Πάντως εγώ τίς βλέπω...:nounder:
Άκη ανέβασέ τες πάλι εάν θές γιατί βγαίνει invalid link. Εσύ τις βλέπεις γιατί μάλλον υπάρχει λινκ απευθείας με το HDD του pc σου.
Πάντως εγώ τίς βλέπω...:nounder:
Από τήν μοναδική φορά πού χρησιμοποίησα φωτογραφική μηχανή(δανεική) τό 2008, τόν Ιούλιο στή Νέα Σκήτη (Άγιο Όρος).
Στήν πρώτη είναι ό πύργος τής Ουρανούπολης - κάτω από τόν οποίο διανυκτερεύσαμε..
Οί τρείς καλύτερές μου λοιπόν γιά πέρσι...(αφού οί πιό έμπειροι ντρέπονται).
Ελπίζω τώρα νά φαίνονται.
D60 Iso 100 f/8 1/400
D60 ISO 800 f/4.2
Και οι δύο απο Πειραιά την ώρα που την έκανα για σπίτι και σταμάταγα σαν τον μουρλό, για να τραβήξω κάτι που μου τράβηξε το μάτι.
Φυσικά τράβαγα μέχρι να καταλάβω πως δουλεύει η μηχανή και τι κάνουν τα διάφορα κουμπάκια που έχει πάνω.
Y.Γ Στις photo είναι το παλιό εργοστάσιο των τσιμέντων ΗΡΑΚΛΗΣ στην Δραπετσώνα.
3D για να διχνει πρεπει η γεφυρα να ξεχωριζει ενω στην ορισμενη φωτογινεται ενα με το υπολειπο κοματι.
Για αισθητηρα δεν ξερω αν δινει 3D και ουτε το εχω ψαξει αλλα νομιζω πεζει ρολο ο φακος για να σου δωσει 3D .
δίνει αίσθηση ψευτοτρισδιάστατη. Δεν νομίζω να φταίνε τα μάτια μου... έχουν γραφτεί πολλά για αυτό τον συγκεκριμένο γνώρισμα του foevon. Eγώ το βλέπω ακόμα και στην συμπιεσμένη μορφή του, ειδικά στο πως διαγράφεται το ποτάμι.
Y.Γ. προς Kosh, θέλω φροντιστήριο για το φλας της σιγμα.

Τάσο όλες πραγματικά πολύ καλές! Οι δύο οικογενειακές ειδικά θεωρώ οτι είναι καταπληκτικές! Η πρώτη με ποιόν φακό είναι? (η δεύτερη ξέρω...!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.