- 17 June 2006
- 5,089
Κρυωνάς Νίκος said:Κύριε Pete Soulis έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, και σας το αναγνωρίζω τη όποια σκοπιμότητα του ύφους σας πάλι δεν μπορώ να πω ότι την καταλαβαίνω.
Δε χρειάζεται να καταβάλω καμμία προσπάθεια για να εκθέσω την ανεπάρκεια της διαχειριστικής ομάδας, η οποία επέδειξε μειωμένα έως ανύπαρκτα αντανακλαστικά σε ένα θέμα που αλλού βρήκε και αλλού όχι ανταπόκριση από τα μέλη των φόρουμ, πουθενά όμως δεν επιχειρήθηκε να φιλτραριστεί από οποιαδήποτε "διαχειριστική ομάδα".
Σε κανένα από τα υπόλοιπα φόρουμ δε χρειάστηκε "να συζητηθούν λεπτομέρειες" off the record, αλλά οι αντίστοιχοι συνάδελφοί σας έσπευσαν να δώσουν το ΟΚ για συζήτηση του θέματος από τα μέλη.
Κρυωνάς Νίκος said:Τόσο πολύ στεναχωρηθήκατε με τη καθυστέρηση μιας εβδομάδας εν μέσω εορτών Πάσχα που έπρεπε να κατηγορήσετε ή να ειρωνευτείτε τη Γενική Διαχείριση του avclub που σας φιλοξενεί.
Ο μόνος λόγος που στενοχωριέμαι είναι ότι το avclub που με φιλοξενεί διοικείται από ανθρώπους που δεν με εκφράζουν ούτε στο ελάχιστο. Επιπλέον με αγνοούν επιδεικτικά.
Εγώ ο ίδιος, αν διαβάσετε σε άλλο φόρουμ , όπου συζητείται το θέμα (αλλά και μπορεί να σας επιβεβαιώσει και ο κ. Παναγιωτίδης στο pm που του έστειλα), αναφέρω ότι οι ημέρες των εορτών είναι δύσκολες για ταχείς αντιδράσεις. Ηδη όμως από τις 10/4 εσείς προσωπικά έχετε δραστηριότητα στο φόρουμ.
Βέβαια οι γενικοί του avclub έχουν πολύ περισσότερα πράγματα να κάνουν, στα οποία δεν περιλαμβάνονται απαντήσεις (έστω παραπεμπτικές στον αρμόδιο) σε ένα pm.
Και δυστυχώς δε θα μάθουμε ποτέ αν ο χρόνος που θα μεσολαβούσε για την απάντησή σας θα ήταν 2 (και όχι μία όπως λέτε) ή περισσότερες εβδομάδες, μια και η απάντησή σας αφορούσε την υπενθύμιση που σας έστειλα και όχι το αρχικό μήνυμα.
Κρυωνάς Νίκος said:Έχετε όμως παραλείψει τρία πραγματάκια
1. Ο Κύριος Ποτακίδης σας παρακάλεσε να πάρετε ένα τηλέφωνο, μπορεί εσείς να μην συμφωνείτε με αυτό αλλά υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να συζητηθούν.
2. Το περιεχόμενο των προσωπικών μηνυμάτων δεν έχετε το δικαίωμα να το μεταφέρετε στην γνώση και την κρίση των μελών.
3. Τα στοιχεία σας δεν μας τα αποκαλύψατε, πράγμα απαραίτητο και για τον αρχικό σκοπό σας αλλά και για τις καταγγελίες απέναντι σε επώνυμα μέλη
Για τους παραπάνω λόγους το θέμα θα κλειδωθεί για 24 ώρες. Αν δεν φροντίσετε για τα παραπάνω μετά θα διαγραφεί
1. Μένω σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Γουαδελούπης, όπου δεν υπάρχει τηλέφωνο. Παράξενο όμως, όσα χρόνια ασχολούμαι με το internet, δεν είχε χρειαστεί να μιλήσω με κανέναν τηλεφωνικά. Νέα ήθη στο avclub. Προφανώς η επώνυμη δραστηριοποίηση σε ένα φόρουμ, εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση, η οποία εξ ορισμού (μια και είναι γραπτή) παραμένει σε κοινή θέα και κρίση. Γι’ αυτό ίσως προτιμάται το τηλέφωνο.
2. Πόσο μάλλον των τηλεφωνικών συνομιλιών όπου δεν έχω καν τη δυνατότητα...
3. Από το πρώτο μου μήνυμα ανέφερα ότι τα στοιχεία μου είναι στη διάθεσή σας εφ'όσον κριθούν απαραίτητα. Δεν έμαθα ποτέ βέβαια ότι τα κρίνατε απαραίτητα. Ούτε γιατί.
Βέβαια τώρα, υπό την απειλή της διαγραφής του μηνύματός μου δεν πρόκειται να σας τα αποκαλύψω, αν και πραγματικά θα ήθελα να μάθω με ποιον τρόπο σχετίζονται με τον αρχικό σκοπό μου.
Οσο για τις καταγγελίες [sic], να είστε βέβαιος ότι θα τις διαβάζατε ακόμα και αν δεν γράφατε επώνυμα.
Δυστυχώς κ.κ. δια-χειριστές το διαδίκτυο και ειδικότερα τα φόρουμ είναι διαλογικά και διαδραστικά μέσα.
Κάθε χειρισμός έχει συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Κάθε δράση προκαλεί αντίδραση και τίποτα δε μένει αναπάντητο. Και οι απαντήσεις που δίνετε ως κατέχοντες "εξουσία" οφείλουν να είναι ικανοποιητικές.
Ελάχιστες φορές σε δύσκολα θέματα έχετε επιτύχει το τελευταίο.
Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
ΥΓ. Για τα μέλη που ενδιαφέρονται πάντως, η συζήτηση διεξάγεται (όχι παντού με το ίδιο ενδιαφέρον) εδώ και 2 εβδομάδες στα: avsite.gr, myxbox.gr, myps3.gr, insomnia.gr και από χθες και στο adslgr.gr.