ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “HIGH END” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS!!!

το ξέρω Δημήτρη αλλά για όσους μένουν στην ίδια τάξη δεν υπάρχει άλλη λύση

να το πάρει κωστα

το ξέρω Δημήτρη αλλά για όσους μένουν στην ίδια τάξη δεν υπάρχει άλλη λύση...
Εσένα Angelino θέλω να σε γνωρίσω να μου κάνεις ιδιαίτερα!!!
read.gif

μπα εσύ δεν χρειάζεσαι τα ξέρεις όλα.....

...........εγώ απλά ακούω μουσική ...............

...έτσι είναι...άλλοι τα ξέρουν "όλα"...και άλλοι απολαμβάνουν τη μουσικούλα τους...:guitarist:
...εγώ πάντως κλίνω προς το δεύτερο...-bye-

Αααα, μούρλια!
Λοιπόν!

Ερώτηση: Έχετε μπροστά σας ένα άψητο μπιφτέκι, ένα χαζό ραδίκι και έναν έξυπνο χαϊεντά, και τους ρωτάτε, τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Ποιός από τους τρεις θα απαντήσει πρώτος; :p

Το μπιφτέκι και το ραδίκι, έξυπνος χαϊεντάς δεν υπάρχει (σαν ανέκδοτο για ξανθιές ακούγεται)! :flipout: :flipout:

Το κέρδισα το χρυσούν ωρολόγιον;

Απάντηση: Re: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “HIGH END” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS!!!

Το μπιφτέκι και το ραδίκι, έξυπνος χαϊεντάς δεν υπάρχει (σαν ανέκδοτο για ξανθιές ακούγεται)! :flipout: :flipout:

Εσύ τι κάνεις εδώ? Γιατί δεν ακους μουσική? ε????:operator:

Ποιος είπε ότι δεν ακούω;

Now playing: Bird Up (τα ρεμίξ του Charlie Parker)! :music-smiley-004:

Άλλαξα και λίγο τη διάταξη των επίπλων στο δωμάτιο για να αφήσω περισσότερο κενό πίσω από τα ηχεία. Το κακό είναι ότι χωρίς βάσεις τρέμει το γραφείο!:flipout:
Δε μπορώ ν' ακούσω και βινύλια γμτ...

Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση οτι οι high-endαδες ΔΕΝ ακούνε μουσική. Ακούνε το σύστημά τους.

Εάν κάνω λάθος ,διορθώστε με!

Απάντηση: Re: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “HIGH END” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS!!!

Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση οτι οι high-endαδες ΔΕΝ ακούνε μουσική. Ακούνε το σύστημά τους.

Εάν κάνω λάθος ,διορθώστε με!

πιπέρι βρε! Τι ειν'αυτά που λες? -bye-

- Μπαμπά, τι είναι χάι εντ;
- Χάι εντ, αγόρι μου, είναι να έχεις μποστάνι με μαρούλια, και να τρως απ' αυτά του ανταγωνιστή σου, επειδή αυτός τα πουλάει ακριβότερα.

Όχι, όχι. Θα απαντήσει το μπιφτέκι. Οι άλλοι δύο ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού. :p

Ο Θεός να σ' έχει καλά βρε Κόγια παιδάκι μ'...

Καλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΟΟΟ!!!

Στράβωσε στο στόμα μου από τα γέλια...

smile.jpg

Ενώ οι μη High Endάδες γεμίζουν τα Forums με άχρηστα μηνύματα...

Εάν κάνω λάθος, διορθώστε με!

Ενώ οι μη High Endάδες γεμίζουν τα Forums με άχρηστα μηνύματα!!! :BDGBGDB55:

Αλήθεια, έχετε δει κανένα μέλος του A.C.A. να γράφει και να ματα-γράφει και να επαναλαμβάνεται με τα ίδια και τα ίδια... στα Forums?

Η έχει υποχρεώσεις οικογενειακές (που όλοι έχουμε) ή απολαμβάνει τη μουσικη του, ή συγκρίνει μηχανές (πολύ λιγώτερο απ' ότι παλιότερα βέβαια...) ή, εν πάσει περιπτώσει δεν... :argue:

Το ότι εγώ ασχολούμαι, κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για να υπερασπιστεί αυτό το έρημο το A.C.A. από...

... τους φονείς των γιγάντων!!! :firstprize:

Καλησπέρα...καταθέτω ένα ανεκδοτάκι πρώτον για να χαλαρώσουμε λίγο και δεύτερο να καταλάβουμε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ του HI END και του ... ULTRA HI END...προσοχή όμως να το καταλάβετε......- Λοιπόν δυο Μαύροι ειχαν βγάλει έξω τα ... hi end εργαλεία τους τους και έκαναν πιπί πάνω από μια γέφυρα στο Brooklyn.- Κρύα τα νερά σήμερα λέει ο ένας. -Και βαθειά απαντά ο δεύτερος...Περιμένω σχόλια ...

- Μπαμπά, τι είναι χάι εντ;
- Χάι εντ αγόρι μου είναι κάτι το υψηλό, το ιδεατό. Είναι αυτό που ονειρεύονται όλοι, αλλά λίγοι καταφέρνουν. Είναι αυτό που συνεχώς αναζητείς, συνεχώς κυνηγάς, κι απάνω που νομίζεις ότι το έχεις πλησιάσει, όλο και σου ξεφεύγει. Είναι αυτό που για να καταφέρεις να το πιάσεις κάνεις το πιο όμορφο ταξίδι, και όταν το πιάσεις νιώθεις την απόλυτη απόλαυση, νιώθεις όλο σου το είναι να έχει παραδοθεί στην ανείπωτη αγαλλίαση. Νιώθεις σαν να πετάς.
- Ρε μπαμπά, είσαι σίγουρος;;;! Τις προάλλες, στο διάλειμμα στο σχολείο, έπιασα το χάι εντ της Μαιρούλας, αλλά δεν έλεγε και πολλά πράγματα!