Σου απάντησα στο διπλανό νήμα.
http://www.cinedogs.gr/αταξινόμητα/τα-δέκα-τα-καλά-2016/#sthash.UvtKtkBw.dpbs
http://www.cinedogs.gr/αταξινόμητα/τα-δέκα-τα-καλά-2016/#sthash.UvtKtkBw.dpbs
![]()
![]()
![]()
![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Mια τριμελη επιτροπη με πεντε ατομα ειχε πει ο ενας και μοναδικος... Αν ειναι να τον quotαρεις, κανε το σωστα.
Επισης ειναι προφανες οτι δε γνωριζεις τη μεγαλη λογοτεχνικη τριλογια που αποτελειται απο... 5 βιβλια.
Ετσι δεν ειναι?
To A dragon arrives! , το οποιο μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον, που το ειδες; σινεμα; online;
Αυτο ηταν για σενα το προβλημα της?
To A dragon arrives! , το οποιο μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον, που το ειδες; σινεμα; online;
Και αυτο.
Γενικα ο Ταραντινο εχει χασει μετα το Kill Bill την φρεσκαδα του και αναλωνεται ενοχλητικα. Σε καποιος ακομα και τα Kill Bill δεν αρεσαν για μενα ειναι οι τελευταιες του ταινιες που οποτε και να την δεις ξανα ειναι τοσο φρεσκια οσο την πρωτη φορα.
Bεβαια εχουν περασει και 12 χρονια πλεον....και ο ανθρωπος γερναει και μαζι με αυτον και η ορεξη του σε αντιθεση με αλλους "παππουδες" της σκηνοθετικης καρεκλας.
Μην πω για reservoir dogs και Pulp Fiction....αυτα ηταν τα αριστουργηματα του με μεγαλη αποσταση απο την Jackie Brown.
Y.Γ.Ρε Γιωργο το Revenant?Seriously?
Γουστάρω που κανείς δεν σχολίασε την ύπαρξη του 13 hours στη λιστα
Εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο 13 hours του οποίου την ύπαρξη αγνοω
ΥΓ: πάντως και εμένα μου άρεσε πολύ, σε φάση που δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν Michael bay. Ευτυχως όμως γινόταν εκρήξεις και έβλεπα τα πολυαγαπημένα "πυροτεχνήματα" του και μου το θύμιζε
sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors
.................................
ΥΓ: πάντως και εμένα μου άρεσε πολύ, σε φάση που δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν Michael bay. ................
Ωραίο! Βλέποντας το trailer σκέφτηκα ότι μοιάζει με το Divine Intervention αν αν το είχε σκηνοθετήσει ο Singh
sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors
Για μενα το μονο προβλημα που ειχε το Hateful 8 ηταν η παρατεταμενη διαρκεια του.Που ακομα κι ετσι ηταν απολαυστικοτατο.
Το οτι ειναι γυρισμενο σε ενα....δωματιο ουσιαστικα δεν συνιστα προβλημα.Αν ηταν ετσι τοτε οι 12 Ενορκοι θα ηταν μπαλαφαρα και ο Σιντνευ Λιουμετ...Ed Wood.Oλες του οι ταινιες ειναι-στο μεγαλυτερο μερος τους-εκτυλισσονται μεσα σε δωματια.
Να ειχε,ο Ταραντινο μονιμα στημενη την καμερα σε ενα σημειο,να μην εναλλασονται τα πλανα,να το καταλαβω.Δεν συμβαινει τιποτα απο αυτα σ'αυτη την ταινια.
Χωρια που μεσα απο τους διαλογους,μας δινει μια απο τις πιο στοχαστικες ταινιες πανω στην ιστορια της Αμερικης και στα επακολουθα του Εμφυλιου.
Δεν ειναι καθολου λιγο.
Για μενα το Jackie Brown ειναι το αριστουργημα του,οποτε μαλλον δεν ταιριαζουν τα γουστα μας στον Ταραντινο.
Y.Γ.Ρε Γιωργο το Revenant?Seriously?
δεν ξύπνησε ακόμα.. δωστου λίγο χρόνο
Ισως το 2017 τον διαφωτίσει και βλέπει καλύτερα
το A dragon arrives! ηθέλα πολύ να το δω,
αλλα δεν πειράζει γιατί ειδα το Ostatnia Rodzina
το οποιο ηταν απο τις καλύτερες του φεστιβάλ!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σεβασμός στην διαφορετικότητα!
Γουστάρω που κανείς δεν σχολίασε την ύπαρξη του 13 hours στη λιστα
ΥΓ: πάντως και εμένα μου άρεσε πολύ, σε φάση που δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν Michael bay. Ευτυχως όμως γινόταν εκρήξεις και έβλεπα τα πολυαγαπημένα "πυροτεχνήματα" του και μου το θύμιζε![]()
Οπως λεει και ενας φιλος, αν εβρισκε και κανενα σπουδαιο σεναριογραφο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.