Οι Τετρομαγμένοι.

Δήλωση τής κυρίας Μπακογιάννη γιά το Σκοπιανό:'Ηρθε η ώρα να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα βλέποντας πρός το μέλλον´..
Μάλλον ηρθε η ώρα να ανησυχούμε με τόση αισιοδοξία ...:chinscratch::chinscratch:

Παραλαγές της παραπάνω δήλωσης ακούω από το ίδιο στόμα το τελευταίο μήνα με δίμηνο περίπου. Γραμμένα της τα δίνουν από το Ουάιτ Χάουζ?

Δήλωση τής κυρίας Μπακογιάννη γιά το Σκοπιανό:'Ηρθε η ώρα να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα βλέποντας πρός το μέλλον´..
Μάλλον ηρθε η ώρα να ανησυχούμε με τόση αισιοδοξία ...:chinscratch::chinscratch:

θα βγει και ο Μπαμπας της και θα πει οτι θα το ξεχασουμε σε 5 / 6 χρονια .....

μα προφητης ειναι ο ανθρωπος ;;;;;;;;;;;; :worshippy::worshippy:

ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ..
ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ VIDEO...

Re: Απάντηση: Οι Τετρομαγμένοι.

Το μοναδικό έθνος στον κόσμο που σηκώνει αμερικάνικες σημαίες!!!
Ρε τι 'ν τούτοι ρε!!!

Chameri??Καλά 'ντάξ

να το θέσω αλλιώς...

εδώ έχουμε να κάνουμε με εργοδότες και εργαζόμενους......πρώτη φορά όμως βλέπω εργαζόμενους να αγαπάνε τόσο πολύ τους εργοδότες τους:smash:

Το μοναδικό έθνος στον κόσμο που σηκώνει αμερικάνικες σημαίες!!!
Ρε τι 'ν τούτοι ρε!!!

Chameri??Καλά 'ντάξ

Οχι οι μονοι..
Το εκαναν και οι χωρες της Βαλτικής...
Μάλιστα στην Λεττονία έκαναν τελετές για αυτούς πού έπεσαν υπερ των Γερμανών Ναζιστών εναντίον τού Κοκκινου Στρατού..
Φορουσαν μαλιστα ναζιστικές στολές.
Εχω παραθεσει και φωτογραφίες σε αυτό το θρέντ,παλιότερα..

Παντως οι Κοσσοβάροι θα ενωθούν με τούς Αλβανούς κάποια στιγμή..
Και τότε θα καταλάβουμε τι εστί βερύκοκκο.
Το Κοσσοβο είναι ένα κράτος μαφιόζων και εγκληματιών,που κυρια δουλειά του ειναι το εμπόριο όπλων και τα ναρκωτικά...
Και φυσικά ο Θάτσι είναι εγκληματίας πολέμου...

Κάπου είχε πάρει το αυτί μου, ότι τα άρματα μάχης που, κατόπιν της παραλαβής τόσο σημαντικού αριθμού Λέοπαρντ 2, υπερέβαιναν το όριο (νατο), τα δωρίσαμε στην Αλβανία. Δηλαδή κάποιον αριθμό αμερικανικών Μ48 και Μ60 που είχαμε. Αληθεύει;

Πάντως με Αλβανούς που έχω μιλήσει ούτε αυτοί δε τους θέλουν τους Κοσσοβάρους. Τους φοβούνται κι αυτοί και μου λένε ότι λέει και ο κ. Σούρλας.

Αυτό ήταν αναμενόμενη πρόταση;

«Κανένα κράτος δεν θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα, πολιτικά είτε εμπορικά, στα ονόματα «Μακεδονία» ή «Μακεδονικός» μόνο του.»

Περιμένετε και θα δείτε. όπου νά 'ναι θα σκάσει Η βόμβα:
Αλβανικό κόμμα ιδρύεται στην Ελλάδα με σκοπό να κατέβει στις επόμενες Ευροεκλογές.

Μού το πε ένα πουλάααακι......

Ένα σημαντικό στην πρόταση Νίμιτς, όπως την άκουσα στο ραδιόφωνο, είναι ότι καμία κυβένρηση δεν θα πρέπει να υιοθετεί ή να ενθαρρύνει αλυτρωτικές κινήσεις, αντίθετα θα πρέπει να τις καταδικάζει. Δεν γνωρίζω, βέβαια, κατά πόσο αυτό μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη και ποιες κυρώσεις μπορούν να επιβληθούν στους παραβάτες.

Γενικότερα, νομίζω ότι το βασικό αίτημα είναι να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια και να σταματήσει η σκοπιανή προπαγάνδα. Αν συμβεί αυτό, η ονομασία θα είναι ήσσονος σημασίας.

Γενικότερα, νομίζω ότι το βασικό αίτημα είναι να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια και να σταματήσει η σκοπιανή προπαγάνδα. Αν συμβεί αυτό, η ονομασία θα είναι ήσσονος σημασίας.

Μπορούν όμως να γίνουν αυτά που λες; Το πιστεύεις δηλαδή; Είναι εφικτά; Όσο για το αν το όνομα είναι ήσσονος σημασίας, δε νομίζω πως το ασπάζεται αυτό η πλειοψηφία του κόσμου...

Το Σκοπιανο Κράτος είναι ένα κράτος εξ ορισμού και επισήμως εθνικιστικό και με αλυτρωτικές επιδιώξεις..
Προσέξτε δεν μιλάμε για το 3% που εκπροσωπεί ένα κόμμα στην Ελλάδα αλλά η επίσημη εκπεφρασμένη άποψη Κυβρνήσεως και Αντιπολιτεύσεως τών Σκοπίων..
Η Ελλάδα επισήμως ουδέποτε έκανε επίσημη αλυτρωτική προπαγάνδα αντίθετα με τους Σκοπιανούς,που εκτός τών άλλων κατασκεύασαν ´Ιστορία´.
Το πιό εξευτελιστικό πάντως είναι πού οι ελληνικες εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας παρουσίασαν τα επεισόδια τών Σκοπιανών φασιστών στην Ελληνική Πρεσβεία σε μονόστηλα..
Εάν φυσικά το 1/1000 αντιστοίχων επεισοδίων συνεβαιναν έξω απο την πρεσβεία των σκοπίων στην Ελλαδα ,θα έβγαιναν και θα έσκουζαν για τον εληνικό εθνικισμό οι ιδιες εφημερίδες και οι γνωστοί ´Νενέκοι´....

Re: Απάντηση: Οι Τετρομαγμένοι.

Περιμένετε και θα δείτε. όπου νά 'ναι θα σκάσει Η βόμβα:
Αλβανικό κόμμα ιδρύεται στην Ελλάδα με σκοπό να κατέβει στις επόμενες Ευροεκλογές.

Μού το πε ένα πουλάααακι......

Πώς δηλαδή? Αφού δεν έχουν δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Οι "Βορειοηπειρώτες" που θα δοκιμάσουν να μπουν υποψήφιοι, βάζουν το κεφάλι τους στον τορβά: η διαδικασία "ελληνοποίησής" τους μπορεί να ελεγχθεί εάν θελήσουμε κάποια στιγμή να το πιάσουμε σοβαρά. Ποιός θα θελήσει τέτοιον έλεγχο στο παρελθόν του;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι Τετρομαγμένοι.

Πώς δηλαδή? Αφού δεν έχουν δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Οι "Βορειοηπειρώτες" που θα δοκιμάσουν να μπουν υποψήφιοι, βάζουν το κεφάλι τους στον τορβά: η διαδικασία "ελληνοποίησής" τους μπορεί να ελεγχθεί εάν θελήσουμε κάποια στιγμή να το πιάσουμε σοβαρά. Ποιός θα θελήσει τέτοιον έλεγχο στο παρελθόν του;

Λέγεται ότι έχουν δικαίωμα να εκλέξουν Ευρωβουλευτές! Άν αληθεύει αυτό.....πάμε καλά :FSGSFGS4: