Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Μας βάζεις ιδέες...
Πρόκειται για must φωτογραφικό προορισμό αν είσαι λάτρης της φύσης και των... ζωντανών γενικώς.

Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και βάζω και μία ακόμα για κερασάκι

Θα συμπλήρωνα μόνο ότι από εδώ και πέρα υπάρχει πολλή ζέστη και σε συνδιασμό με το ότι μιλάμε για ζώα και άρα μυρωδιές δεν είναι και τόσο άνετη βόλτα όπως με πιο δροσερό καιρό

Νασο πολυ ωραια δουλεια,μπηκα και στο flickr... πολυ καλος.Πιστευω πως εχεις πολυ καλη ματια.Οι φωτογραφιες σου επισης εχουν καλη εκθεση και χρωμα :a0210:

Γιάννη σ' ευχαριστώ πολύ που ασχοληθηκες.
Λεωνίδα, πολύ καλές, όπως πάντα, ειδικά αυτές με τις ακρίδες.

Φωτογραφια απο το υπερπεραν!!!
Εδω εχω ξεπερασει κατα πολυ τα ορια του συνδιασμου γιαυτο και το σχετικα μετριο αποτελεσμα ομως αναμεσα σε μενα και στις δυο φωλιες μετα μικρα (αν την κοιταξετε καλα θα τα δειτε..) υπαρχει ενας βαλτος, ενα ποταλι (Γαλλικος ποταμος), μια συσταδα δεντρων και ο ηλιος τελειως 'κοντρα' -ο χειροτερος δυνατος συνδιασμος!!! ...
Εδω ηθελα 800mm+ για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα.
Μου αρεσε ομως η στιγμη γιαυτο και την μοιραζομε μαζι σας.

63cdcbd0562d6e22773c4a8095a63b588a83db7e7b21fc778d7ad45aadfeab836g.jpg

Όντως, πολύ καλό στιγμιότυπο "οικογενειακής θαλπωρής" :a0210:

Φωτογραφια απο το υπερπεραν!!!
Εδω εχω ξεπερασει κατα πολυ τα ορια του συνδιασμου γιαυτο και το σχετικα μετριο αποτελεσμα ομως αναμεσα σε μενα και στις δυο φωλιες μετα μικρα (αν την κοιταξετε καλα θα τα δειτε..) υπαρχει ενας βαλτος, ενα ποταλι (Γαλλικος ποταμος), μια συσταδα δεντρων και ο ηλιος τελειως 'κοντρα' -ο χειροτερος δυνατος συνδιασμος!!! ...
Εδω ηθελα 800mm+ για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα.

ΜΠΡΑΒΟ! ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΙΚΟΥ ΕΙΣΑΙ?