Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!
Χαιρομαι που σας αρεσαν!
Τασο καλυτερα ας μην μαθεις μεχρι που εφτασα....το θεμα ειναι σε τι κατασταση γυρισα σπιτι...

Οι φωτογραφιες ειναι ολες απο nef και δυστυχως το 'καμμενο' δεν σωζεται...Φταιει λιγο εγω και λιγο το σχετικα περιορισμενο DR της D7100 σε σχεση με αισθητηρα ff.
Oι φωτο ειναι ολες με τον 300mm/f2.8+Tc1.4. Στην τελευταια βοηθησαν πολυ τα 24mp του dx αισθητηρα. Σε ολες επεσε πολυ crop αλλα στην τελευταια το 'παραξηλωσα'. Η αποσταση απο την φωλια ηταν περιπου 15-20m αν θυμαμαι καλα. Περισσοτερο δεν ηθελα να πλησιασω (και δεν ειχα και χρονο) και ολες ειναι χωρις κανενα Nr, τα exif τα εχω ανοικτα.
Ηταν ενα γεγονος που απλα θελει και τυχη για να καταγραφει. Με εναν μεγαλυτερο φακο θα τα πηγαινα πολυ καλυτερα αλλα 'παλευουμε με αυτα που εχουμε'....
Εχω καταγραψει και την γεννηση ενος μικρου απο τα συνολικα 3 αυγα αλλα δεν θα την ανεβασω γιατι παραειναι μπλεγμενη η φωτο με τα κλαδιακια, τα τσοφλια κτλ και ειναι λιγο 'δυσνοητη'....
Συνολικα ηταν 2 μικρα, 1 νεογεννητο μερικων λεπτων και 3 αυγα.
ΣΑν γενικο σχολιο για την αποδoση των μηχανων (D600/D7100). Τα πηγαν μια χαρα αλλα η αποκαλυψη ηταν η D600 με το νεο λογισμικο.
Τα 24mp κανουν δουλεια αλλα θελει και υπομονη και τεχνικη, και ο θορυβος λιιιγο 'τσιμπαει'....ομως ειναι καλη μηχανη τελικα. Το af μια χαρα για την κατηγορια της. Η μονη ελλειψη ειναι η απουσια του Af-on και το μικρο buffer.
Σε λιγες μερες θα δοκιμασω και μια νεα μηχανη και θα αναφερω...