Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Νικο κανε μια μεγαλη εκτυπωση και βαλτη στο σαλονι σου. Μοναδικη στιγμη.

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Να'σται καλά παιδιά...
Είναι η στιγμή που χαίρεσαι τόσο πολύ,όταν φτάνεις στο αποτέλεσμα που θες.
Και είναι απάντηση στο ερώτημα που είχα οταν αποχωριζόμουν την Κ20,για να αλλάξω στρατόπεδο και να πάω με την ''μικρή''.

Πολύ ωραία Alex!!!
Τι είναι αυτό που δίνει το τόσο ωραίο και γλυκό χρώμα και την 3d αίσθηση? Ο φωτισμός, ο φακός ή η επεξεργασία?

Ο φακός παίζει εδώ τον μεγαλύτερο ρόλο. Όλες οι φωτογραφίες που έχω βγάλει με αυτόν έχουν αυτή την πλαστικότητα. Είναι πραγματικό διαμάντι, ειδικά στην τιμή που τον βρίσκεις. Και είμαι πεπεισμένος οτι δεν έχω καν καλή κόπια... Όπως λέω το νήμα με τους Legacy φακούς, είναι ρώσικη κόπια του 50αρη Zeiss Sonnar, μία σχεδίαση που φημίζεται για αυτή την τρισδιάστατη αίσθηση.
Το φώς δεν ηταν κάτι ιδιαίτερο, μία μουντή συννεφιά (άρχισε να βρέχει λίγα λεπτά μετά). Είναι μάλιστα το JPEG αφού μπερδεύτηκα και μετέφερα αυτό και όχι to RAW στον υπολογιστή πριν φορμάρω την κάρτα... Απο επεξεργασία auto levels, και resize με το action που έχω ανεβάσει στο σχετικό νήμα.

απο τη σημερινη μου βολτα στο αττικο ζωολογικο παρκο, sorry για την ποιοτητα αλλα ειναι απο το κινητο μου οι φωτογραφιες :rolleyes:
βαζω οσες μου αρεσουν πιο πολυ.
dscn0735c.jpg

dscn0797r.jpg

dscn0805.JPG

dscn0727v.jpg

dscn0781ws.jpg

Και μετά αναρωτιόμαστε από πού αντλούν έμπνευση οι καρτουνίστες... Πολύ καλές παίδες!

Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες με τη γατούλα, ποζαρει κι ολας η ατιμη,μπραβο!