Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Εδώ Ηλία μίλησε ο εξοπλισμός.

Αυτο το 2μερο ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ την G5, ενω χρησιμοποιησα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ μου με την D750.
Αν η Nikon βγαλει FF με tilt-swivel οθονη, θα μου παρει και το ... σωβρακο ! :slapface:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και εγώ κείνη μιλώ, πιστεύω οτι είναι αρσενική

edit
ουπς λάθος. αυτή είπε

Ναι βρε συ, ο ιδιος το ειπε, και μαλιστα παραπανω απο 1 φορα...
Σιγα μην του την ... ευνουχιζα.. :flipout:

και εγώ κείνη μιλώ, πιστεύω οτι είναι αρσενική

edit
ουπς λάθος. αυτή είπε

Θηλυκιά !
Την έχω από μωρούλι, τώρα έχει κλείσει τα 10!

:)

Είναι πολύ πονήρω!

Εδώ κρύφτηκε πίσω από την κουρτίνα.
Αν προσέξετε έχει βάλει τα μάτια της εκεί που το σχέδιο της κουρτίνας έχει "τρύπες" για να βλέπει καλύτερα! :flipout:

Anyone seen my kitty? (she's hiding again)
by Chris Brn, on Flickr

Και εδώ μια στον κήπο με μπλαζέ ύφος!

Life is good
by Chris Brn, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

chrisssb να της ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη εκ μέρους μου.

Μην ανησυχείς, είναι πολύ cool άτομο! :flipout:

Γατούλες στη Σκιάθο απολαμβάνουν το πρωϊνό τους...
*(Η φώτο επεξεργάστηκε σε online πρόγραμμα και για κάποιο λόγο χάθηκαν οι πληροφορίες της/exif)

3cats by George Tsourakis, on Flickr

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ήθελε λίγο αέρα από δεξιά ώστε να φαίνεται όλη η ουρά , από πρωινό μπουφές βλέπω -bye-

Πσσσ μπουφές δε λες τίποτα...Μην τις ταΐζουν καμιά σκυλοτροφή φοβάμαι και αρχίζουν να γαβγίζουν σε λίγο...:flipout:

Όσο για το κάδρο, η φωτογραφία (όπως και οι περισσότερες στο νησί) ήταν "click and go" με μια απλή compact. Μια και καλή δηλαδή, γιατί είχα την παρέα να γκαρίζει όταν στις βόλτες εμένα λίγο πιο πίσω για να τραβήξω καμιά φώτο....Μην σας τύχει..:bang:

Νομιζω πως λιγο πολυ σε ολους τυχαινει να μας κραζει η παρεα γιατι καθυστερουμε με τις φωτογραφιες. Και καλα να τους καθυστερεις σε καμια βολτιτσα χαλαρη, που να τους καθυστερεις σε καμια αναβαση βουνου να δεις πως κανουν λολ. Μην δινεις σημασια και keep shooting!

Ακριβώς αυτό, keep shooting!

Τις επόμενες μέρες θα έχω και την πρώτη μου dslr(d3200) οπότε θα μπορώ να βγάζω φωτογραφίες της προκοπής...:aktion033: θέλω να πιστεύω:chinscratch:
την εχω ξεζουμίσει την wx1, δεν έχει να δώσει άλλα δυστυχώς.. Ο μόνος λόγος που θα την κρατήσω όσο αντέξει ακόμα σαν 2η, είναι η λειτουργία burst mode 10fps :music-smiley-005::twoguns:

χαχα που την πετυχες;;; βολτουλα βγηκε να ξεπιαστει;; :)