Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ηλια η 1η σου φωτογραφια ανετα για εξωφυλλο για τα πουλια του χιτσκοκ!
Τελεια φωτογραφια!

Apollwn όχι.
Απλά όχι αυτή τη φορά.
Δεν ταιριάζει η επεξεργασία απομακρύνεις το αποτέλεσμα από την έννοια φωτογραφία.

Καλοδεχούμενη η παρατήρηση σου, φίλε μου Παναγιώτη,
μα το οφθαλμοσκόπιο του εγκεφάλου μου το βλέπει ακριβώς έτσι.

Apollwn όχι.
Απλά όχι αυτή τη φορά.
Δεν ταιριάζει η επεξεργασία απομακρύνεις το αποτέλεσμα από την έννοια φωτογραφία.

Ωραια ληψη. Κατα ριπας; Εγω δε προλαβαινα καν να δω τα ψαρια.

Από την τελευταία μου επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο της Βιέννης, τον περασμένο Φεβρουάριο:

Το Βασιλικό ζεύγος...

Ο Βασιλεύς...

Η Μεγαλειοτάτη...

Ο Πρίγκηψ...

Κυρία της Αυλής...

Η Φρουρά...

Και οι...Ο.Υ.Κ.!

Ωραία τα ζωάκια σου.!!! Ξεχώρισα περισσότερο τα λιοντάρια,αν και αγαπάω και την τίγρη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Χαχαχαχαχαχ ο μεγαλειότατος φαίνεται σαν να άκουσε κατσάδα από την μεγαλειοτάτη!

Ωραία τα ζωάκια σου.!!! Ξεχώρισα περισσότερο τα λιοντάρια,αν και αγαπάω και την τίγρη.
Που και να ακούσεις τον λέοντα. Δεν τον ακούς αρχικά, νιώθεις τις δονήσεις του βρυχηθμού. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ζώο που είχα ακούσει πρώτη φορά το 2006 αλλα ο ήχος που βγάζει είναι το ίδιο εντυπωσιακός.

Χαχαχαχαχαχ ο μεγαλειότατος φαίνεται σαν να άκουσε κατσάδα από την μεγαλειοτάτη!
Μπα...μάλλον στραβωμένος με το άλλο (νεότερο) αρσενικό ήταν. Δεν φαινόταν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις. :p

Έτσι φίλε μου atari4
η sony a6000 είναι η καλύτερη κάμερα που έχω κρατήσει, εστιάζει ταχύτατα γαζώνει απίθανα και μαζί με τους FE φακούς έχω τόση καλή οξύτητα και όλοι πιστεύουν ότι περνώ τις φωτογραφίες μου από sharp
Υ.Γ. μεγεθυμένη μέσα στο καμβά, αποτέλεσμα πέραν του ικανοποιητικού για μη full frame κάμερα.

Ωραια ληψη. Κατα ριπας; Εγω δε προλαβαινα καν να δω τα ψαρια.

little_dog_by_etsap-d7g8s87.jpg

time_goes_by_very_slowly____by_etsap-d4zp5k0.jpg

Swan_in_Athens_Zoo_by_etsap.jpg

Bear_in_Athens_Zoo_by_etsap.jpg

Και ομως, η εστιαση ειναι στο κεφαλι! Και με τριποδο! Δε ξερω γιατι δε βγηκε καθαρη....

Παρόλα αυτά είμαι πολυ ικανονοποιημενος απο αυτη τη φωτογραφια. Ειναι απο τις πιο "καρτποσταλικες" που εχω βγαλει ποτε. Η γατα ηρθε και μου ποζαρε μπροστα στο ηλιοβασιλεμα και με περιμενε ακινητη να βγαλω και να στησω το τριποδακι μπροστα της!