Οι ταινίες της χρονιάς

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι ταινίες της χρονιάς

Αυτές είναι πού είδες την χρόνια που πέρασε;
και οι 3 παρακάτω οι καλύτερες;

Οχι φυσικα αυτες ειναι απο τις χειροτερες που ειδα την χρονια που περασε
και να προσθεσω
Hail Caesar
Snowden

ειδα και αλλες και καλες αλλα δεν ειναι του 2016

Re: Απάντηση: Re: Οι ταινίες της χρονιάς

Τον ξερω?:p

Βαζω και το The Witch μεσα σ'αυτες που ξεχωρισα φετος.

https://www.masterclass.com/classes...Prospecting&utm_content=Video&utm_campaign=AS

όπως λέει και ο Jim..
Life has no plot, why must films or fiction?

βεβαια άλλο το plot άλλο το script.

ο Sorkin σίγουρα ξεχωρίζει, αν και προσωπικά δεν μου αρεσει ιδιαίτερα.. στο moneyball βαρεθηκα big time..
Θεωρώ οτι δεν αρκεί ενα καλό σενάριο, ούτε ειναι απαραίτητο, για μια "καλή" ταινια.

+ The Witch
Bridge of Spies (Ok δεν ειχε τη φλογα του Lincoln και ηταν υποτονικο αλλα overall ηταν μια καλη ταινια)

Σπηλμπεργκ?
Παιζει να εχω να δω ταινια του απο το τελευταιο Ιντιανα...

Ως προς το Hard to be a god, να πω τωρα που το θυμηθηκα οτι δεν μπηκε κατω κατω γιατι ηταν πιο χαμηλα απο τα αλλα...
Απλα αφενος ηταν αρκετα παλιο για λιστα του 16 και αφετερου ειναι τοσο αλλού που δε μπορεις να το συγκρινεις με τις υπολοιπες και να πεις "μου αρεσε περισσοτερο ή λιγοτερο". Εξισου πρωτοποριακα θεωρω απο τη λιστα μου και τα tenemos la carne, embrace of the serpent, untamed και evolution. Θα τα προτεινα μονο σε φιλους που δεν δισταζουν να δουν και κατι πιο αβανγκαρντ. Οχι οτι ολα αυτα ειναι αβανγκαρντ, αλλα σιγουρα ειναι πιο περιεργα και απο τα υπολοιπα της λιστας μου (στην οποια τα περιεργα δε λες οτι αποτελουν και εξαιρεσεις...)

https://www.masterclass.com/classes...Prospecting&utm_content=Video&utm_campaign=AS

όπως λέει και ο Jim..
Life has no plot, why must films or fiction?

βεβαια άλλο το plot άλλο το script.

ο Sorkin σίγουρα ξεχωρίζει, αν και προσωπικά δεν μου αρεσει ιδιαίτερα.. στο moneyball βαρεθηκα big time..
Θεωρώ οτι δεν αρκεί ενα καλό σενάριο, ούτε ειναι απαραίτητο, για μια "καλή" ταινια.

Για μενα το Moneyball μπαινει ευκολα στο Τοπ 5 των καλυτερων ταινιων (και αγαπημενων εννοειται) απο το 2000 και μετα.
Μια ταινια που μιλα για πολλα,αλλα πανω απ'ολα για τους ωραιους αποτυχημενους.
Kαπου ειχα γραψει τοτε αναλυτικα γιατι μου αρεσε.

Σπηλμπεργκ?
Παιζει να εχω να δω ταινια του απο το τελευταιο Ιντιανα...

Ως προς το Hard to be a god, να πω τωρα που το θυμηθηκα οτι δεν μπηκε κατω κατω γιατι ηταν πιο χαμηλα απο τα αλλα...
Απλα αφενος ηταν αρκετα παλιο για λιστα του 16 και αφετερου ειναι τοσο αλλού που δε μπορεις να το συγκρινεις με τις υπολοιπες και να πεις "μου αρεσε περισσοτερο ή λιγοτερο". Εξισου πρωτοποριακα θεωρω απο τη λιστα μου και τα tenemos la carne, embrace of the serpent, untamed και evolution. Θα τα προτεινα μονο σε φιλους που δεν δισταζουν να δουν και κατι πιο αβανγκαρντ. Οχι οτι ολα αυτα ειναι αβανγκαρντ, αλλα σιγουρα ειναι πιο περιεργα και απο τα υπολοιπα της λιστας μου (στην οποια τα περιεργα δε λες οτι αποτελουν και εξαιρεσεις...)

Χαιρομαι που σου αρεσε βασικα γιατι θυμαμαι οτι περσι τετοια εποχη οταν εγραψα γι'αυτη ειχα προειδοποιησει οτι....enter at your own risk.

Ε ναι, αυτο με το ρισκο πρεπει παντα να το τονιζουμε σε τετοιες ταινιες.
Γι'αυτο και εγω διαχωρισα καποιες απο τη λιστα μου, για να μην τις δει κανεις απροετοιμαστος και με βριζει μετα.

Re: Απάντηση: Οι ταινίες της χρονιάς

Ε ναι, αυτο με το ρισκο πρεπει παντα να το τονιζουμε σε τετοιες ταινιες.
Γι'αυτο και εγω διαχωρισα καποιες απο τη λιστα μου, για να μην τις δει κανεις απροετοιμαστος και με βριζει μετα.
Γάλεν πιστεύεις πραγματικά ότι νοιάζεται κανένας για την λίστα σου την δικιά μου ή όποιον άλλο γράφει εδώ;

Εδώ δεν βλέπεις αυτά που προτείνω (βασικά δεν τα προτείνω, απλά μου αρεσαν) εγώ και εγώ τα δικά σου

Last edited:
Οχι.
Απλα προσπαθω να προστατευτω απο κατι κακοβουλους που μπορει να τυχει να δουν μια ταινια απο τη λιστα μου (για δικους τους λογους, οχι επειδη την προτεινα εγω) και μετα να με αρχισουν την μουρμουρα. Επειδη συνεβη με το Tenemos la carne, ας φυλαμε τα ρουχα μας...
Ονοματα δε λεμε, υποληψεις δε σπιλωνουμε...

Btw, οπως ανακαλυψα μετα τη γνωμη σου για την Πρωινη Περιπολο, καλυτερα που δε βλεπεις αυτα που προτεινω, παρα να τα βλεπεις και να τα (μισο)θαβεις.:furious3:

Ελπιζω το νημα να ισχυει ακομα για κανα μηνα + γιατι δεν βλεπω να βλεπω πολυ συντομα τα 2 φιλμς που μου χρειαζονται για να κλεισω την χρονια '16...
Αυτο του Σκορτσεζε κι αυτο του Γκιμπσον.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι ταινίες της χρονιάς

Eπισης, τι εννοεις το 17 να βλεπω καλυτερα?
Δε μπορουμε να ειμαστε ολοι ανοιχτοματηδες σαν και σενα ;)

844b15d0318e60c1ca59415a5421150f.jpg

Ευελπιστώ το 17 να βλέπεις καλύτερα..
με φυσικό φως οπως ακριβως καταγράφονται και φτιάχνονται οι ταινιες και τις βλέπουμε σε μια σκοτεινή αιθουσα.
οχι με αυτόφωτες πηγές.

Στις κινηματογράφικες αίθουσες προβολέα έχουν, οχι τηλεόραση. Ότι και να λες, τηλεόραση θα βλέπεις, χωρίς κινηματογραφικη αίσθηση

ταινίες παρακολουθούμε σε προβολέα, με όσο μεγαλύτερη οθόνη μπορούμε να έχουμε.

:flipout:
Κυριε αουτερ εχουμε και ενα επιπεδο...
Δε συναδει με το nick σας, νομιζω, το τελευταιο ποστ
Τελος οφτοπικ απο μενα.

.
μια ποιο εμπεριστατωμενη λιστα χωρις αξιολογικη σειρα
με ταινιες που ειδα το 2016 και πιστευω ανηκουν στο 2016

ΒΑCALAUREAT
CAFE SOCIETY
TAXI
NOSTALGIA DE LA LUZ
ELLE