Οι λεπτομέρειες του έρημου του petition και ο αποσυντονισμός των συντονιστών

NassosT

Supreme Member
17 June 2006
5,089
Κρυωνάς Νίκος said:
Κύριε Pete Soulis έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, και σας το αναγνωρίζω τη όποια σκοπιμότητα του ύφους σας πάλι δεν μπορώ να πω ότι την καταλαβαίνω.

Δε χρειάζεται να καταβάλω καμμία προσπάθεια για να εκθέσω την ανεπάρκεια της διαχειριστικής ομάδας, η οποία επέδειξε μειωμένα έως ανύπαρκτα αντανακλαστικά σε ένα θέμα που αλλού βρήκε και αλλού όχι ανταπόκριση από τα μέλη των φόρουμ, πουθενά όμως δεν επιχειρήθηκε να φιλτραριστεί από οποιαδήποτε "διαχειριστική ομάδα".
Σε κανένα από τα υπόλοιπα φόρουμ δε χρειάστηκε "να συζητηθούν λεπτομέρειες" off the record, αλλά οι αντίστοιχοι συνάδελφοί σας έσπευσαν να δώσουν το ΟΚ για συζήτηση του θέματος από τα μέλη.

Κρυωνάς Νίκος said:
Τόσο πολύ στεναχωρηθήκατε με τη καθυστέρηση μιας εβδομάδας εν μέσω εορτών Πάσχα που έπρεπε να κατηγορήσετε ή να ειρωνευτείτε τη Γενική Διαχείριση του avclub που σας φιλοξενεί.

Ο μόνος λόγος που στενοχωριέμαι είναι ότι το avclub που με φιλοξενεί διοικείται από ανθρώπους που δεν με εκφράζουν ούτε στο ελάχιστο. Επιπλέον με αγνοούν επιδεικτικά.
Εγώ ο ίδιος, αν διαβάσετε σε άλλο φόρουμ , όπου συζητείται το θέμα (αλλά και μπορεί να σας επιβεβαιώσει και ο κ. Παναγιωτίδης στο pm που του έστειλα), αναφέρω ότι οι ημέρες των εορτών είναι δύσκολες για ταχείς αντιδράσεις. Ηδη όμως από τις 10/4 εσείς προσωπικά έχετε δραστηριότητα στο φόρουμ.
Βέβαια οι γενικοί του avclub έχουν πολύ περισσότερα πράγματα να κάνουν, στα οποία δεν περιλαμβάνονται απαντήσεις (έστω παραπεμπτικές στον αρμόδιο) σε ένα pm.
Και δυστυχώς δε θα μάθουμε ποτέ αν ο χρόνος που θα μεσολαβούσε για την απάντησή σας θα ήταν 2 (και όχι μία όπως λέτε) ή περισσότερες εβδομάδες, μια και η απάντησή σας αφορούσε την υπενθύμιση που σας έστειλα και όχι το αρχικό μήνυμα.

Κρυωνάς Νίκος said:
Έχετε όμως παραλείψει τρία πραγματάκια

1. Ο Κύριος Ποτακίδης σας παρακάλεσε να πάρετε ένα τηλέφωνο, μπορεί εσείς να μην συμφωνείτε με αυτό αλλά υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να συζητηθούν.
2. Το περιεχόμενο των προσωπικών μηνυμάτων δεν έχετε το δικαίωμα να το μεταφέρετε στην γνώση και την κρίση των μελών.
3. Τα στοιχεία σας δεν μας τα αποκαλύψατε, πράγμα απαραίτητο και για τον αρχικό σκοπό σας αλλά και για τις καταγγελίες απέναντι σε επώνυμα μέλη

Για τους παραπάνω λόγους το θέμα θα κλειδωθεί για 24 ώρες. Αν δεν φροντίσετε για τα παραπάνω μετά θα διαγραφεί

1. Μένω σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Γουαδελούπης, όπου δεν υπάρχει τηλέφωνο. Παράξενο όμως, όσα χρόνια ασχολούμαι με το internet, δεν είχε χρειαστεί να μιλήσω με κανέναν τηλεφωνικά. Νέα ήθη στο avclub. Προφανώς η επώνυμη δραστηριοποίηση σε ένα φόρουμ, εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση, η οποία εξ ορισμού (μια και είναι γραπτή) παραμένει σε κοινή θέα και κρίση. Γι’ αυτό ίσως προτιμάται το τηλέφωνο.

2. Πόσο μάλλον των τηλεφωνικών συνομιλιών όπου δεν έχω καν τη δυνατότητα...

3. Από το πρώτο μου μήνυμα ανέφερα ότι τα στοιχεία μου είναι στη διάθεσή σας εφ'όσον κριθούν απαραίτητα. Δεν έμαθα ποτέ βέβαια ότι τα κρίνατε απαραίτητα. Ούτε γιατί.
Βέβαια τώρα, υπό την απειλή της διαγραφής του μηνύματός μου δεν πρόκειται να σας τα αποκαλύψω, αν και πραγματικά θα ήθελα να μάθω με ποιον τρόπο σχετίζονται με τον αρχικό σκοπό μου.
Οσο για τις καταγγελίες [sic], να είστε βέβαιος ότι θα τις διαβάζατε ακόμα και αν δεν γράφατε επώνυμα.

Δυστυχώς κ.κ. δια-χειριστές το διαδίκτυο και ειδικότερα τα φόρουμ είναι διαλογικά και διαδραστικά μέσα.
Κάθε χειρισμός έχει συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Κάθε δράση προκαλεί αντίδραση και τίποτα δε μένει αναπάντητο. Και οι απαντήσεις που δίνετε ως κατέχοντες "εξουσία" οφείλουν να είναι ικανοποιητικές.
Ελάχιστες φορές σε δύσκολα θέματα έχετε επιτύχει το τελευταίο.

Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες

ΥΓ. Για τα μέλη που ενδιαφέρονται πάντως, η συζήτηση διεξάγεται (όχι παντού με το ίδιο ενδιαφέρον) εδώ και 2 εβδομάδες στα: avsite.gr, myxbox.gr, myps3.gr, insomnia.gr και από χθες και στο adslgr.gr.

Μιας και είμαι ο τελευταίος εμπλεκόμενος θα ήθελα να διευκρινίσω το λόγο που σου είπα να με κάνεις ένα τηλέφωνο. Απλά θα συζητούσαμε για το τι ακριβός είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μήπως υπήρχε η δυνατότητα να το υποστηρίξουμε καλύτερα αν ήταν εφικτό όπως και να σου εξηγήσω τις δυσκολίες που επρόκειτο να βρούμε μπροστά μας. Δεν κατάλαβα όμως την ειρωνική σου στάση και τον φόβο σου να μιλήσεις μαζί μου. Ανταυτού βλέπω να ανοίγεις νέο θέμα διαμαρτυρίας λες και σου στέρησαν το δικαίωμα της ελευθερίας. Κάλλιστα θα μπορούσες ν ανεβάσεις το θέμα σου χωρίς την συγκατάθεση μας και να τελειώνουμε . Τη στιγμή όμως που ζητάς την (άδεια) μας σημαίνει ότι ακόμα και αν η απάντηση ήταν αρνητική θα έπρεπε να την σεβαστής . Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η επιθετική στάση .
Εγώ πάντως ακόμα περιμένω τηλέφωνο έσο κι απ την Γουαδελούπη

1. Δε ζήτησα ποτέ την άδεια της διαχειριστικής ομάδας. Ζήτησα την υποστήριξη και την ενθάρρυνση, όπως έκανα και στα υπόλοιπα φόρουμ.
2. Είμαι αρκετά ξεκάθαρος στα προσωπικά μου μηνύματα στο τι θέλω να κάνω. Και αυτό άλλωστε θα ήταν και το θέμα συζήτησης στο σχετικό τόπικ που άνοιξα, όπου όλες οι παράμετροι και οι πιθανές δυσκολίες θα συζητούνταν από όλα τα μέλη και όχι από 2-3 άτομα σε μία ιδιωτική συζήτηση.
3. Μα και βέβαια ανοίγω νέο θέμα αφού το προηγούμενο κλειδώθηκε με ανεπαρκή αιτιολόγηση και με επιπλέον απειλή διαγραφής του.
4. Δυστυχώς τηλέφωνο δεν υπάρχει. Μια χαρά δεν ανταλλάζουμε μηνύματα εδώ? Γιατί δεν εκθέτετε τους προβληματισμούς σας για το θέμα δημόσια?

Κύριε Τρυφωνίδη μην επιδεικνύετε κι εσείς μειωμένα αντανακλαστικά. Τον Ιούνιο γιορτάζω. Σε δύο μήνες...

Απάντηση: Re: Οι λεπτομέρειες του έρημου του petition και ο αποσυντονισμός των συντον

....και ο αποσυντονισμός των συντονιστών
Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες

Κύριε Τρυφωνίδη μην επιδεικνύετε κι εσείς μειωμένα αντανακλαστικά. Τον Ιούνιο γιορτάζω. Σε δύο μήνες...
Μα και κανένα μέλος της διαχειριστικής ομάδας δε γιορτάζει σήμερα αγαπητέ!
Προφανώς οι ευχές σου είναι κακοπροαίρετες..

(Απλά ανταπέδωσα τις ευχές σου, την συμβολική αυτή ημέρα.
Επι της ουσίας: θεωρώ το παραλήρημα σου υπερβολικό)

Απάντηση: Re: Οι λεπτομέρειες του έρημου του petition και ο αποσυντονισμός των συντον

1. Δε ζήτησα ποτέ την άδεια της διαχειριστικής ομάδας. Ζήτησα την υποστήριξη και την ενθάρρυνση, όπως έκανα και στα υπόλοιπα φόρουμ.

1. Το άδεια φίλε μου γι αυτό το λόγο το έβαλα σε εισαγωγικά. Να υποστηρίξω την ενέργεια σου ήθελα κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν με άφησες. Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο μια ανούσια συζήτηση.

2. Είμαι αρκετά ξεκάθαρος στα προσωπικά μου μηνύματα στο τι θέλω να κάνω. Και αυτό άλλωστε θα ήταν και το θέμα συζήτησης στο σχετικό τόπικ που άνοιξα, όπου όλες οι παράμετροι και οι πιθανές δυσκολίες θα συζητούνταν από όλα τα μέλη και όχι από 2-3 άτομα σε μία ιδιωτική συζήτηση.

2. Δεν είπα ότι δεν ήσουν ξεκάθαρος. Ήθελα απλά να σ ενημερώσω πώς έχουν τα πράγματα στο παρασκήνιο των εταιριών και τις δυσκολίες του στόχου αλλά και πάλι δεν με άφησες.

3. Μα και βέβαια ανοίγω νέο θέμα αφού το προηγούμενο κλειδώθηκε με ανεπαρκή αιτιολόγηση και με επιπλέον απειλή διαγραφής του.

3. Το θέμα σου κλειδώθηκε προσωρινά πιστεύω γιατί ανέβασες προσωπικά μηνύματα που έστειλες στους γενικούς διαχειριστές και στη συνέχεια αφίσες αιχμές προς αυτούς.

4. Δυστυχώς τηλέφωνο δεν υπάρχει. Μια χαρά δεν ανταλλάζουμε μηνύματα εδώ? Γιατί δεν εκθέτετε τους προβληματισμούς σας για το θέμα δημόσια?

4. Το αν δεν υπάρχει τηλέφωνο το κατανοώ , θα μπορούσες όμως να μου το πεις και όχι να μου λες ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ? Το ότι δεν σου έγραψα με PM η στο ανοιχτό forum δεν ήταν ότι σε αγνόησα αλλά ο χρόνος μου ήταν εκείνη την στιγμή ελάχιστος καθώς ήμουν στο κλείσιμο του μαγαζιού και σου ζήτησα να μιλήσουμε στο τηλέφωνο που μου ήταν πιο εύκολο αφού ο υπολογιστής μου ήταν καταλυμένος . Άλλωστε δεν το βρήκο κακό να μιλήσουν δυο συνφορμίτες στο τηλέφωνο. Καθημερινά μιλάω τουλάχιστον με 2 -3

Σε παρακαλώ ας μην συνεχίσουμε άλλο την αντιπαράθεση αφού κυριολεκτικά δεν υπάρχει λόγος , τουλάχιστον από μέρους μου

PeteSoulis ο τροπος γραφης σου φανερωνει και το ηθος και τον χαρακτηρα σου..
Μιλας λες και η διαχειριστικη ομαδα ειναι υπαλληλοι σου οι οποιοι καθυστερησαν να εκτελεσουν τις εντολες σου!
Σε καθε περιπτωση, απλα χαιρομαι που η συντριπτικη πλειονοτητα των μελων του avclub δεν "σου μοιαζουν" καθολου γιατι, μαντεψε, ουτε εσυ εκφραζεις στο ελαχιστο το υψηλο επιπεδο αυτης διαδικτιακης παρεας...

PeteSoulis ο τροπος γραφης σου φανερωνει και το ηθος και τον χαρακτηρα σου..
Μιλας λες και η διαχειριστικη ομαδα ειναι υπαλληλοι σου οι οποιοι καθυστερησαν να εκτελεσουν τις εντολες σου!
Σε καθε περιπτωση, απλα χαιρομαι που η συντριπτικη πλειονοτητα των μελων του avclub δεν "σου μοιαζουν" καθολου γιατι, μαντεψε, ουτε εσυ εκφραζεις στο ελαχιστο το υψηλο επιπεδο αυτης διαδικτιακης παρεας...

Από τους κανονισμούς
Επιθέσεις σε άλλους χρήστες, Συντονιστές ή Αdmin, θα αντιμετωπίσουν μηδενική ανεκτικότητα. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται από τις δημοσιεύσεις χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το άτομο για αποφυγή επανάληψης.

Last edited:
Θοδωρη το quote το κανεις για να υπενθυμισεις τους κανονισμους σε εμενα ή τον petesoulis?

Re: Απάντηση: Re: Οι λεπτομέρειες του έρημου του petition και ο αποσυντονισμός των συ

Μα και κανένα μέλος της διαχειριστικής ομάδας δε γιορτάζει σήμερα αγαπητέ!
Προφανώς οι ευχές σου είναι κακοπροαίρετες..

(Απλά ανταπέδωσα τις ευχές σου, την συμβολική αυτή ημέρα.
Επι της ουσίας: θεωρώ το παραλήρημα σου υπερβολικό)
Μη μυγιάζεστε, 6-7 μέλη είχαν γενέθλια χθες.

Και επι της ουσίας, βρίσκω την τοποθέτησή σας πολύ ενθαρρυντική. Θα μπορούσατε να το θεωρείτε παράλογο ή αδικαιολόγητο.
Υπερβολικό όμως σημαίνει ότι απλά επιμένω παραπάνω απ'ότι θα επιμένατε εσείς ενδεχομένως, αν είχατε την ίδια αντιμετώπιση.

Κ. Σωτηρόπουλε, θα έπρεπε να μπορείτε να διαχωρήσετε πότε ένας μέλος καταφέρεται εναντίον των διαχειριστών με χαρακτηρισμούς για την ποιότητα του χαρακτήρα τους και το ήθος τους, και πότε επικρίνει τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.

Δεν έβρισα ποτέ κανέναν και ακολούθησα πιστά τον κανονισμό, ιδιαίτερα το σημείο που λέει ότι "Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους.".

Θεωρώ ότι στις ιδέες περιλαμβάνονται και οι πράξεις και οι παραλείψεις. Και αυτές είναι που κρίνω. Και από αυτές και μόνο αποδεικνύεται η κατά τη γνώμη μου ανεπάρκεια ορισμένων διαχειριστών. Αλοίμονο αν θεωρήσω ανήθικο κάποιον που μου ζήτησε να τον πάρω τηλέφωνο ή κάποιον που αγνοεί τα προσωπικά μου μηνύματα σε ένα φόρουμ για τηλεοράσεις και ενιχυτές.

Και εννοείται ότι δεν εκφράζω το επίπεδο των μελών του φόρουμ, παρά μόνο το δικό μου. Η διαφορά είναι ότι το δικό μου επίπεδο - όποιο και αν είναι αυτό - δεν καθορίζει ποια θέματα θα κλειδωθούν.

Κυριε Soulis, μπορω, δοξα τω Θεω, να διαχωριζω ξεκαθαρα ποτε καποιος καταφερεται κακοβουλα και με διαχυτη ειρωνια εναντιον μιας ομαδας ανθρωπων μονο και μονο επειδη οι επιθυμιες του δεν εκτελεστηκαν "αμεσα" και "προσηκοντως".
Αν πραγματικα θελατε να προωθησετε αυτα που διατείνεστε, όχι ένα αλλα 10 τηλεφωνα θα κανατε στον αρμοδιο διαχειριστη Κωστα Ποτακιδη προκειμένου να πραγματωθούν αυτά που απαιτησατε . Απεναντίας, θεωρησατε σκόπιμο, να «βγαλετε στην σέντρα» αδίκως την διαχειριστική ομάδα, για να αποδείξετε αληθεια τι, ότι είναι ανεπαρκής? Πως αυτό θα βοηθούσε την επιτευξη του στόχου σας περι ελληνικων υποτίτλων? Πιο πολύ με «προταση μομφής» μου εκανε, κάποιου που επιδιώκει αμεσα «εκλογες»…
Ας μην κρυβομαστε λοιπον πίσω από το δάκτυλο μας….

Κ. Σωτηρόπουλε, το αν πραγματικά με ενδιαφέρει να προωθήσω την ιδέα μου, εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί. Οι κινήσεις μου σε όλα τα φόρουμ είναι απόλυτα διαφανείς και πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα. Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικός ακριβώς για να αποφύγω τέτοιες μικρότητες.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα χορέψω και στη μουσική που βαράτε.

Θεωρώ εντελώς αδικαιολόγητο οποιοδήποτε τηλεφώνημα, όταν δηλώνω εξαρχής την πρόθεσή μου να ανοίξω θέμα για τη συζήτηση κάθε πτυχής του petition από όλα τα μέλη του avclub. Και όταν ρώτησα τον κ. Ποτακίδη "Τι να πούμε?", η απάντηση (ταχύτατη αυτή τη φορά) του κ. Κρυωνά ήταν ότι αν - μεταξύ άλλων - δεν φροντίσω να πάρω τηλέφωνο, το μήνυμά μου θα διαγραφεί.

Ζήτησα την υποστήριξη των Γενικών διαχειριστών των φόρουμ στα οποία απευθύνθηκα, θεωρώντας ότι θα διαβάσω την επίσημη θέση του εκάστοτε φόρουμ.
Αν λοιπόν η επίσημη θέση του avclub θέλει τουλάχιστον 2 εβδομαδες για να αποφασιστεί και απαιτούνται διαβουλεύσεις και κόντρα διαβουλεύσεις, αυτό εγώ το ονομάζω "μειωμένα αντανακλαστικά" και το μέμφομαι.

Αν η απαίτηση (υπό την απειλή διαγραφής) για την αναγραφή των προσωπικών μου στοιχείων, όταν εγώ ο ίδιος έχω προσφερθεί να τα δώσω, εφ'όσον κριθούν απαραίτητα, αποτελεί για εσάς ένδειξη υψηλού επιπέδου της διαχείρισης, για μένα αποτελεί "αυθαιρεσία" και "εξευτελισμό", πράξεις που επίσης μέμφομαι.

Γιατί σε τελική ανάλυση, κ. Σωτηρόπουλε, δεν εισηγείστε την εφαρμογή της απειλής για διαγραφή του αρχικού θέματος, λαμβάνοντας έτσι και πρακτικά μέτρα για τις αμφιβολίες που έχετε σχετικά με τη σκοπιμότητα της κίνησής μου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι λεπτομέρειες του έρημου του petition και ο αποσυντονισ

Μη μυγιάζεστε, 6-7 μέλη είχαν γενέθλια χθες.

Και επι της ουσίας, βρίσκω την τοποθέτησή σας πολύ ενθαρρυντική. Θα μπορούσατε να το θεωρείτε παράλογο ή αδικαιολόγητο.
Υπερβολικό όμως σημαίνει ότι απλά επιμένω παραπάνω απ'ότι θα επιμένατε εσείς ενδεχομένως, αν είχατε την ίδια αντιμετώπιση.
κ. petesoulis απαντάτε με πληθυντικό ευγενείας, οι κρίσεις σας κάθε άλλο παρά τέτοιες είναι.
Παρεκκλίνατε πολύ γρήγορα από την ουσία του αιτήματος σας και καταφέρεστε με πνεύμα αντιπαράθεσης κατά της γενικής διαχείρισης.
Το ότι επιμένετε στα "γενέθλια" των διαχειριστών είναι προσβλητικό. Τα περί μειωμένων αντανακλαστικών επίσης. Με διαφορετική διατύπωση και θέση θα είχατε ενδεχομένως κερδίσει την συμπάθεια των μελών που διαβάζουν τις εξάρσεις σας.
Το αίτημα σας παραπέμφθηκε στον αρμόδιο διαχειριστή, αρνηθήκατε επιδεικτικά την πρόσκληση και επιμένετε να λάβετε απάντηση από την γενική διαχείριση.
Με διαφορετική προσέγγιση θα είχε διαφορετική έκβαση το "παράπονο" σας.
Ο τρόπος "προβολής" του και η τακτική σας δημιουργεί προβληματισμό..

Κ. petesoulis, είχατε μια ιδέα την οποία θεωρήσατε τρομερή και φοβερή, και με άγνοια των προβλημάτων που μπορεί να φέρει μια τέτοια κίνηση απαιτήσατε να κάνουν τούμπες οι διαχειριστές ή και η ΓΔ ενος φόρουμ που καλώς ή κακώς ήθελε να το συζητήσει λίγο παραπάνω, μεσω του ειδικού σε αυτά τα θέματα διαχειριστή. Η αντίδρασή σας είναι φανερό οτι προσέβλεπε στην δημιουργία προβλήματος, αφού αν μιλούσατε όπως σας πρότεινε ο κ. Ποτακίδης πιθανον να μην είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο τις σχέσεις μας.
Η προσπάθεια παρουσίασης της διαχειριστικής ομάδας ως ''μη ικανής και αργής'' ήταν ο σκοπος σας και οχι η πραγματοποίηση της ''μοναδικής'' ιδέας σας. Σας καταλαβαίνω πάντως και σας συμπονώ. Η ιδέα σας ήταν καλή περίπτωση για να ανέβει το στάτους σας ως μέλος στα φόρουμς που θα την προωθούσαν. Και δεν το λέω αυτό με ειρωνεία.

ΥΓ: Στο χωριό στην Γουαδελούπη έχει μαγαζιά που πουλούν HD-DVDs και BDs ή ταχυδρομείο για παραδόσεις τους; (αυτό ήταν με ειρωνία και σχετικό χιούμορ .... )

Θα μπορούσατε απλώς να ξεκινήσετε την πρωτοβουλίας σας και στο avclub και να μετρούσατε την απόκριση που θα είχε.

Μου φαίνεται ότι πολύ κακό για το τίποτε. Από αυτές τις περιπτώσεις που δημιουργείται πρόβλημα και χάνεται ενέργεια σε ένα φόρουμ. Και πάλι πάντως θεωρώ ότι για τους περισσότερους από εμάς ήταν προτιμότερο να είμαστε κοντά στο Σπύρο που έφυγε χθες, παρά να θεσμοθετήσουμε ή να πατρονάρουμε την -πολύ καλή- πρωτοβουλία σας.

Κάποιες φορές οι προτεραιότητες και οι συμπεριφορές δεν οφείλονται σε ραχάτι, αλλά σε πιο σοβαρά θέματα. :grandpa: