Steve Jobs - Danny Boyle
The Hatefull Eight - Quentin Tarantino
Son of Saul - Lazlo Nemes (του 15 αλλα το 16 το'δα)
+ The Witch
Bridge of Spies (Ok δεν ειχε τη φλογα του Lincoln και ηταν υποτονικο αλλα overall ηταν μια καλη ταινια)
Steve Jobs - Danny Boyle
The Hatefull Eight - Quentin Tarantino
Son of Saul - Lazlo Nemes (του 15 αλλα το 16 το'δα)
Αυτές είναι πού είδες την χρόνια που πέρασε;
και οι 3 παρακάτω οι καλύτερες;
Τον ξερω?
Βαζω και το The Witch μεσα σ'αυτες που ξεχωρισα φετος.
+ The Witch
Bridge of Spies (Ok δεν ειχε τη φλογα του Lincoln και ηταν υποτονικο αλλα overall ηταν μια καλη ταινια)
https://www.masterclass.com/classes...Prospecting&utm_content=Video&utm_campaign=AS
όπως λέει και ο Jim..
Life has no plot, why must films or fiction?
βεβαια άλλο το plot άλλο το script.
ο Sorkin σίγουρα ξεχωρίζει, αν και προσωπικά δεν μου αρεσει ιδιαίτερα.. στο moneyball βαρεθηκα big time..
Θεωρώ οτι δεν αρκεί ενα καλό σενάριο, ούτε ειναι απαραίτητο, για μια "καλή" ταινια.
Σπηλμπεργκ?
Παιζει να εχω να δω ταινια του απο το τελευταιο Ιντιανα...
Ως προς το Hard to be a god, να πω τωρα που το θυμηθηκα οτι δεν μπηκε κατω κατω γιατι ηταν πιο χαμηλα απο τα αλλα...
Απλα αφενος ηταν αρκετα παλιο για λιστα του 16 και αφετερου ειναι τοσο αλλού που δε μπορεις να το συγκρινεις με τις υπολοιπες και να πεις "μου αρεσε περισσοτερο ή λιγοτερο". Εξισου πρωτοποριακα θεωρω απο τη λιστα μου και τα tenemos la carne, embrace of the serpent, untamed και evolution. Θα τα προτεινα μονο σε φιλους που δεν δισταζουν να δουν και κατι πιο αβανγκαρντ. Οχι οτι ολα αυτα ειναι αβανγκαρντ, αλλα σιγουρα ειναι πιο περιεργα και απο τα υπολοιπα της λιστας μου (στην οποια τα περιεργα δε λες οτι αποτελουν και εξαιρεσεις...)
Γάλεν πιστεύεις πραγματικά ότι νοιάζεται κανένας για την λίστα σου την δικιά μου ή όποιον άλλο γράφει εδώ;Ε ναι, αυτο με το ρισκο πρεπει παντα να το τονιζουμε σε τετοιες ταινιες.
Γι'αυτο και εγω διαχωρισα καποιες απο τη λιστα μου, για να μην τις δει κανεις απροετοιμαστος και με βριζει μετα.
Eπισης, τι εννοεις το 17 να βλεπω καλυτερα?
Δε μπορουμε να ειμαστε ολοι ανοιχτοματηδες σαν και σενα
![]()
Εντωμεταξύ, έχεις επιλέξει ταινίες απο το 2010 και μετα.
ανοίξες το λινκ παραπάνω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.