεται!! Ακριβως αυτο βλεπει!! Το μικρο κοτσυφι που εχει πεσει απο το δεντρο και δεν μπορει να πεταξει ακομα!! Γιαυτο τον εχω μαντρωμενο :))

Το κεφαλι ειναι νετ σε αντιθεση με το σωμα γιατι ισως ειναι ψηλοτερα και το διαφραγμα μεγαλο. Απατα ισως η γωνια ληψης. Η φωτο ειναι με τον νικον 55-300 στα 55.

Προσπαθεια για HDR αλλα δεν μου βγηκε, το HDR του φωτοσοπ δεν πρεπει να ειναι τοσο καλο οσο το φωτοματιξ... συν του οτι μπορει να ειναι και λαθος οι ληψεις ή η ολη επεξεργασια...

Untitled_HDR2 by 1L1as, on Flickr

...οποτε βαζω και ενα ασπρομαυρο να ειμαστε σιγουροι...

_MG_3105_dpp by 1L1as, on Flickr

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Βοτανικός κήπος...Χαϊδάρι...

7336211668_26b204d8bc_c.jpg

coco2.jpg

πως σας φαίνετε η καλπάζουσα προς την πετσέτα μου Κοκό? :)

Thanks Gojakla!

γενικώς η Κοκό ειναι στο στοιχείο της στην θάλασσα. Τρελαίνεται, πέρνει φόρα και βουτάει.
Καλά αμα μπώ και εγώ δεν με αφήνει λεπτό ακόμη και στα βαθιά. Μιλάμε για μεγάλο έρωτα :)

Cacau, οταν ερχεται καλη κουβέντα απο εναν εμπειρό σαν εσένα, μου δινεις μεγάλη ευχαρίστηση, σ'ευχαριστώ :)
Με την D60 την τράβηξα και τον κιτ 18-55. Αν ειχα μια Pentax ή A37 θα είχε μεγάλη διαφορά?

Έχω την άποψη ότι η ματιά και η στιγμή είναι όλα τα λεφτά, ο εξοπλισμός έχει πολύ μικρότερη σημασία, αρκεί να μην σου δημιουργεί πρόβλημα.

Δυστυχώς μέσω της οθόνης της pl1 δεν μπόρεσα να ακολουθήσω το θέμα μου έχοντάς το στο κέντρο , ίσως την επόμενη φορά μιας και συχνάζει απέναντι από το σπίτι μου :

Attachments

• 0740.jpg
    0740.jpg
    36.7 KB · Views: 161
  • 0741.jpg
    0741.jpg
    33.5 KB · Views: 161
  • 0742.jpg
    0742.jpg
    36.8 KB · Views: 163
  • 0743.jpg
    0743.jpg
    36.7 KB · Views: 161

Χαχα! Πολύ καλό! Δεν ήξερα ότι πετούσαν τα παγώνια. Άγριο είναι αυτό ή ξέφυγε από πουθενά?

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Υπάρχουν δύο στο Δημοτικό πάρκο αλλά τα τελευταία χρόνια κάνουν βόλτες στην πόλη ελεύθερα .