Οι Τετρομαγμένοι.

Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

Το δικαστήριο της Χάγης είναι επίσημο όργανο του ΟΗΕ και τα μέλη του ψηφίζονται από τη γενική συνέλευση. Όλες οι χώρες-μέλη του ΟΗΕ έχουν ευθύνη (μικρή ή μεγάλη) για τη λειτουργία των διαφόρων οργάνων του ΟΗΕ. Οπότε, σαν πολίτης χώρας-μέλους του ΟΗΕ μπορείς νομίζω να τους γράψεις και να ζητήσεις εξηγήσεις ή να τους κατηγορήσεις για τη λειτουργία τους. Αν το κάνανε πολλοί αυτό θα υπήρχε ελπίδα να λειτουργήσει στο μέλλον καλύτερα. Κατά τη γνώμη μου, αφού γράφεις που γράφεις, μια τέτοια κίνηση είναι πιο εποικοδομητική από το να γράφεις σελίδες επί σελίδων τα ίδια και τα ίδια στο φόρουμ αυτό! Και θα ενημέρωνες και μας τους υπόλοιπους αν στέλνουν απάντηση και τι λένε σ' αυτή. Ένα δικαστήριο δεν είναι κάτι απροσδιόριστο, είναι οι συγκεκριμένοι δικαστές του. Υπάρχει και Ρώσος δικαστής και προφανώς είναι διορισμένος από τον Πούτιν. Υπάρχει και Κινέζος. Μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς αν θεωρείς τους Δυτικούς μεροληπτικούς.

Αν μη τι άλλο φίλε μου,το κάνει επώνυμα.Τον ξέρουν οι περισσότεροι,ξέρουν που δουλεύει,τι δουλειά κάνει και από κάτι τέτοιους "φαφλατάδες" των forum που γράφουν σελίδες επί σελίδων,ήλθε στην επιφάνεια και τελικά "μαζεύτηκε" το βιβλίο της "Ιστορίας" το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή της συγγραφής του παρόντος νήματος.
Κατα τα λοιπά,έχεις δει εσύ πολλούς δικαστές να απαντούν σε επιστολές οποιουδήποτε και για οποιοδήποτε κατηγορητήριο πριν,κατά τη διάρκεια ή και μετά την ολοκλήρωση μιας δίκης;

Δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι! :D

Δεν είμαι δικαστής του εν λόγω δικαστηρίου, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για τίποτα! Ειδικά επειδή δεν πολυ-πιστεύω όσα διαβάζω στην Αυγή! (Για να μη πω ότι δεν τα πιστεύω καθόλου!)

Και βεβαίως όλες τις θεωρίες συνωμοσίας τυγχάνει να τις θεωρώ κάτι σαν το Λιακόπουλο. Από καμιά φορά σπάμε πλάκα, αλλά ως εκεί... Κάποιοι άλλοι βέβαια, αγοράζουν και τα βιβλία του και τα πιστεύουν. Όπως υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν (αυτοί είναι οι αληθινοί "Τετρομαγμένοι"!!! ... και τον ίσκιο τους φοβούνται!). Δεν πειράζει βέβαια, σε ελεύθερο κράτος είμαστε, η ποικιλία είναι προσόν! Εγώ απλά τυγχάνει να πείθομαι πολύ δύσκολα.

Πάντως, όπως είπαν σε μια ταινία: "επειδή είσαι παρανοϊκός, δεν σημαίνει ότι δεν σε κυνηγάνε"! :D

Re: Απάντηση: Οι Τετρομαγμένοι.

@ nikosGX

Tώρα πού είπες ΟΗΕ...εγώ θυμάμαι οτι τό ΝΑΤΟ έγραψε στις παλιές του τίς αρβύλες τόν διεθνή οργανισμό καί ισοπέδωσε τή Σερβία χωρίς καν την συγκατάθεση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ...

Κάτσε...θά στείλω μιά επιστολή στό ΝΑΤΟ..νά δώ τί θά απαντήσει..

Μπορείς να ρωτήσεις τον τοπικό σου βουλευτή. Και μεις ΝΑΤΟ είμαστε. Για τα Σκόπια βάλαμε βέτο (και σωστά κάναμε!). Για τον βομβαρδισμό, όχι. Πήρες τηλέφωνο το βουλευτή της περιοχής σου να διαμαρτυρηθείς;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι Τετρομαγμένοι.

Μπορείς να ρωτήσεις τον τοπικό σου βουλευτή. Και μεις ΝΑΤΟ είμαστε. Για τα Σκόπια βάλαμε βέτο (και σωστά κάναμε!). Για τον βομβαρδισμό, όχι. Πήρες τηλέφωνο το βουλευτή της περιοχής σου να διαμαρτυρηθείς;

Δέν χρειάστηκε...ή βουλευτής μου διαμαρτυρήθηκε γιά μένα..

Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

Δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι! :D

Δεν είμαι δικαστής του εν λόγω δικαστηρίου, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για τίποτα! Ειδικά επειδή δεν πολυ-πιστεύω όσα διαβάζω στην Αυγή! (Για να μη πω ότι δεν τα πιστεύω καθόλου!)

Και βεβαίως όλες τις θεωρίες συνωμοσίας τυγχάνει να τις θεωρώ κάτι σαν το Λιακόπουλο. Από καμιά φορά σπάμε πλάκα, αλλά ως εκεί... Κάποιοι άλλοι βέβαια, αγοράζουν και τα βιβλία του και τα πιστεύουν. Όπως υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν (αυτοί είναι οι αληθινοί "Τετρομαγμένοι"!!! ... και τον ίσκιο τους φοβούνται!). Δεν πειράζει βέβαια, σε ελεύθερο κράτος είμαστε, η ποικιλία είναι προσόν! Εγώ απλά τυγχάνει να πείθομαι πολύ δύσκολα.

Πάντως, όπως είπαν σε μια ταινία: "επειδή είσαι παρανοϊκός, δεν σημαίνει ότι δεν σε κυνηγάνε"! :D

Επειδή το χοντραίνεις πολύ άσχημα και επειδή δεν τραβάω κανενα ζόρι να σού απαντήσω,απλά σού λεω οτι κάνεις ευθεια και άθλια επίθεση επί προσωπικού και όχι επι τών ιδεών...
Τωρα επι της ουσίας.
Εάν είχες οντως διαβάσει το τι έχει γραφτεί εδω μέσα θα ήξερες οτι η Αυγή δεν πολυδιαβάζεται.
Επίσης...Οι Τετρομαγμένοι προέρχονται απο τά Πολιτικά Ημερολόγια τού Σεφερη....Εκφρασή του είναι..
Ετσι ανέφερε ο ποιητής το ΥΠ.ΕΞ επι Μεταξά το οποίο επιθυμούσε την παράδοση στούς Γερμανούς.
Τα περί Λιακόπουλου στά επιστρέφω αυτούσια.Αφορούν αγραμμάτους.
Οσον αφορά τις θεωρίες συνωμοσίας έχουν παρατεθεί links τών επισήμων sites διαφόρων foundations...
Δεν ειναι εικασίες λοιπόν ουτε συνωμοσίες.
Εξακολουθώ να σού απαντώ σοβαρά παρότι είσαι βαθύτατα προσβλητικός...
Και το σχόλιο τής Ταινίας μαζεψε το αυτούσιο όπως είναι...
Υ.Γ.
Το ότι δεν έχεις απαντήσει πουθενά επι της ουσίας αποδεικνύει απλά ότι δεν έχεις ιδέα γιά το τί συζητιέται...
Παλιότερα έγραφες θρασύτατα περί της πολυγραφότητας.....
Εξακολουθείς να συνδυάζεις θράσος με ασχετοσύνη..............

Last edited:

Δηλαδή θα έβαζες βέτο για το βομβαρδισμό και δε θα γινόταν?

Μα ποιοί είμαστε τέλος πάντων!

Re: Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

Κατα τα λοιπά,έχεις δει εσύ πολλούς δικαστές να απαντούν σε επιστολές οποιουδήποτε και για οποιοδήποτε κατηγορητήριο πριν,κατά τη διάρκεια ή και μετά την ολοκλήρωση μιας δίκης;

Όχι οι ίδιοι, έχουν τους βοηθούς τους.

Πάντως η δημοκρατία σαν πολίτευμα αυτή τη δυνατότητα μας δίνει: να επικοινωνούμε με τους "δημόσιους λειτουργούς" και να τους λέμε τη γνώμη μας. Προφανώς μπορεί να τη γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια, αλλά για μας σαν πολίτες αυτό είναι το πρώτο και πιο απλό βήμα. Αν εμείς δεν κάνουμε ούτε κι αυτό, τότε από τη πλευρά μας τι κάνουμε;

Δεν καταλαβαίνω τι σας ξενίζει...

Δηλαδή θα έβαζες βέτο για το βομβαρδισμό και δε θα γινόταν?

Μα ποιοί είμαστε τέλος πάντων!

Τουλάχιστον από τη πλευρά μας θα είχαμε κάνει αυτό το λίγο που μπορούσαμε και θα είχαμε το κούτελο καθαρό.

Και οι Ρώσοι θα μπορούσαν απλά να στείλουν ένα λόχο για "προγραμματισμένα διμερή γυμνάσια", αλλά ούτε κι αυτοί έκανα τίποτα.

Όταν όμως κάποιος δεν κάνει έστω και το λίγο που μπορούσε, ποιο το νόημα της μετέπειτα γκρίνιας; Μετά Χριστόν πολλοί προφήτες!

Πάντως η δημοκρατία σαν πολίτευμα αυτή τη δυνατότητα μας δίνει: να επικοινωνούμε με τους "δημόσιους λειτουργούς" και να τους λέμε τη γνώμη μας. Προφανώς μπορεί να τη γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια, αλλά για μας σαν πολίτες αυτό είναι το πρώτο και πιο απλό βήμα. Αν εμείς δεν κάνουμε ούτε κι αυτό, τότε από τη πλευρά μας τι κάνουμε;

Τι καλή που είσαι Δημοκρατία μας... ε?
Για repeat κι εσύ να ακούσουμε please...:ears:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

Τι καλή που είσαι Δημοκρατία μας... ε?
Για repeat κι εσύ να ακούσουμε please...:ears:

Μα επειδή απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις άνω τών τριών γιά ορισμένους,στείλε εσύ ένα γράμμα στην Κυρία Ντόρα και θα σού εξηγήσει...:flipout::flipout:
Αυτή είναι η αντίληψη γιά την σύγχρονη Δημοκρατία δι´αντιπροσώπου.
Φυσικά απαγορεύονται οι Διαδηλώσεις...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

Μα επειδή απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις άνω τών τριών γιά ορισμένους,στείλε εσύ ένα γράμμα στην Κυρία Ντόρα και θα σού εξηγήσει...:flipout::flipout:
Αυτή είναι η αντίληψη γιά την σύγχρονη Δημοκρατία δι´αντιπροσώπου.
Φυσικά απαγορεύονται οι Διαδηλώσεις...

Διαδηλώσεις... τς τς τς...ντροπή..
αυτά είναι για τους κομμουνιστές καλέ..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

Διαδηλώσεις... τς τς τς...ντροπή..
αυτά είναι για τους κομμουνιστές καλέ..

και δεν είναι μόνο οι μαζώξεις άνω των τριών...
...είναι και οι αράδες άνω των εκατό ύποπτες και κατάπτυστες....:HTEHEH56:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

Βρέ νά μή τό σκεφτεί ό παππούς μου...τζάμπα άφησε τά κόκκαλά του στά βουνά...ενώ μπορούσε κάλλιστα νά στέιλει μιά επιστολή διαμαρτυρίας στή Γκεστάπο καί νά καθάριζε..

Δεν αναφέρθηκα σε σένα. Μιλούσα γενικά. Αν διαβάσεις το κείμενό μου προσεκτικά, θα το δεις.

Αντιθέτως εσύ παρακάτω μου επιτίθεσαι προσωπικά. Επειδή όμως 1) οι admins είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουν παρατήρηση σε μένα παρά σε σένα, 2) μάλλον θεωρείς τα όσα λες πολύ πιο σημαντικά απ' ότι θεωρώ εγώ τα όσα λέω εγώ και έτσι ενοχλείσαι υπέρμετρα χωρίς να υπάρχει λόγος (κατά τη γνώμη μου), και 3) επειδή στο κάτω κάτω πρόκειται για ένα forum και είναι γελοίο να χαλάμε τις καρδιές μας για τέτοια πράγματα, σταματάω εδώ και λέω καληνύχτα! -bye-

Επειδή το χοντραίνεις πολύ άσχημα και επειδή δεν τραβάω κανενα ζόρι να σού απαντήσω,απλά σού λεω οτι κάνεις ευθεια και άθλια επίθεση επί προσωπικού και όχι επι τών ιδεών...
Τωρα επι της ουσίας.
Εάν είχες οντως διαβάσει το τι έχει γραφτεί εδω μέσα θα ήξερες οτι η Αυγή δεν πολυδιαβάζεται.
Επίσης...Οι Τετρομαγμένοι προέρχονται απο τά Πολιτικά Ημερολόγια τού Σεφερη....Εκφρασή του είναι..
Ετσι ανέφερε ο ποιητής το ΥΠ.ΕΞ επι Μεταξά το οποίο επιθυμούσε την παράδοση στούς Γερμανούς.
Τα περί Λιακόπουλου στά επιστρέφω αυτούσια.Αφορούν αγραμμάτους.
Οσον αφορά τις θεωρίες συνωμοσίας έχουν παρατεθεί links τών επισήμων sites διαφόρων foundations...
Δεν ειναι εικασίες λοιπόν ουτε συνωμοσίες.
Εξακολουθώ να σού απαντώ σοβαρά παρότι είσαι βαθύτατα προσβλητικός...
Και το σχόλιο τής Ταινίας μαζεψε το αυτούσιο όπως είναι...
Υ.Γ.
Το ότι δεν έχεις απαντήσει πουθενά επι της ουσίας αποδεικνύει απλά ότι δεν έχεις ιδέα γιά το τί συζητιέται...
Παλιότερα έγραφες θρασύτατα περί της πολυγραφότητας.....
Εξακολουθείς να συνδυάζεις θράσος με ασχετοσύνη..............

Σπύρο, είσαι ύποπτος ρε...
Κάθεσαι και γράφεις συνέχεια.
Δουλειά δεν έχεις?
Το βρήκα, είσαι εγκάθετος....
:flipout::flipout::flipout: