Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.
Ως συνήθως τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Δεξιοί, αριστεροί, νεοφιλελεύθεροι, όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Προδότες, εφιάλτες, κερκόπορτες και η υπόλοιπη αιώνια κλάψα από τους Ελληναράδες που για όλα τους φταίνε οι άλλοι.
Guess what: δεν χρειάζονται εσωτερικούς εχθρούς ή άλλους εξωτερικούς οι Ελληναράδες για να καταστρέψουν την πατρίδα τους, μια χαρά τα καταφέρνουν και μόνοι τους. Ποιός έκαψε την Ελλάδα πέρυσι; Ποιός την καίει κάθε χρόνο; Ποιός έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τα νησιά και την επαρχία, χωρίς υποδομές, χωρίς γιατρούς, χωρίς συγκοινωνίες; Ποιός διέλυσε και αποσάθρωσε τις παραδοσιακές αγροτικές κοινότητες και επέβαλλε τις μονοκαλλιέργειες που καταστρέφουν ανθρώπους και φύση;
Και χίλια δυό άλλα για τα οποία πρέπει να γράφω ώρες ολόκληρες..
Επειδή το λες και το ξαναλές, θέλω να μου βρείς μια δήλωση, ένα κείμενο στελέχους της αριστεράς που να χειροκρότησε τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας.
Και για το εγχειρίδιο της Μακεδονικής γλώσσας υπάρχουν κι άλλες πηγές, απλά βρήκα εύκολα το μπλογκ του Δήμου, τον οποίο παρεπιμπτόντως δεν τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση.
Και γενικά για το Μακεδονικό ζήτημα έχω ένα κάρο λινκς που θα στα στείλω σε πρώτη ευκαιρία με p.m.
Eγώ τούς βάζω στο ίδιο τσουβάλι ή αυτοτσουβαλιάζονται μόνοι τους???H Nεολαία τού ΣΥΝ έχει ταυτόσημες απόψεις με τον Βερέμη ,τήν Ρεπούση,τον Μπίστη,τον Δημητρά και άλλους ...
Μα ακριβώς τίς ίδιες και χειρότερες σε ότι αφορά στά Εθνικά Θέματα..
Απο πότε ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως αριστερός έχει κάποια ηθική ανωτερότητα-και μάλιστα ο ´αριστερός ´τού σήμερα-ώστε να μήν επιδέχεται κριτικής???
Αρκεί το οτι δηλώνει αριστερός ενώ υπηρετεί την ακραία ιμπεριαλιστική πολιτική τών Η.Π.Α.??
Και για πόσο καιρό ακόμα θα πρέπει να το βουλώνουμε για να μην κατηγορηθούμε ως ´Ελληναράδες´απο τίς γνωστές κάστες??
Ποιοί ταυτίζουν διαρκώς οποιονδήποτε μιλά για πατρίδα μέ τον Καρατζαφέρη και τον Ανθιμο???Πρώτη και καλύτερη η Αυγούλα...Πού τώρα τελευταία(μετά τις θετικές δημοσκοπήσεις) άρχισε να βάζει επιτέλους άρθρα διαφορετικά απο τού Φίλη και τού Γουσέτη ,γραμμένα απο αριστερούς πού μιλάνε για τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών ή των Αλβανών χωρίς να ´ντρέπονται´γι´αυτό...
Εχει βολέψει πολλούς ο εξευτελισμός τής έννοιας ´Πατρίδα´απο την Χούντα για να επιτίθενται σήμερα 40 χρόνια μετά σέ όποιον αντιτίθεται στίς ιστορικές γελοιότητες Σκοπιανών ή στίς απαράδεκτες απαιτήσεις Αλβανών για Τσαμουριές ή ακόμα πιό πολύ στήν άθλια παρέμβαση τών Τούρκων σε ζητήματα τής Μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη...
Πού ήταν όλοι αυτοί οι ´αριστεροί´όταν ο Χότζα τσάκιζε τήν Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία??Kαι μετά ο Μπερίσα??
Και με ποιό δικαίωμα θα φάω την ρετσινιά τού Ελληναρά απο τύπους πού δικαιώνουν τον Σκοπιανό και Αλβανικό εθνικισμό...
Επαψα νάχω τέτοιες ενοχές εδώ και πολλά χρόνια.Απο τότε πού κατάλαβα τί σημαίνει ´προλεταριακός διεθνισμός´στην καταστολή τής Ουγγρικής εξεγερσης το 56 και στην πνιγμένη στο αίμα ´Ανοιξη τής Πράγας´.
Και εχω πεισθεί πλήρως γιά το ψεύδος περί ´ειρηνικής συνύπαρξης τών λαών´όταν τούτο διακηρύσσεται απο ανιστόρητους ανθρώπους πρώην ´διεθνιστές´που απλά άλλαξαν ´προστάτη´.
Επομένως φίλε Mav,κατά την γνώμη μου εσύ τσουβαλιάζεις τούς πάντες ως Ελληναράδες....Εδώ και καιρό σε αυτό πού διαφωνώ με την ανανεωτική αριστερά είναι πού χαρίζει τά Εθνικά Θέματα σέ τυχοδιώκτες ...Και αυτό το θεωρώ ή αφελές ή επικίνδυνο..
Εγώ μιλάω πάντα για μιά χιλιάδα διανοουμένων ξεκομένων πλήρως απο τον Λαό,που προερχονται απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους,αλλά πού όλως τυχαίως συνταυτίζονται σε οτιδήποτε αφορά στά Εθνικά Θέματα..
Ποτέ δεν τσουβάλιασα ολόκληρο τον Συν,αλλά μονον την λεγόμενη Ανανεωτική του πτέρυγα,πού και πολιτικά κινείται δεξιότερα τής δεξιάς σοσιαλδημοκρατίας...Τώρα για τίς εσωτερικές ευθύνες τού πώς έχει εξελιχτεί το ελληνικό κράτος προφανώς άλλοι είναι πρωταίτιοι..Αλλά η απάντηση δεν είναι οι αστειότητες περί ´δημοψηφίσματος´στο Ασφαλιστικό...Ασε πού απ´όσο θυμάμαι οι ίδιοι πού σήμερα σκίζονται για το δημοψήφισμα λοιδωρούσαν αυτούς πού ζητούσαν δημοψήφισμα για τίς ταυτότητες(δεν μπαίνω στην ουσία τού θέματος,αλλά καταδεικνυω τήν κατά την γνώμη μου υποκριτκή στάση...δηλ.εκεί πού συμφωνούσαν με την επιλογή Σημίτη,το δημοψήφισμα ήταν αντιδημοκρατικό ενώ εδώ το δημοψήφισμα είναι δικαίωμα τού Λαού....).
Οσο για τούς βομβαρδισμούς Δαμανάκη ,Μπίστης,Κουναλάκης ,Μαργαρίτης και άλλα στελέχη προερχόμενα απο την Αριστερά καταδίκαζαν φραστικά τούς βομβαρδισμούς αλλά έδιναν περισσότερο βάρος στον δικτάτορα Μιλόσεβιτς υπονοώντας και ´συλλογική ευθύνη ´τών Σερβων..
Τετοια καταδίκη λοιπόν την γράφω στά παλιά μου τά παπούτσια..Γιατί έμμεσα δικαίωνε το ΝΑΤΟ..Τοτε η Παπαρήγα υπήρξε πολύ πιό σαφής ξεχωρίζοντας τό μείζον απο τό έλλασσον..
Απο την μία μιά πολεμική μηχανή σαν τού ΝΑΤΟ και απο την άλλη ο αποτυχημένος ηγέτης μιάς χωρας..
Και θα σε παρακαλούσα να μου βρείς έστω μιά φραστική καταδίκη απο στελέχη τών ´ανανεωτών τών δύο αποδεδειγμένα φασιστών Τούτζμαν και Ιζετμπέκοβιτς.
Για το ´Μακεδονικό´ισχύει ο γεωγραφικός προσδιορισμός...Ολα τα άλλα είναι εκ τού πονηρού..
Και μόνον το οτι αναφέρομαι στον Γουσέτη του Συν και στο σκοπιανό Ουράνιο Τόξο αλλά και στον Ιό μάλλον διαφήμηση τούς κάνω.................Οπως και σε άλλους πού κόπτονται γιά την ´Ειρήνη στά Βαλκάνια´οδηγώντας πιό κοντά στον Πόλεμο υποστηρίζοντας οποιαδήποτε μειονοτική ή αυτονομιστική διεκδίκηση..