Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Δυστυχώς, φίλε McZab, είναι αδύνατον να σε παρακολουθήσω διότι δεν σε καταλαβαίνω. Προφανώς, είμαι από τους αδαείς που ανέφερες πιο πάνω, τους κυκλωμένους μέσα στα τετράγωνα που ανέφερες σε άλλο thread και γενικώς από τα πρόβατα που άγονται και φέρονται από πολιτικές και πολιτικούς σε τέτοιο σημείο, ώστε να θεωρώ φυσιολογικό ότι πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά μου, εν έτει 2007, τα ''μοντέρνα'' βδελύγματα ιστοριογραφίας υπό της κ. Ρεπούση....
ΥΓ
Νάσαι καλά, και κράτα γερά την ανωτερότητα που σε χαρακτηρίζει και σε διακρίνει από τους υπόλοιπους. Πάντως, τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία, αγκυλώσεις και ''υπεράνω'' θεωρείες έχουν αυτοί που ζουν στις γωνίες του τετραγώνου και φυλάγουν τις ''Θερμοπύλες'' των κυκλωμένων....

ΥΓ
Νάσαι καλά, και κράτα γερά την ανωτερότητα που σε χαρακτηρίζει και σε διακρίνει από τους υπόλοιπους. Πάντως, τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία, αγκυλώσεις και ''υπεράνω'' θεωρείες έχουν αυτοί που ζουν στις γωνίες του τετραγώνου και φυλάγουν τις ''Θερμοπύλες'' των κυκλωμένων....