Οι ταινίες της χρονιάς 2024

αν εννοεις τον αλλον οχι μονο δεν μας ντροπιασε ποτε αλλα και μπερδεψες και κατι ο αλλος ηταν Ελληνας
Νταξει, εσυ μπορει να μη ντροπιαζεσαι τοσο ευκολα, αλλα ο λογος που εβγαλε οταν του πηρε το πρωτο βραβειο ο Κουστουριτσα ειναι μνημειο ντροπης και κλαψας!
Αφου εφτασε να τον γιουχαιζουν απο κατω, ποση περισσοτερη ξεφτιλα δηλαδη?
Και να σε γιουχαισει ενα κοινο επειδη ειπες πραγματα που δεν ειναι δημοφιλη, θα το εκτιμουσα. Αλλα να σε γιουχαισει γιατι επαιτεις βραβεια, σορι κιολας αλλα ειναι μια ξεφτιλα στην οποια ο Λανθιμος ελπιζω δε θα ξεπεσει ποτε!
Και ολα αυτα ειναι περα απο καλλιτεχνικες αξιες και προσωπικα γουστα.
Η τεχνη τεχνη, αλλα υπαρχει και ενα πραγμα που λεγεται αξιοπρεπεια!

Νταξει, εσυ μπορει να μη ντροπιαζεσαι τοσο ευκολα, αλλα ο λογος που εβγαλε οταν του πηρε το πρωτο βραβειο ο Κουστουριτσα ειναι μνημειο ντροπης και κλαψας!
Αφου εφτασε να τον γιουχαιζουν απο κατω, ποση περισσοτερη ξεφτιλα δηλαδη?
Και να σε γιουχαισει ενα κοινο επειδη ειπες πραγματα που δεν ειναι δημοφιλη, θα το εκτιμουσα. Αλλα να σε γιουχαισει γιατι επαιτεις βραβεια, σορι κιολας αλλα ειναι μια ξεφτιλα στην οποια ο Λανθιμος ελπιζω δε θα ξεπεσει ποτε!
Και ολα αυτα ειναι περα απο καλλιτεχνικες αξιες και προσωπικα γουστα.
Η τεχνη τεχνη, αλλα υπαρχει και ενα πραγμα που λεγεται αξιοπρεπεια!
ντροπη ειναι αυτα που γραφεις να πας στη Φλωρινα να κανεις παρεα με τον Καντιωτη :p

ντροπη ειναι αυτα που γραφεις να πας στη Φλωρινα να κανεις παρεα με τον Καντιωτη :p
Ευχαριστως να παω στη Φλωρινα, αλλα να ζεστανει λιγο πρωτα ο καιρος!
Τον Καντιωτη δεν τον ξερω ομως, οποτε παει χαμενο το emoticon!

Ευχαριστως να παω στη Φλωρινα, αλλα να ζεστανει λιγο πρωτα ο καιρος!
Τον Καντιωτη δεν τον ξερω ομως, οποτε παει χαμενο το emoticon!
ο καιρος αργει να ζεστανει στη Φλωρινα μη φοβασαι το κρυο, ειναι και ευκαιρια να τον γνωρισεις θα συμφωνησετε σε πολλα
προσεξε ομως μην σ ακουσει αυτα που λες το φαντασμα του Μαστρογιαννη κανει βολτες εκει

ο καιρος αργει να ζεστανει στη Φλωρινα μη φοβασαι το κρυο, ειναι και ευκαιρια να τον γνωρισεις θα συμφωνησετε σε πολλα
προσεξε ομως μην σ ακουσει αυτα που λες το φαντασμα του Μαστρογιαννη κανει βολτες εκει
Γιατί; Τί κακό έκανε ο ερμος ο Μαστρογιάνι; Έζησε όλη τη ζωή του στη Ρώμη και θα περάσει την αιωνιότητα στη Φλώρινα; Ούτε ο συμπατριώτης του ο Δάντης δε φαντάστηκε τέτοιο μαρτύριο στην κόλαση του.

• Haha
Reactions: superfly and Gal'en
_Poor Things
_Dune 2
_Horizon _an american saga
_Le Compte de Monte-Cristo
_Les 3 Mousquetaires 2ο κεφαλαιο της Τριλογιας και αναμeνωντας το τριτο.

Αυτα σε διαφορους βαθμους και για διαφορετικες διαθεσεις... μονο αυτα,

Last edited:
Γιατί; Τί κακό έκανε ο ερμος ο Μαστρογιάνι; Έζησε όλη τη ζωή του στη Ρώμη και θα περάσει την αιωνιότητα στη Φλώρινα; Ούτε ο συμπατριώτης του ο Δάντης δε φαντάστηκε τέτοιο μαρτύριο στην κόλαση του.
ασε τον Μαστρογιανη ησυχο αυτος επινε κρασακι στη Φλωρινα με την Μορω και τον Τεο εσυ με τον Γκαλεν φοβαστε να πατε γιατι κανει κρυο ...ε θα σας ζεστανει ο Καντιωτης :p

ασε τον Μαστρογιανη ησυχο αυτος επινε κρασακι στη Φλωρινα με την Μορω και τον Τεο εσυ με τον Γκαλεν φοβαστε να πατε γιατι κανει κρυο ...ε θα σας ζεστανει ο Καντιωτης :p
Ο Καντιώτης δεν ζει πια.

Εννοει προφανως την Αιωνια Ζωη εν τω απλετο Φως... Δηλαδη εννοει οτι ζει αιωνια ο Καντιωτης. Προφανως. 😉🍻
χα χα χα χα χα.... βρε εχετε και χιουμορ

Υ,Γ εξαιρετικες οι ταινιες που διαλεξες για το 2024 εξεπλαγην !

χα χα χα χα χα.... βρε εχετε και χιουμορ

Υ,Γ εξαιρετικες οι ταινιες που διαλεξες για το 2024 εξεπλαγην !
Ναι το ξερω. Ολες σου κρατουν ενα καποιο ενδιαφερον. Εικαστικο, αφηγησης, φαντασιας κλπ. Λιγες βεβαια. Ολες οι αλλες ηταν μουφες. Μου μενει ακομα μια να δω που μαλλον θα μ'αρεσει κι αυτη: Arthur the King

Λιγες, αλλα παντως περισσοτερες απ'ολες οσες ειδα απο την μετα-κοβιντ περιεδο εως το 24.

Ναι το ξερω. Ολες σου κρατουν ενα καποιο ενδιαφερον. Εικαστικο, αφηγησης, φαντασιας κλπ. Λιγες βεβαια. Ολες οι αλλες ηταν μουφες. Μου μενει ακομα μια να δω που μαλλον θα μ'αρεσει κι αυτη: Arthur the King

Λιγες, αλλα παντως περισσοτερες απ'ολες οσες ειδα απο την μετα-κοβιντ περιεδο εως το 24.
.
αφου μπηκες στο κλαμπ των αντιΑγγελοπουλικων και σου αρεσουν και οι ιστορικες ταινιες,
σου συνιστω να δεις το ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝ ειναι η αγαπημενη του Γκαλεν
.

472385491_10162537843153011_1367683743847496186_n.jpg

.
αφου μπηκες στο κλαμπ των αντιΑγγελοπουλικων και σου αρεσουν και οι ιστορικες ταινιες,
σου συνιστω να δεις το ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝ ειναι η αγαπημενη του Γκαλεν
.

View attachment 245090
Πολυ σπανια στιγμη της εγχωριας κινηματογραφικης παραγωγης μεν, εξαιρετικα δυσκολο να τη βρει κανεις δε!
Πες την αληθεια Παπαστελιο και μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου. Ειναι και δικη σου αγαπημενη ταινια.
Πως θα μπορουσε να μην ειναι αλλωστε?
Αν αγαπας τον Τεο για την ελληνικοτητα του, θα ησουν εντελως ανακολουθος αν δεν αγαπουσες τουλαχιστον εξισου τους δημιουργους αυτης της ταινιας.
Εχω δικιο, ή εχω δικιο?

Σημερα τα λεει ολα ο κυριος Στελιος. Οι αληθειες βγαινουν απο το στομα του μονες τους.

Πρωτα οτι ο Καντιωτης καθοδηγει την ζωη του, πως θα ηταν αλωστε διαφορετικα ; Εφοσον για αυτον "ζει" 15 χρονια μετα τον θανατο του.
" ***** ζεις εσυ μας οδηγεις οπως ελεγαν καποτε στα γνωστα συλαλλητηρια ", Ε ετσι καπως αλλα με τον μακαριστο επισκοπο πλεον. Πολυ ενδιαφερον.

Επειτα λεει οτι αγαπαει νεα εργο για την Ελληνικοτητα του. Οπως πολυ σωστα επισημανε και ο συμφορουμιτης αλλα τρελλενεται και για το προτεινομενο.

Το πνευμα πνεει οπως ελεγε ο Ιησους, οπου θελει οποτε θελει. Και δεν ξερεις ουτε απο που ερχεται ουτε γιατι... βρισκομαστε ενωπιον ενος θαυματος των Χριστουγεννων κυριοι.

TOP 10
οι καλυτερες ταινιες 2024

1, ΑΝΟRΑ
2. PERFECT DAYS
3. DO NOT EXPECT TOO MUCH FROM THE E.OF T.WORLD
4. CE ANCORA DOMANI
5. CLOSE YOUR EYES
6. FURIOSA
7. I SAW THE TV GLOW
8. CHALLENGERS
9, SEBASTIAN
10. DAHOMEY

επειδη ο χρονος διαμορφωνει ισως υπαρξουν αλλαγες
.
Ρε παίδες και κυρίως ρε π@πάρα Π'στυλιανέ, τι ακριβώς βρήκες στο Ανόρα ? Γράψε δύο γραμμές, αντί τα συνήθη επιγραμματικά... Τι είδες και το βγάζεις ταινία του 2024... Να καταλάβουμε και μεις οι χαζοί...

Το είδα χθες και έμεινα με την απορία ... Για μένα 6/10 το πολύ...μπα, πιο κάτω ...

Δυστυχώς, μετά το πολύ καλό 2023 η φετινή χρονιά δεν έδωσε καλές ταινίες, ή δεν τις εντόπισα εγω...

Αν το all of us strangers θεωρηθεί 2024 είναι head and shoulders above όλων των υπολοίπων.

• Haha
Reactions: superfly
Επειδη εγινε πολυς ντορος σε αυτο το φορουμ για τον συγχωρεμενο τον Αγγελοπουλο θα σας δηιγηθω ενα προσωπικο πειριστατικο που συναιβει προσφατα, δηλ μεσα στον Δεκεμβρη.

Εχω γνωστους ενα ζευγαρι στο οποιο δινω μαθηματα Ελληνικων. Για ποιον λογο ειναι αλλο θεμα. Ειναι λοιπον οι ανθρωποι που θα μπορουσαν να ειναι η καρικατουρα του πληρους προοδευτικου σε καθε γωνια της Δ, Ευρωπης. Ολα τα κλισέ μεσα, Αλλα τους συμπαθω.

Λοιπον μια μερα Δευτερας σε μαθημα με την κυρια, ερχεται ολο χαρα να μου φερει ενα πακετο DVD. Ολα του Τεο που ειχαν δανιστει στη εξαιρετικη μεντιαθηκη της πολης μας.

Τα βλεπω και λεω "τα γνωριζω αλλα μου αρεσει μονο ενα που το βρισκω αριστουργημα, η Αιωνιοτητα και μια μερα"...χαμογελασε. "Και αλλο ενα που παιζει ενας ηθοποιος που μ'αρεσει πολυ", και βγαζω αυτο με τον Βεγγο. "Τα αλλα τα ειδατε ; " της λεω. Εγω τουλαχιστον δεν τα αντεχω πραγματικα οχι πανω απο εικοσι λεπτα"

"Εμεις ξεκινησαμε αυτο" (μου δειχνει τον θιασο)"
"Μετα ξεκινησαμε αυτο" (μου δειχνει ενα με κατι ανταρτες η κατι τετοιο)
"Μετα ξεκινησαμε αυτο ( μου δειχνει ενα με ενα φαλακρο και ακρομαλλια και μουσια και τσαρουχια. κατι τετοιο, ουτε καν εδωσα προσοχη)

"Προσπαθησαμε κανα τεταρτο το καθενα αλλα δεν... το Σαββατο θα τα γυρισουμε πισω".

🤣🤣🤣🤣🤣

Ε λεω , αν ΑΥΤΟΙ ! το σομουμ της προχω κουλτουρας δεν μπορει να τα δει, τοτε δεν εχω καμμια τυψη που δεν τα αντεχω, και καμμια ενοχηγια που δεν θα τα ξαναδω.

Αλλα την Αιωνιοτητα και μια ΜΕρα ναι. Θα την ξαναδω και την θεωρω αριστουργημα και θα εξηγουσα τους λογους. Αλλα ενταξει. Νομιζω οτι ο Τεο επεσε θυμα της ιδιας του της καλλιτεχνικης ραδιουργια;ς. Μιζαρε στο λαθπος αλογο για να τον εκθεασουν αλλα εμεινε μονο σε ενα μικρο κυκλο "πιστων" για λογους τελειως διαφορετικους απο αυτους της Αισθητικης η τη διανοησης.

Last edited:
Ρε παίδες και κυρίως ρε π@πάρα Π'στυλιανέ, τι ακριβώς βρήκες στο Ανόρα ? Γράψε δύο γραμμές, αντί τα συνήθη επιγραμματικά... Τι είδες και το βγάζεις ταινία του 2024... Να καταλάβουμε και μεις οι χαζοί...

Το είδα χθες και έμεινα με την απορία ... Για μένα 6/10 το πολύ...μπα, πιο κάτω ...

Δυστυχώς, μετά το πολύ καλό 2023 η φετινή χρονιά δεν έδωσε καλές ταινίες, ή δεν τις εντόπισα εγω...

Αν το all of us strangers θεωρηθεί 2024 είναι head and shoulders above όλων των υπολοίπων.
Μια από τα ίδια για το Ανορα, είδα τρομερές κριτικές και βαθμολογίες και λέω ποπό θα δω ταινιαρα…αλλά μάπα το καρπούζι, το πρώτο μισό είναι σαν ελαφρύ πορνό και το δεύτερο μισό ατελείωτη μπλαμπλολογια, φωνές και βρισιές χωρίς λόγο…6 με το ζόρι, μάλλον ένα 5,5 θα ήταν πιο σωστό.

Το All of us Strangers ήταν έπος, ακόμα με στοιχειώνει αυτή η ταινία…τρομερή…

• Like
Reactions: Δημοκηδής