Νεκταριε εξαρταται απο την τιμη που θα αναγραφει επανω ως αξια.
Απο κει και περα εχει σημασια με ποια εταιρεια θα στο στειλει (φυσικα να μιλαμε για εκτος ΕΕ), αν εχει πιιει καφε ο υπαλληλος το πρωι....αν του εκατσε η γυναικα του και πολλα τετοια.
Εμενα προσφατα που παρελαβα λαμπα απο Αμερικα απο το B&H δεν πληρωσα ουτε σεντ....
Δεν μας λες και πως στην έστειλαν και αν έκανες συνεννόηση για αναγραφή μικρότερης τιμής? Πόσο έκανε? Με το τσιγκέλι σας τα βγάζω... :violent-smiley-030:
Αγορασες ολοκληρη τη λαμπα μαζι με το κουτι, ή ΜΟΝΟ το bulb ???Επελεξα USPS οπως με συμβουλευσε ο Τασος Οικονομου και παρ'ολο που ζητησα δεν εγινε κατ'αρχην δεκτο μιας και προκειται για πολυ μεγαλο καταστημα.
Ομως για καλη μου τυχη καποιος Ελληνας δουλευει εκει και οχι μονο δεν εγραψε τιμη επανω αλλα εγραψε και το ονομα μου στα Ελληνικα!!!!
Α ρε πατριδα.....και στο B&H εφτασε η χαρη μας....
με αυτα και με αυτα περασε αβαβα απο το τελωνειο....
υγ
193 ευρα μου κοστισε με ολα μεσα ενω εδω οι εξυπνοι μου ζητουσαν 450 και κατι.....
Aπο Αμερικη εινια μεγαλο το ρισκο να φερεις λαμπα.Θα περασει τελωνειο (και εαν δεν την στειλουν με USPS τοτε την εκατσες -80-90% της αξιας τελωνειο) συν το οτι μπορει να ερθει σπασμενη και αντε να την στελνεις πισω.Το καλυτερο ειναι να τη αγορασεις απο ευρωπη.Υπαρχει ενα καταστημα στην Γερμανια που εχει φοβερες τιμες και λαμπες για ολα τα βαλαντια.
www.mercon24.de
Παιδιά, εξηγήστε μου λιγο καλυτερα σας παρακαλω γιατι δεν καταλαβα... :bigcry:oλη τη λαμπα με την "φωλια"
Το pricejapan δεν σου κάνει;
Το pricejapan δεν σου κάνει;
Μου κάνει αλλά δεν είναι από Αμερική
Πλάκα πλάκα 200 ευρώ κάτω η λάμπα του Σόνυ σε σχέση με Ελλάδα. Θα το δοκιμάσω σύντομα και ότι γίνει :antlers:
Δεν νομιζω οτι συμφερει αλλη αγορα πλην Αμερικης αυτην την στιγμη ακομα και με τελωνειο....ετσι οπως εχει ξεφτιλιστει το δολλαριο....
υγ
επεσε κι ολας η λαμπα σου ρε η απλα την θες για καβαντζα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.