Ηλια, εσυ εισαι το γατονι μου φαινεται!! Ακριβως αυτο βλεπει!! Το μικρο κοτσυφι που εχει πεσει απο το δεντρο και δεν μπορει να πεταξει ακομα!! Γιαυτο τον εχω μαντρωμενο )
Το κεφαλι ειναι νετ σε αντιθεση με το σωμα γιατι ισως ειναι ψηλοτερα και το διαφραγμα μεγαλο. Απατα ισως η γωνια ληψης. Η φωτο ειναι με τον νικον 55-300 στα 55.
Προσπαθεια για HDR αλλα δεν μου βγηκε, το HDR του φωτοσοπ δεν πρεπει να ειναι τοσο καλο οσο το φωτοματιξ... συν του οτι μπορει να ειναι και λαθος οι ληψεις ή η ολη επεξεργασια...
γενικώς η Κοκό ειναι στο στοιχείο της στην θάλασσα. Τρελαίνεται, πέρνει φόρα και βουτάει.
Καλά αμα μπώ και εγώ δεν με αφήνει λεπτό ακόμη και στα βαθιά. Μιλάμε για μεγάλο έρωτα
Cacau, οταν ερχεται καλη κουβέντα απο εναν εμπειρό σαν εσένα, μου δινεις μεγάλη ευχαρίστηση, σ'ευχαριστώ
Με την D60 την τράβηξα και τον κιτ 18-55. Αν ειχα μια Pentax ή A37 θα είχε μεγάλη διαφορά?
Δυστυχώς μέσω της οθόνης της pl1 δεν μπόρεσα να ακολουθήσω το θέμα μου έχοντάς το στο κέντρο , ίσως την επόμενη φορά μιας και συχνάζει απέναντι από το σπίτι μου :