Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Στα δελφίνια το 1/500 αποδείχτηκε αργό, και το 1/1000 του steliost ή ακόμα καλύτερα το 1/2500 του χρήστη diol στο dpgr (ψάξτε το) επιβάλλονται. Τέλος πάντων, ανεβάζω μία, έτσι, για το ονόρε...

Μπέρδεψα τα ονόματα και τα νοήματα... O Στέλιος είναι με το 1/2500 και ο diol με το 1/1000 (αλλά εντυπωσιακής καθαρότητας).

Πολύ ωραίες petesoulis...:SFGSFGSF:

...Χρησιμοποιήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου ο 70-200 VR II με τον οποίο έχω ήδη τρελαθεί παρά τα λάθη που έκανα και παρ'όλο που η χρήση του για 2+ ώρες επιβάλλει συνδρομή στο τοπικό γυμναστήριο.

Τι να πω και γω που κράταγα τον sigma από τις 9.00 μέχρι τις 14.00...:BDGBDGB53:

Στα δελφίνια το 1/500 αποδείχτηκε αργό, και το 1/2500 του steliost ή ακόμα καλύτερα το 1/1000 του χρήστη diol στο dpgr (ψάξτε το) επιβάλλονται. Τέλος πάντων, ανεβάζω μία, έτσι, για το ονόρε...

Όντως μια ταχύτητα 1/1000 θα ήταν η ιδανική, αλλά εγώ μιας και ήταν η πρώτη φορά που φωτογράφιζα τέτοιο σόου, προτίμησα να βάλω τη μηχανή σε θέση sport κατά ριπάς... (η μηχανή νετάριζε ότι κινιόταν για πλάκα) άσε που τα δελφίνια απότι θα διαπίστωσες ήταν εκπληκτικά γρήγορα... (Αν έβλεπε κάποιος τη θέση που έπερνα για να πιάσω τα δελφίνια στην άνοδο, το λιγότερο θα έπεφτε κάτω από τα γέλια)...

attachment.php

Attachments

• DSC_6863.jpg
    DSC_6863.jpg
    41.1 KB · Views: 261

Πολύ καλές οι φωτογραφίες με τα δελφίνια. Εγώ πήγα την Κυριακή το μεσημέρι
και τα πράγματα ήταν αρκετά ζόρικα με τον κόσμο. Δεν είχα μαζί μου τηλεφακό αλλά πήρα κάποιες καλές γενικές λήψεις με τον 18-55 vr της nikon. Πραγματικά πολύ γρήγορα τα δελφίνια και το sport ήταν η πιο σίγουρη ρύθμιση.

...Ας θυμηθούμε πάλι τους πιστούς μας φίλους....τα ζωάκια μας!!!

Attachments

• IMG_0896.jpg
    IMG_0896.jpg
    123.8 KB · Views: 29
  • IMG_0904.jpg
    IMG_0904.jpg
    110.4 KB · Views: 23
  • IMG_0905.jpg
    IMG_0905.jpg
    77.3 KB · Views: 25
  • P6230524.jpg
    P6230524.jpg
    84.9 KB · Views: 25
  • DSC01267.jpg
    DSC01267.jpg
    79.1 KB · Views: 32
  • DSC00838.jpg
    DSC00838.jpg
    72.6 KB · Views: 29

....κατα την διάρκεια των διακοπών μου στην βόρεια Εύβοια, σταματήσαμε να χαζέψουμε έναν ποταμό και συναντήσαμε τον... "Ραταπλαν" :antlers:

keV9JcP5.jpeg

Ελπίζω να σας αρέσει, δεν έχω σπουδαία φωτογραφική
αλλά αυτή ίσως βγήκε όμορφη!

Από τη χθεσινή βόλτα στο Αττικό Πάρκο όλες με τον Sigma 70-300 (η πρώτη φορά που τον χρησιμοποίησα τόσο πολύ. Αστέρι!!!)

Μερικές ακόμα από το υγρό στοιχείο...
Θαλάσσιος λέων.

Το παράκανα ε;
Θα το δω.

Ε, αφού θα ξανασχοληθείς, κάνε και ένα κροπάκι να διώξεις εκείνο το κεφάλι/χέρι/δάχτυλο που έχουν μερικές...-bye-

Edit: Ή έστω λίγο content aware fill στο photoshop.