Οι Τετρομαγμένοι.

Μπά .Οι βομβαρδισμοί έγιναν απο Ευαγγελιστές.
Ποιος μιλησε γιά Ορθοδοξία.
Υ.Γ.
Ποιος ήταν και ποιος δεν ήταν εγκληματίας σε εναν εμφύλιο είναι αλουνού παπά ευαγγέλιο.
Υ.Γ.2
Πολύ απλουστευτική η αντίληψη οτι δεν εγινε και τίποτα πού δεν τιμωρήθηκαν άλλοι...
Ποιοι ήταν οι μόνοιάλλοι πού δεν τιμωρήθηκαν??
Oι πρεζέμποροι τού Κοσσόβου πάντως περιφέρονται ελευθεροι και έχουν κανει κανονική εθνοκάθαρση...
Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ναι με πήρε τηλέφωνο.
Να ρωτήξω κάτι?
Επιτρέπεται να έχω διαφορετική άποψη απ την δικιά σας?
Όσο για τον φίλο με το νικνέιμ isayros, έριξα μια ματιά στα ποστ του και ειλικρινά εξεπλάγην

@ Δημήτρης Θ
Ναί...μόνο πού οί "ατιμώρητοι".. όλως τυχαίως.. δούλεψαν γιά τήν υλοποίηση τών ΝΑΤΟικών σχεδιασμών..

Λεπτομέρειες......................
Αφού το Mega άλλα είπε σήμερα.
Με την Ιστορία θά ασχολούμαστε τώρα??
Aυτη την έγραψε στην Ελλάδα ο Σωμερίτης και ο Ανδριανόπουλος....................................................................

Δεν λογοκρίνω κανέναν μπρε :D
Επί της ουσίας τώρα.
Δεν έγιναν εγκλήματα απ την πλευρά των Σερβοβόσνιων?
Ξέρεις καλά Σπύρο και την άποψη μου για την ΕΕ και τα στημένα δικαστήρια σε βάρος Μιλόσεβιτς και λοιπών.
Αλλά αν πρόσεξες καλά, είπα πως ο Κάραζιτς είναι και αυτός εγκληματίας πολέμου με σφαγές αμάχων.

Re: Απάντηση: Οι Τετρομαγμένοι.

Λεπτομέρειες......................
Αφού το Mega άλλα είπε σήμερα.
Με την Ιστορία θά ασχολούμαστε τώρα??
Aυτη την έγραψε στην Ελλάδα ο Σωμερίτης και ο Ανδριανόπουλος....................................................................

.................και την αποτελείωσε η Ρεπούση!

Και κάποια στιγμή σταματήστε να παραποιείτε τα λεγόμενα μου και να υποτιμάτε την γνώμη μου.
ΥΓ Ευτυχώς δεν βλέπω TV Σπύρο....

Και τον οποίον Καραζιτς τον παρέδοσε τώρα η Κατοχική Κυβέρνηση τής Σερβίας μπάς και κονομήσει κανενα φράγκο..
Κατι σάν Ξηρός και 2004 μού κάνει η ιστορία.

Και κάποια στιγμή σταματήστε να παραποιείτε τα λεγόμενα μου και να υποτιμάτε την γνώμη μου.
ΥΓ Ευτυχώς δεν βλέπω TV Σπύρο....

'Επειδή δεν τιμωρήθηκαν κάποιοι άλλοι, δεν σημαίνει ότι ο Κάραζιτς δεν ήταν εγκληματίας.
Μπορεί λιγότερο από άλλους, αλλά ήταν. Εκτός αν οι σφαγές αμάχων έγιναν μόνο από μουσουλμάνους και καθολικούς και όχι από ορθόδοξους.'

Aυτό εξέφρασες ως γνώμη.
Επ´αυτού και οι απαντήσεις...
Γιά ποιά υποτίμηση μιλάς.??
Και ποιός αθώωσε πλήρως τον Καραζιτς??
Προσωπικά σάν Ελληνας Πολίτης θα αρνούμην να στειλω στην Χαγη,ενα άθλιο και στημενο δικαστήριο, ακομα και τον Ιωαννίδη τής Χούντας..
Εκεί ειναι η ουσία,όπως και το ότι τά διάφορα διευθυντήρια μαζί με τά εδώ πουλητάρια διέλυσαν εντελώς μια χώρα ...................

Προσωπικά σάν Ελληνας Πολίτης θα αρνούμην να στειλω στην Χαγη,ενα άθλιο και στημενο δικαστήριο, ακομα και τον Ιωαννίδη τής Χούντας..
Εκεί ειναι η ουσία,όπως και το ότι τά διάφορα διευθυντήρια μαζί με τά εδώ πουλητάρια διέλυσαν εντελώς μια χώρα ...................

+1000
(εμείς τον Οτσαλάν δώσαμε και δικάσαμε τον Ρασίντ - δεν ήταν Έλληνες, πάλι καλά)

Κάθε χώρα απ τις πρώην ανατολικού μπλοκ, "ανοίγουν" τα πόδια στην ΕΕ και συνέχεια στις ΗΠΑ (Πολωνία, Τσεχία, Ουκρανία, Γεωργία, Λιθουανία κλπ κλπ)
είτε από φόβο είτε από οικονομικά οφέλη κλπ.
Η Σερβία μίκρυνε πάρα πολύ και μάλλον και με την παράδοση του Μλάντιτς (ή έστω την απόδειξη θανάτου του) θα μπει και αυτή στα ευρωπαϊκά σαλόνια.
Μένει η Ρωσία χωρίς σχεδόν κανέναν σύμμαχο.
Το μέλλον ακόμα πιο δυσοίωνο.

Η Ρωσία κάθε άλλο παρά μόνη της είναι. Πουλάει όπλα και ενέργεια παντού, ενώ έχει κάνει κινήσεις με Ινδία και Κίνα για πιο άμεση οικονομική, πολιτική και στρατιωτική συνεργασία. Με πλήρη κυριαρχία στην Ασία, με την ευρώπη να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό ενεργιακά από αυτήν, και με τα νούμερα στους συσχετισμούς τραγικά υπέρ τους, εγώ δεν θα τους θεωρούσα και τόσο αμελητέα ποσότητα.

τωρα λεει που επιασαν και παρεδωσαν τον εγκληματια Καρατζιτς,εχουν πιο πολλες πιθανοτητες να μπουν στην ΕΕ...ασχολιαστο

Γιατί δεν πέφτουν και στα τέσσερα, να κάνουν την πιθανότητα βεβαιότητα?

Κρίμα ο περήφανος λαός που μάτωσε στην αντίστασή του κατά των Γερμανών.

Η διεύθυνση του δικαστηρίου είναι

International Court of Justice Peace Palace
Carnegieplein 2
2517 KJ The Hague
Netherlands

και το web site http://www.icj-cij.org/

Όσοι ενδιαφερόσαστε, γιατί δεν στέλνετε ένα γράμμα να τους πείτε τις απόψεις σας; Νομίζω ότι σαν έλληνες πολίτες έχουμε τέτοια δυνατότητα.

Πληροφοριακά και μόνο παραθέτω και τη σύνθεση του δικαστηρίου. Υπάρχει και Ρώσος δικαστής, αλλά και διάφοροι μικροτέρων κρατών. Ίσως να γίνεται να απευθυνθείτε σε κάποιον από αυτούς:

President Rosalyn Higgins (United Kingdom); Vice-President Awn Shawkat Al-Khasawneh (Jordan); Judges Raymond Ranjeva (Madagascar); Shi Jiuyong (China); Abdul G. Koroma (Sierra Leone); Gonzalo Parra-Aranguren (Venezuela); Thomas Buergenthal (United States of America); Hisashi Owada (Japan); Bruno Simma (Germany); Peter Tomka (Slovakia); Ronny Abraham (France); Kenneth Keith (New Zealand); Bernardo Sepúlveda-Amor (Mexico); Mohamed Bennouna (Morocco); Leonid Skotnikov (Russian Federation).

Επίσης, η πρεσβεία της Σερβίας είναι

Διεύθυνση : ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 106
Πόλη : ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. : 11527
Τηλέφωνο : 210 7774344

Βέβαια, στην περίπτωση αυτή μάλλον θα είναι περίεργο ένας Έλληνας πολίτης να τους γράψει και να τους κατηγορήσει για "έλειψη σέρβικου πατριωτισμού"!...

Αλλά ίσως να μπορούν να μεταφέρουν στον ίδιο τον Κάρατζιτς ένα γράμμα σας, που θα περιέχει τις ευχές σας, την αγάπη σας, το θαυμασμό σας κλπ... αναλόγως όπως το νιώθει ο καθένας σας.