Και αυτή η pentax ρε παιδί μου, σαν να κρύβεται κάνει... Διαφήμιση μηδέν!
Ειδικά στην Ελλάδα είναι σχεδόν "θαμμένη" επί πολλά χρόνια. Ο αντιπρόσωπος αν και από τους αρχαιότερους στον χώρο, κατάφερε να απουσιάζει από πλήθος σοβαρών καταστημάτων...
Και αυτή η pentax ρε παιδί μου, σαν να κρύβεται κάνει... Διαφήμιση μηδέν!
Μακάρι να μην λήξει άδοξα η πορεία μίας τόσο ιστορικής εταιρείας.
Πάντως εάν πέσει ξεστοκάρισμα στις Κ20D, μάλλον δεν θα αντισταθώ....
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί οι Canon/Nikon προτιμώνται σε τέτοιο ποσοστό στην εισαγωγική κατηγορία. Τι ιδιαίτερο έχουν δηλαδή οι 1000D/D40/D60 έναντι της Κ200D? Ποιότητα κατασκευής? Μήπως "όνομα"? Ειδικά για τον χρήστη του "διπλού κιτ" ή του all-around φακού (η συντριπτική πλειοψηφία). Ίσως το μεγαλύτερο λάθος της Pentax να είναι που δεν έδωσε από την αρχή βάρος στο κατά το δυνατόν εντυπωσιακότερο jpeg.
Στις 31/12/08 αγόρασα την ολοκαίνουργια Pentax k-m, με 2ο κιτ φακών, 18-55 και 50-200, στην νέα σειρά φακών της.
Με μια λέξη : Εξαιρετική !!
Σύντομα θα σας κάνω παρουσίαση.
Το μόνο που δεν διαθέτει ξέρετε τι είναι ;; "Όνομα" τρανταχτό !!
Μακάρι να μην λήξει άδοξα η πορεία μίας τόσο ιστορικής εταιρείας.
Πάντως εάν πέσει ξεστοκάρισμα στις Κ20D, μάλλον δεν θα αντισταθώ....
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί οι Canon/Nikon προτιμώνται σε τέτοιο ποσοστό στην εισαγωγική κατηγορία. Τι ιδιαίτερο έχουν δηλαδή οι 1000D/D40/D60 έναντι της Κ200D? Ποιότητα κατασκευής? Μήπως "όνομα"? Ειδικά για τον χρήστη του "διπλού κιτ" ή του all-around φακού (η συντριπτική πλειοψηφία). Ίσως το μεγαλύτερο λάθος της Pentax να είναι που δεν έδωσε από την αρχή βάρος στο κατά το δυνατόν εντυπωσιακότερο jpeg.
Αυτοί που δεν θεωρούν "όνομα" την Pentax, την πάλαι ιστορική Asahi Optical Co., την πρωτοπόρο στις slr και στις πολλαπλές επιστρώσεις φακών, είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, μονολεκτικώς, απλώς αδαείς.
Αυτοί που δεν θεωρούν "όνομα" την Pentax, την πάλαι ιστορική Asahi Optical Co., την πρωτοπόρο στις slr και στις πολλαπλές επιστρώσεις φακών, είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, μονολεκτικώς, απλώς αδαείς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.