ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.
Αν μη τι άλλο φίλε μου,το κάνει επώνυμα.Τον ξέρουν οι περισσότεροι,ξέρουν που δουλεύει,τι δουλειά κάνει και από κάτι τέτοιους "φαφλατάδες" των forum που γράφουν σελίδες επί σελίδων,ήλθε στην επιφάνεια και τελικά "μαζεύτηκε" το βιβλίο της "Ιστορίας" το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή της συγγραφής του παρόντος νήματος.
Κατα τα λοιπά,έχεις δει εσύ πολλούς δικαστές να απαντούν σε επιστολές οποιουδήποτε και για οποιοδήποτε κατηγορητήριο πριν,κατά τη διάρκεια ή και μετά την ολοκλήρωση μιας δίκης;
Το δικαστήριο της Χάγης είναι επίσημο όργανο του ΟΗΕ και τα μέλη του ψηφίζονται από τη γενική συνέλευση. Όλες οι χώρες-μέλη του ΟΗΕ έχουν ευθύνη (μικρή ή μεγάλη) για τη λειτουργία των διαφόρων οργάνων του ΟΗΕ. Οπότε, σαν πολίτης χώρας-μέλους του ΟΗΕ μπορείς νομίζω να τους γράψεις και να ζητήσεις εξηγήσεις ή να τους κατηγορήσεις για τη λειτουργία τους. Αν το κάνανε πολλοί αυτό θα υπήρχε ελπίδα να λειτουργήσει στο μέλλον καλύτερα. Κατά τη γνώμη μου, αφού γράφεις που γράφεις, μια τέτοια κίνηση είναι πιο εποικοδομητική από το να γράφεις σελίδες επί σελίδων τα ίδια και τα ίδια στο φόρουμ αυτό! Και θα ενημέρωνες και μας τους υπόλοιπους αν στέλνουν απάντηση και τι λένε σ' αυτή. Ένα δικαστήριο δεν είναι κάτι απροσδιόριστο, είναι οι συγκεκριμένοι δικαστές του. Υπάρχει και Ρώσος δικαστής και προφανώς είναι διορισμένος από τον Πούτιν. Υπάρχει και Κινέζος. Μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς αν θεωρείς τους Δυτικούς μεροληπτικούς.
Αν μη τι άλλο φίλε μου,το κάνει επώνυμα.Τον ξέρουν οι περισσότεροι,ξέρουν που δουλεύει,τι δουλειά κάνει και από κάτι τέτοιους "φαφλατάδες" των forum που γράφουν σελίδες επί σελίδων,ήλθε στην επιφάνεια και τελικά "μαζεύτηκε" το βιβλίο της "Ιστορίας" το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή της συγγραφής του παρόντος νήματος.
Κατα τα λοιπά,έχεις δει εσύ πολλούς δικαστές να απαντούν σε επιστολές οποιουδήποτε και για οποιοδήποτε κατηγορητήριο πριν,κατά τη διάρκεια ή και μετά την ολοκλήρωση μιας δίκης;