Επειδη εγινε πολυς ντορος σε αυτο το φορουμ για τον συγχωρεμενο τον Αγγελοπουλο θα σας δηιγηθω ενα προσωπικο πειριστατικο που συναιβει προσφατα, δηλ μεσα στον Δεκεμβρη.
Εχω γνωστους ενα ζευγαρι στο οποιο δινω μαθηματα Ελληνικων. Για ποιον λογο ειναι αλλο θεμα. Ειναι λοιπον οι ανθρωποι που θα μπορουσαν να ειναι η καρικατουρα του πληρους προοδευτικου σε καθε γωνια της Δ, Ευρωπης. Ολα τα κλισέ μεσα, Αλλα τους συμπαθω.
Λοιπον μια μερα Δευτερας σε μαθημα με την κυρια, ερχεται ολο χαρα να μου φερει ενα πακετο DVD. Ολα του Τεο που ειχαν δανιστει στη εξαιρετικη μεντιαθηκη της πολης μας.
Τα βλεπω και λεω "τα γνωριζω αλλα μου αρεσει μονο ενα που το βρισκω αριστουργημα, η Αιωνιοτητα και μια μερα"...χαμογελασε. "Και αλλο ενα που παιζει ενας ηθοποιος που μ'αρεσει πολυ", και βγαζω αυτο με τον Βεγγο. "Τα αλλα τα ειδατε ; " της λεω. Εγω τουλαχιστον δεν τα αντεχω πραγματικα οχι πανω απο εικοσι λεπτα"
"Εμεις ξεκινησαμε αυτο" (μου δειχνει τον θιασο)"
"Μετα ξεκινησαμε αυτο" (μου δειχνει ενα με κατι ανταρτες η κατι τετοιο)
"Μετα ξεκινησαμε αυτο ( μου δειχνει ενα με ενα φαλακρο και ακρομαλλια και μουσια και τσαρουχια. κατι τετοιο, ουτε καν εδωσα προσοχη)
"Προσπαθησαμε κανα τεταρτο το καθενα αλλα δεν... το Σαββατο θα τα γυρισουμε πισω".

Ε λεω , αν ΑΥΤΟΙ ! το σομουμ της προχω κουλτουρας δεν μπορει να τα δει, τοτε δεν εχω καμμια τυψη που δεν τα αντεχω, και καμμια ενοχηγια που δεν θα τα ξαναδω.
Αλλα την
Αιωνιοτητα και μια ΜΕρα ναι. Θα την ξαναδω και την θεωρω αριστουργημα και θα εξηγουσα τους λογους. Αλλα ενταξει. Νομιζω οτι ο Τεο επεσε θυμα της ιδιας του της καλλιτεχνικης ραδιουργια;ς. Μιζαρε στο λαθπος αλογο για να τον εκθεασουν αλλα εμεινε μονο σε ενα μικρο κυκλο "πιστων" για λογους τελειως διαφορετικους απο αυτους της Αισθητικης η τη διανοησης.