Οι Τετρομαγμένοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

Δεν αναφέρθηκα σε σένα. Μιλούσα γενικά. Αν διαβάσεις το κείμενό μου προσεκτικά, θα το δεις.

Αντιθέτως εσύ παρακάτω μου επιτίθεσαι προσωπικά. Επειδή όμως 1) οι admins είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουν παρατήρηση σε μένα παρά σε σένα, 2) μάλλον θεωρείς τα όσα λες πολύ πιο σημαντικά απ' ότι θεωρώ εγώ τα όσα λέω εγώ και έτσι ενοχλείσαι υπέρμετρα χωρίς να υπάρχει λόγος (κατά τη γνώμη μου), και 3) επειδή στο κάτω κάτω πρόκειται για ένα forum και είναι γελοίο να χαλάμε τις καρδιές μας για τέτοια πράγματα, σταματάω εδώ και λέω καληνύχτα! -bye-

Ξέχασες να βάλεις το αρχικό σου κείμενο στο οποίο δοθηκε η απάντηση μου...Για να μείνει η τελευταία εντύπωση βάζεις μονον την απάντηση.
Μην κάνεις τέτοια κόλπα.Δεν αξίζουν τον κόπο..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

Βρέ νά μή τό σκεφτεί ό παππούς μου...τζάμπα άφησε τά κόκκαλά του στά βουνά...ενώ μπορούσε κάλλιστα νά στέιλει μιά επιστολή διαμαρτυρίας στή Γκεστάπο καί νά καθάριζε..

Ήταν κι άλλες εποχές, τα γράμματα έφταναν αργά τότε, μπορεί και καθόλου...
Για αυτό βασίλευε το χάος, η αναταραχή και η αταξία...

Και ένα ενδιαφέρον άρθρο τού Ι.Βαρβιτσιώτη για το συγκεκριμένο δικαστήριο...
Ε,φαντάζομαι πώς ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να θεωρηθεί ´ύποπτος τρομοκρατίας´.

http://www.idkaramanlis.gr/html/arxeio/gr/articles/varvitsiotis/varv010707.html

Υ.Γ.
Εντυπωσιακό γιά έναν συντηρητικό πολιτικό σε σχέση μέ κάποιους άλλους.

Δεν αναφέρθηκα σε σένα. Μιλούσα γενικά. Αν διαβάσεις το κείμενό μου προσεκτικά, θα το δεις.

Αντιθέτως εσύ παρακάτω μου επιτίθεσαι προσωπικά. Επειδή όμως 1) οι admins είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουν παρατήρηση σε μένα παρά σε σένα,

Τι υπονοείς με αυτό?
Απαιτώ απ τους mods να πάρουν θέση

Τι υπονοείς με αυτό?
Απαιτώ απ τους mods να πάρουν θέση

Βρέ Δημήτρη,δεν χρειάζεται,ούτε ζητήθηκε οποιαδήποτε παρατήρηση απο κανεναν..
Προφανώς άλλοι ασχολούνται με ´θεωρίες συνωμοσίας´τελικά.:ADFADF1::ADFADF1:

Επειδή όμως 1) οι admins είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουν παρατήρηση σε μένα παρά σε σένα,

Εδώ έπεσες μέσα 100%!!!
Οι admins δεν του κάνουν παρατήρηση.Τον μπανάρουν με τη μία.

Το σίγουρο είναι Σπύρο ότι τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν για κάποιους την αφορμή για νέο αιματοκύλισμα στην περιοχή.Δεν νομίζω ότι ξαφνικά αισθάνθηκε τύψεις για τους άμοιρους Σέρβους το "φίδι".
Αυτή είναι η μέθοδός τους.Βγάζουν τώρα στην επιφάνεια τα αίσχη που έγιναν από τον UCK και τους Κοσοβάρους και σε συνδυασμό με τον μέγιστο εξευτελισμό ενός λαού μέσω της παράδοσης του ηγέτη του,ελπίζουν ότι όλο και κάποια νέα φωτιά θ´ανάψει.

Τά γελαστά παιδιά....

0,,3225539_4,00.jpg

Kosovo's Prime Minister Hashim Thaci (right) shook hands with Croatia's Foreign Minister Gordan Jandrokovic

ts23072008.JPG

Συνάντηση ΥΠΕΞ, κας Ντ. Μπακογιάννη, με τον Κροάτη ομόλογό της, κ. G. Jandrokovic (Αθήνα, 23 Ιουλίου)

Οι άριστες σχέσεις Ελλάδας-Κροατίας επιβεβαιώθηκαν από την σημερινή (23 Ιουλ.) συνάντηση της ΥΠΕΞ, κας Ντόρας Μπακογιάννη με τον Κροάτη ομόλογό της, κ. Gordan Jandrokovic. Κατά τις δηλώσεις που ακολούθησαν η κα Μπακογιάννη, αφού εξέφρασε την σταθερή υποστήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Κροατίας, επιδοκίμασε την στάση της κροατικής κυβερνήσεως υπογραμμίζοντας ότι «το ευρωπαϊκό στοίχημα κερδίζεται με διορατικότητα και σοβαρότητα». Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν από τους δύο Υπουργούς ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κόσοβο και την Σερβία: η κα Μπακογιάννη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η σύλληψη του Ράντοβαν Κάρατζιτς καταδεικνύει την πολιτική βούληση και την δέσμευση της νέας κυβέρνησης του Βελιγραδίου να συμβάλλει στην ειρήνη και την σταθερότητα της περιοχής». Ως προς την οικονομική συνεργασία των δύο χωρών, συζητήθηκε η δυνατότητα περαιτέρω ενίσχυσής της, αναγνωρίζοντας, παράλληλα, την μεγάλη δυναμική που υφίσταται στους τομείς του τουρισμού, της ενέργειας και των μεταφορών. Τέλος, η κα Υπουργός αναφερόμενη στα Σκόπια διευκρίνισε ότι «τα Βαλκάνια δεν χρειάζονται άλλο εθνικισμό, αλλά χρειάζονται ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό όραμα», ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αλλαγή πολιτικής του Παναμά στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ανέφερε ότι η ελληνική διπλωματία ενημερώνει διαρκώς όλες τις χώρες του κόσμου επί του θέματος και υπογράμμισε ότι μπορεί να εξευρεθεί λύση, εφόσον εγκαταλειφθεί η αδιαλλαξία από πλευράς Σκοπίων.

Αν και βλέπω ότι υπήρξε κάποια αποφόρτιση, να πω μια γνώμη:

Δεν είναι ούτε λάθος, ούτε κατακριτέα η αρχική άποψη που διατύπωσε ο NikosGX, δηλαδή ότι τα λόγια μας οφείλουν κάποια στιγμή να γίνουν και πράξεις. Βάσιμος όμως και ο αντίλογος, ότι μία φωνή μέσα σε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια, δεν πρόκειται να ληφθεί υπόψη - τα κακά της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Εγώ συμπληρώνω ότι η δράση είναι πολύ πιο αποτελεσματική αν έχει προηγηθεί ενημέρωση από μέσα από αυτός εδώ ο τόπος. Γιατί τότε η μία φωνή πολλαπλασιάζεται.

Από εκεί και πέρα, κάποιες τοποθετήσεις του Νίκου σχετικά με το θέμα του thread είναι επόμενο να εκληφθούν ως προσβλητικές, αφού τόσες δεκάδες σελίδες ενημέρωσης και επιχειρηματολογίας δεν μπορούν να ανασκευαστούν σε πέντε γραμμές. Όταν ο συνομιλητής μας είναι διαβασμένος, οφείλουμε να ανέβουμε στο επίπεδό του. Εκφράζοντας απλές αμφιβολίες για τον κόπο του, μάλλον τον εξωθούμε σε ακραία συμπεριφορά. Οφείλω να σημειώσω, όμως, ότι στον Νίκο ίσως αποδόθηκαν και βαρύτερες κατηγορίες από όσες δικαιούται.

Παρακαλώ, λοιπόν, να συνεχίσουμε με σεβασμό στους συνομιλητές μας και στον κόπο τους, αλλά και χωρίς την προσωποποίηση μιας αντίθετης άποψης.

την καλυτερη δηλωση στο δικαστηριο της χαγης την εχει κανει ο Seselj
καντε ενα search sto youtube και θα γελασετε παρα πολυ
αν το βρω μεταφρασμενο θα σας δωσω το λινκ
χθες πηγαμε με κατι φιλους και ειδαμε το σπιτι που 'κρυβοταν´ο Καρατζιτς
σαν να λεμε ακαδημιας και ιπποκρατους γωνια,τοσο κρυμμενο!
παντως οσο και να προσπαθει εδω η κυβερνηση να δειξει το ευρωπαικο(υποτακτικο) προφιλ της σερβιας ο κοσμος ειναι αηδιασμενος
ειναι τοσο φανερο οτι περιμενε πως και πως την συμμαχια για να τον 'δωσουν´

Το πρωί στον Alpha (πριν κοιμηθώ ντε) ένας εμετικός δημοσιοκάφρος, προσπαθούσε να μας πείσει ότι καλώς δεν παραπέμφθηκαν Αμερικάνοι, Γερμανοί, ΝΑΤΟ, ΕΕ κλπ κλπ.
ΟΥΣΤ (σιγά μην ξαναβάλω TV για να με πάρει ο ύπνος)

Λευτέρη, το τι οφείλουν να είναι ή να κάνουν τα γραφόμενά μας σε ένα forum νομίζω πως ορίζεται μόνο από τους κανόνες του forum αυτού. Το τι πιστεύει ο καθένας γι αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αλλά δεν θα εξαρτηθεί η ακεραιότητά μου από το αν θα αρχίζω να στέλνω γράμματα δεξιά και αριστερά που θα εκθέτω αυτά που γράφω εδώ. Αν θέλω θα τα στείλω, αν πάλι δεν θέλω θα συνεχίζω να τα εκθέτω όπου θέλω (και μπορώ) εγώ.

Τώρα περί ειδκών δικαστηρίων και εγκλημάτων πολέμου. Πείτε μου μία περίπτωση στην ιστορία που ο νικητής μιας διένεξης δικάστηκε για εγκλήματα πολέμου. Μία. Ποιος συμμαχικός πτέραρχος έκατσε στο σκαμνί για τον βομβαρδισμό της Δρέσδης; Ποιος έκατσε στο σκαμνί για τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι; Ποιος στρατιώτης λογοδότησε για τους βιασμούς που έκανε -εν καιρώ ειρήνης- στην κατεχόμενη Γερμανία; Μόνο Ναζί καθίσανε στο σκαμνί στη δίκη της Νυρεμβέργης. Περιμένουμε κάτι καλύτερο σήμερα, τη στιγμή μάλιστα που κάποιες αξίες και αρχές του παρελθόντος δεν σημαίνουν και πολλά πια;

Η μόνη ένστασή μου στα γραφόμενα του Σπύρου, είναι ότι κάποιος τρίτος παρατηρητής θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι επειδή Τούτσμαν και Ιζετμπέκοβιτς πέθαναν σπίτι τους, θα έπρεπε να έχει την ίδια τύχη και ο Κάραζιτς. Εδώ διαφωνώ. Ναι θα έπρεπε να (κατα)δικαστούν και οι δύο που ανέφερα. Αλλά πρέπει να (κατα)δικαστεί και ο Κάραζιτς. Δεν θα πέσω εγώ στο επίπεδο των ανδρεικέλων που πολιτικοποιούν τη διεθνή δικαιοσύνη, με το να ζητώ ίσα μέτρα και σταθμά, όταν ξέρω ότι η ζυγαριά είναι "πειραγμένη". Θέλω πραγματική δικαιοσύνη. Και πέρα από τους Κροάτες και Μουσουλμάνους, να κάτσουν στο σκαμνί και οι Γερμανοί που υποδαύλισαν τον εμφύλιο τα πρώτα του χρόνια.

Αν και βλέπω ότι υπήρξε κάποια αποφόρτιση, να πω μια γνώμη:

Δεν είναι ούτε λάθος, ούτε κατακριτέα η αρχική άποψη που διατύπωσε ο NikosGX, δηλαδή ότι τα λόγια μας οφείλουν κάποια στιγμή να γίνουν και πράξεις. Βάσιμος όμως και ο αντίλογος, ότι μία φωνή μέσα σε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια, δεν πρόκειται να ληφθεί υπόψη - τα κακά της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Εγώ συμπληρώνω ότι η δράση είναι πολύ πιο αποτελεσματική αν έχει προηγηθεί ενημέρωση από μέσα από αυτός εδώ ο τόπος. Γιατί τότε η μία φωνή πολλαπλασιάζεται.

Από εκεί και πέρα, κάποιες τοποθετήσεις του Νίκου σχετικά με το θέμα του thread είναι επόμενο να εκληφθούν ως προσβλητικές, αφού τόσες δεκάδες σελίδες ενημέρωσης και επιχειρηματολογίας δεν μπορούν να ανασκευαστούν σε πέντε γραμμές. Όταν ο συνομιλητής μας είναι διαβασμένος, οφείλουμε να ανέβουμε στο επίπεδό του. Εκφράζοντας απλές αμφιβολίες για τον κόπο του, μάλλον τον εξωθούμε σε ακραία συμπεριφορά. Οφείλω να σημειώσω, όμως, ότι στον Νίκο ίσως αποδόθηκαν και βαρύτερες κατηγορίες από όσες δικαιούται.

Παρακαλώ, λοιπόν, να συνεχίσουμε με σεβασμό στους συνομιλητές μας και στον κόπο τους, αλλά και χωρίς την προσωποποίηση μιας αντίθετης άποψης.

Δέν έχω αντίρρηση ,αλλά την επόμενη φορά πού υπάρξει αναρώτησις ,όπως υπήρξε παλιότερα απο τον ίδιο ´συνομιλητή(πού δυστυχώς την θεωρώ κακόπιστη)σχετικά με τον αριθμό μηνυμάτων μου και τον χρόνο εργασίας μου θα απαντήσω όπως νομίζω εγώ δεχόμενος φυσικά και τίς συνέπειες...Σιγά μήν δείχνουμε και πιστοποιητικό ´εργασιοφροσύνης´στον καθένα ...
Τωρα το κατά πόσον τά περί ´παράνοιας´,Λιακόπουλου και επαναλαμβανομένων πόστς είναι ή δεν ειναι βαθύτατα προσβλητικά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Δόξα τω Θεώ ο καθένας μπορεί να ανοίξει το thread πού επιθυμεί και να γράψει και εντελώς αντίθετες απόψεις...Η να αγνοήσει πλήρως τά γραφόμενα σε ένα thread,πού δεν είναι τής αρεσκείας του.
ΥΓ.
Πάντως απαντήσεις με επιχειρήματα δεν διαπίστωσα παρά μόνον Λιακοπούλειους παραλληλισμούς και σχόλια ανιστόρητα περί Τετρομαγμένων...
Κατά τά άλλα απολύτως σεβαστή η παρέμβασή σου.

Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

Λευτέρη, το τι οφείλουν να είναι ή να κάνουν τα γραφόμενά μας σε ένα forum νομίζω πως ορίζεται μόνο από τους κανόνες του forum αυτού. Το τι πιστεύει ο καθένας γι αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αλλά δεν θα εξαρτηθεί η ακεραιότητά μου από το αν θα αρχίζω να στέλνω γράμματα δεξιά και αριστερά που θα εκθέτω αυτά που γράφω εδώ. Αν θέλω θα τα στείλω, αν πάλι δεν θέλω θα συνεχίζω να τα εκθέτω όπου θέλω (και μπορώ) εγώ.

Τώρα περί ειδκών δικαστηρίων και εγκλημάτων πολέμου. Πείτε μου μία περίπτωση στην ιστορία που ο νικητής μιας διένεξης δικάστηκε για εγκλήματα πολέμου. Μία. Ποιος συμμαχικός πτέραρχος έκατσε στο σκαμνί για τον βομβαρδισμό της Δρέσδης; Ποιος έκατσε στο σκαμνί για τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι; Ποιος στρατιώτης λογοδότησε για τους βιασμούς που έκανε -εν καιρώ ειρήνης- στην κατεχόμενη Γερμανία; Μόνο Ναζί καθίσανε στο σκαμνί στη δίκη της Νυρεμβέργης. Περιμένουμε κάτι καλύτερο σήμερα, τη στιγμή μάλιστα που κάποιες αξίες και αρχές του παρελθόντος δεν σημαίνουν και πολλά πια;

Η μόνη ένστασή μου στα γραφόμενα του Σπύρου, είναι ότι κάποιος τρίτος παρατηρητής θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι επειδή Τούτσμαν και Ιζετμπέκοβιτς πέθαναν σπίτι τους, θα έπρεπε να έχει την ίδια τύχη και ο Κάραζιτς. Εδώ διαφωνώ. Ναι θα έπρεπε να (κατα)δικαστούν και οι δύο που ανέφερα. Αλλά πρέπει να (κατα)δικαστεί και ο Κάραζιτς. Δεν θα πέσω εγώ στο επίπεδο των ανδρεικέλων που πολιτικοποιούν τη διεθνή δικαιοσύνη, με το να ζητώ ίσα μέτρα και σταθμά, όταν ξέρω ότι η ζυγαριά είναι "πειραγμένη". Θέλω πραγματική δικαιοσύνη. Και πέρα από τους Κροάτες και Μουσουλμάνους, να κάτσουν στο σκαμνί και οι Γερμανοί που υποδαύλισαν τον εμφύλιο τα πρώτα του χρόνια.

Φώτη να δικαστεί απο Δικαστήριο τής Χώρας του,απο την στιγμή πού υπάρχει νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση..
Οπως καποτε οι Χουντικοί δικάστηκαν στήν Ελλάδα...
Το να παραδίδει μιά Χώρα ένα πολίτη της σε διεθνές δικαστήριο αμφισβητούμενης νομιμότητας(πού οι ιδιοι οι Αμερικανοί αρνούνται να δεχτούν ως αρμοδιο να δικάσει δικό τους πολίτη γιά ´εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας) δεν τιμά την ιδια την Χώρα.
Τα ιδια θα πίστευα και θάμουν αντίθετος ακόμα και για την έκδοση Παπαδόπουλου απο την Ελλάδα,παρότι δεν ταυτίζω τον Καραζιτς με τον Δικτάτορα.