Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Μιας και το αναλυουμε, ρε τεο μετα γιατι δεν κατεβηκες απο το αμαξι να την πλησιασεις κιαλλο; Μη της χαλασεις την βραδινη σιεστα; :p

θα σε συμβούλευα να μην είσαι τόσο ειλικρινής , χάνεται έτσι η μαγεία της σϋλληψης για εμας τους υπόλοιπους ...:creep::creep:

Δεν έχεις άδικο κ το σκέφτηκα αυτό που λες αλλά....Ας προσθέσω λοιπόν ότι όπως οδηγούσα στον χωματόδρομο με χαμηλή ταχύτητα την τρόμαξα κ άρχισε να πετάει στα αριστερά μου κ να πηγαίνουμε παράλληλα για λίγα μέτρα. Μετά πέρασε από μπροστά μου κ πήγε κ προσγειώθηκε στο απέναντι σπιτάκι που φαίνεται :)
Μιας και το αναλυουμε, ρε τεο μετα γιατι δεν κατεβηκες απο το αμαξι να την πλησιασεις κιαλλο; Μη της χαλασεις την βραδινη σιεστα; :p

Όχι Δημήτρη βιαζόμουν να προλάβω το ηλιοβασίλεμα στο τόξο της Ρωμαικη γέφυρας ;)

Last edited:
Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ομορφες φωτογραφιες παιδια, μπραβο σας..:SFGSFGSF:

Μετα απο αποχη πολλων ημερων:

Τεραστιο crop, φακος ο 100-400 II, f6.3, s/1600, iso160
Χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να ειναι: Σταχτοκεφαλάς.. :hmmmm2:

πολύ καλή της δίνει άλλο ''βάθος'',πολύ όμορφα επίσεις κ τα ελάφια ποιο πάνω

πολύ καλή της δίνει άλλο ''βάθος'',"........

Έτσι ειναι, με έξυπνο χειρισμό του συγκεκριμένου φακού απομονώνεις το θέμα σου κατι που δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο για τον μικρο αισθητηρα του m43 και ειδικά με φακό τέτοιου κόστους...μπορεις μια φωτο που είναι φλατ να την κανεις ξεχωριστή και να της δωσεις χαρακτήρα...
Η εστιακη του στο μικρό αισθητήρα (περίπου 100mm) κυρίως ευνοεί πορτρέτα και αντικείμενα σε σχετικά κοντινές αποστασεις όπου μπορεί να δώσει και αρκετά καλή οξύτητα για το διαφραγμα που χρησιμοποιώ (f=2.8). Τωρα που ημουν διακοπες βρήκα τον απαραίτητο χρόνο να το χρησιμοποιήσω ευρέως και έχω τραβηξει αρκετές πιστευω ενδιαφέρουσες, θα βάλω και άλλες σιγα σιγα στα υπολοιπα νήματα, ειχα παρει και ένα μικρο macro converter Χ 0.6 πολ/στη, που μετερέπει την εστιακη σε 60mm αλλά κανει πιο υποτονικό το εφέ του φακού, δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμη.

Last edited:

πολύ καλές οι τελευταίες και πολύ ενδιαφέρων ο φακός - παρότι με την χειροκίνητη εστίαση έχω τσακωθεί τελευταία...

Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

πολύ καλές οι τελευταίες και πολύ ενδιαφέρων ο φακός - παρότι με την χειροκίνητη εστίαση έχω τσακωθεί τελευταία...

Και εγω το ιδιο γιαυτο τον ειχα ψιλοπαρατήσει αλλα το σκοπευτρο της Εμ1 και τα βοηθήματα FP και magnify βοηθούν πολυ, καλα ο Voiglander 25/0.95 ξέθαψε για εμενα το τσεκούρι του πολέμου, με βλεπω να σκοτώνω καποιους απο τους AF φακούς γυρνώντας πισω, εκείνος ο ΟΜ 100/2.8 ξεφτιλίζει πολλους m43 τηλεφακους με την αποδοσή του...