Οι καλύτερες μας για το 2009

Να κάνω κι εγώ μια μίνι φωτογραφική ανασκόπηση του δικού μου 2009... από αυτές που έχω ήδη ανεβάσει εδώ:

Χειμώνας:
attachment.php

attachment.php

Άνοιξη-αρχιτεκτονικό
3463911752_4fb6a5d9d6_o.jpg

Καλοκαίρι
613120

Τοπίο
4081589160_e325bcde4a_o.jpg

Α/Μ
4080825425_46279af41f_o.jpg

και μπαλαντέρ, macro
3714194808_1f4e04a1e1_o.jpg

Εεεπ,7 φωτογραφιες?Αααααα.....:D

Ο μικρος παμπονηρος ετοιμαζεται να ριξει το χιονι στον αλλο!:D
Ωραιες επεξεργασιες αναλογα με το θεμα καθε φορα.

Το τοπιο ωραια αποχρωση και mood.

Αυτη με την ανοιξη,ωραιο καδραρισμα και γωνια ληψης,αλλα και επεξεργασια χρωμα και κοντραστ.Γενικα μια ωραια φωτο με φυσικο αποτελεσμα χωρις υπερβολες.Και σου περναει και αυτη την αισθηση να εισαι εξω στην υπαιθρο.

Η τελευταια ειναι ωραια,απλα μπερδευονται λιγο τα εντομα με το λουλουδι και το φοντο,θα μπορουσε να ειχε πετυχει λιγο καλητερα αλλα θελει και τυχη εκει!

Last edited:
Send μου αρέσουν.Τα παιδιά πολύ καλά... Τα Ιωάννινα σε ικανό μέγεθος πρέπει να είναι συγλονιστικά :grinning-smiley-043

πρεπει να ψηφισουμε και την καλυτερη φωτογραφια του 2οο9 στο site μου φαινεται...

με επαθλο ενα διαδικτυακο χειροκροτημα ολων προς τον νικητη!!!

αρκετα τιμητικο μου ακουγεται!!!

Send μου αρέσουν.Τα παιδιά πολύ καλά... Τα Ιωάννινα σε ικανό μέγεθος πρέπει να είναι συγλονιστικά :grinning-smiley-043

Εμένα από όλες μου φέτος θα διάλεγα την καλοκαιρινή... τα Γιάννενα τα ξαναβγάζω, με λίγες απόπειρες θα μου κάτσουν και οι ομίχλες και οι συννεφιές όπως τις θέλω... αλλά τα παιδιά μια φορά είναι έτσι.

Να βάλω και εγώ τις αγαπημένες μου λήψεις για φέτος...
Η πρώτη πάρθηκε πάνω από μίση ώρα από την δύση του ηλίου πάνω σε τρίποδο στα 30 δεύτερα περίπου....

3878635765_f2711fd867_b.jpg

Η δεύτερη είναι b&w απευθείας από την επιλογή της μηχανής και σκηνοθετημένη αφού επέλεξα το σημείο που θα σταθεί η σύζυγος έτσι ώστε να χωρίζεται στην μέση από το κομμάτι της γης που χώριζε την θάλασσα...έπειτα έγινε rotate έτσι ώστε να αποτυπωθεί αυτό που είχα ακριβώς στο μυαλό μου

_8311118D.jpg

Η τρίτη επίσης ασπρόμαυρη από επιλογή σε μια επίσκεψη που έκανα σε ένα κάστρο λίγο έξω από την Καλαμάτα....

_1019732-1.jpg

Η επόμενη έχει να κάνει με την προσπάθειά μου να απομονώσω όσο πιο σωστά μπορούσα μια γωνία που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα από το ξενοδοχείο που έγινε η φετινή έκθεση ήχου στο κέντρο...τράβηξα συνολικά πέντε με έξι διαφορετικές λήψεις με διαφορετικές ρυθμίσεις συν το ότι κάποιες από αυτές αχρηστεύτηκαν επειδή περνούσε κόσμος από μπροστά (δεν ήμουν μόνος μου)..

hgh1.jpg

Η τελευταία που διάλεξα έχει πολλά χρώματα...είναι από μια εκδρομή στο Ναύπλιο....

3835631742_b4ddae8df1_b.jpg

Last edited:
Η τελευταία που διάλεξα έχει πολλά χρώματα...είναι από μια εκδρομή στο Ναύπλιο....

3835631742_b4ddae8df1_b.jpg

Πολυ μου αρεσει αυτη,ο συνδιασμος χρωματων την κανει πολυ ευχαριστη στο ματι.

Απάντηση: Re: Οι καλύτερες μας για το 2009

Να κάνω κι εγώ μια μίνι φωτογραφική ανασκόπηση του δικού μου 2009... από αυτές που έχω ήδη ανεβάσει εδώ:

Χειμώνας:
attachment.php

attachment.php

Εκπληκτικη η πρωτη !!!:grinning-smiley-043

τα συνεφα ολα τα λεφτα..

απολαυστικη η δευτερη τα πιτσιρικια σε πολυ καλη στιγμη

Παιδια γεια σας.Ακυρο λιγο που επαναφερω αυτο το thread,αλλα στην 4η σελιδα στο ποστ 35 τι ειναι αυτη η φωτογραφια με ενα αμαξι που εμφανιζεται???Τυχαια τωρα κοιτουσα αυτο το thread για να δειξω καποιες φωτο μου σε ενα παιδι και το ειδα.Σβηστε την αν ειναι οι διαχειριστες!