Αλλως τε όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει και στην μαρτυρία τού Ερνεστ Χεμινγουαίη,που εργαζόταν εκεί ,σαν πολεμικός ανταποκριτής(δεν θυμάμαι όμως για ποιά εφημερίδα ή άλλο μέσον τής εποχής)
- Μα Κύριε Υπουργέ, έτσι ξεθαρεύουν οι Τούρκοι και θα φτάσουν στην Καβάλα !!!
- Ας φτάσουν και στην Λαμία !!!... Εκλογές να μη γίνουν μόνο...
Αλλως τε όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει και στην μαρτυρία τού Ερνεστ Χεμινγουαίη,που εργαζόταν εκεί ,σαν πολεμικός ανταποκριτής(δεν θυμάμαι όμως για ποιά εφημερίδα ή άλλο μέσον τής εποχής)
Στην πρώτη σειρά τών ακροατών τίμησε την παράσταση ο Κυριος Μπίστης.
Πάντως γιατί έχετε ανησυχία για το περιεχόμενο του βιβλίου, αφού στο δελτίο τύπου του κατά τα άλλα Παιδαγωγικού Ινστιτούτου αναφέρεται ρητώς πως μαζί με το βιβλίο θα διανεμηθεί και CD-ROM!! Iδού:
"Εξετάζεται, επίσης, η δυνατότητα να διανεμηθεί ήδη για την τρέχουσα σχολική χρονιά (2006-07), το CD-ROM που έχει ετοιμάσει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ως υποστηρικτικό υλικό για το μάθημα της Ιστορίας της Ε? και Στ? Δημοτικού, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.pi-schools.gr. To CD-ROM αυτό παρέχει άφθονο πληροφοριακό υλικό, εμπλουτισμένο με προσομοιώσεις, ηχητικά τεκμήρια αλλά και απεικονίσεις για θέματα όπως: Μάχη στην Αλαμάνα, Μάχη της Γραβιάς, Μάχη στα Δερβενάκια, Έξοδος του Μεσολογγίου, Μικρασιατική καταστροφή, Έπος του ’40 κ.ά."
Ορίστε, με ένα CD-ROM λύθηκε το πρόβλημα! Αρα είναι σαφές πως το βιβλίο είναι η περίληψη (ή τα περιεχόμενα) και το CD-ROM θα είναι το ιστορικό ντοκουμέντο που θα μάθει την αληθινή ιστορία στα παιδιά μας. Πάμε καλά μωρέ, λέω εγώ;
Ο Ζουράρις είναι κατατοπιστικότατος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.