Οι Τετρομαγμένοι.

Καλά..είναι γνωστοί προφήτες οί Εγγλέζοι...:flipout::flipout:
Από τόν σημερινό Ριζοσπάστη (Λιάνα Κανέλλη)
...."Τη δεύτερη μόλις μέρα των δραματικών γεγονότων αυτού του μήνα, στις 8 του Δεκέμβρη, αγγλικές εφημερίδες έκαναν λόγο για «πιθανότητα εμφάνισης νέων τρομοκρατικών οργανώσεων (!) στην Ελλάδα, συνέχεια ίσως της Επαναστατικής Πάλης (!)...» Δυο εβδομάδες μετά, το... όνειρο των Αγγλων έγινε πραγματικότητα. Να το καλάσνικοφ, να και κάτι σαν οργάνωση με τίτλο «Λαϊκή Πάλη» να ξεφυτρώνουν μαζί με αγριόχορτα από το πολυβολείο του εμφυλίου διατηρημένο μνημείο στην Πανεπιστημιούπολη. Η Πυθία, στον αιώνα μας δεν έχει ελληνικό διαβατήριο κι ίσως σνιφάρει κόκα στη Λόντρα ή στη Βιρτζίνια όταν μιλάει για εξεγέρσεις και τρομοκρατικές οργανώσεις σε ελεγχόμενες δημοκρατίες δυτικού τύπου...."

Re: Απάντηση: Οι Τετρομαγμένοι.

Ο ´σύντροφος´διαψεύδεται διαρκώς στήν τεράστια αισιοδοξία πού εξέφραζε αρχικά.............

Καλά, αυτός δεν ήταν που αγκαλιαζόταν συνεχώς με τον Ταλάτ και κατηγορούσε τον Παπαδόπουλο ότι αυτός έφταιγε που δεν λυνόταν το κυπριακό ?
Α, ρε Παπαδόπουλε, έπρεπε να ζήσεις κανα δυό χρόνια ακόμα να έβλεπες την δικαίωσή σου...

Ο Διδάκτωρ Ιστορίας Βλάσσης Αγτζίδης,πού ασχολείται μέ τό Ποντιακό Ζήτημα ,συνεργάτης εφημερίδων και περιοδικών και συγγραφέας 5 σημαντικών βιβλίων δημιούργησε το προσωπικό του Ιστολόγιο.
Η σκέψη του έχει ενδαιφέρον...

http://kars1918.wordpress.com/

Ο Πρόεδρος στο Αγαθονήσι!!!
28027.jpg

Χθες είχε μια συνέντευξη του προέδρου της Γεωργίας (Σαακασβίλι?) στον Παπαχελά (πρέπει να ήταν σε επανάληψη).

Ανάμεσα σε όλα τα ωραία που είπε, ανέφερε ότι όταν ήθελε να αυτονομίσει την χώρα του, ο Πούτιν γύρισε και του είπε κατά λέξη "κανονίστε γιατί θα σας κάνω βόρεια Κύπρο"!!!

Όλοι το παραδέχονται...
Όλοι κάνουν τις πάπιες...

Οι γνωστοί Ιοί θεωρούν τά Ματωμένα Χωματα τής Διδώς Σωτηρίου εθνικιστικό βιβλίο.:flipout::flipout:

Χρησιμοποιώντας ως μοναδική τους πηγή ένα αντίστοιχο βιβλίο τού πρωταγωνιστή τού βιβλίου τής Σωτηρίου-και αρνούμενοι τόν τεράστιο όγκο τής ελληνικής και διεθνούς βιβλιογραφίας γιά τά εγκλήματα τών Κεμαλιστών-προπαγανδίζουν τό ´δίκιο τού Κεμάλ.´.

Σε συνδυασμό μέ τίς διεκδικήσεις τού Αγθονησίου η Τουρκική Προπαγάνδα σέ όλο της τό Μεγαλείο.
Και εντός τών Τειχών είναι χειρότερη και απο οσα γράφουν οι Γκρίζοι Λύκοι...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=2144744

ενα πολυ καλο αρθρο στο Εθνος σημερα !

εντυπωση μου κανει το σημειο που λεει οτι χειροκροτουν και χαιρονται για αυτην την εξελιξη αυτοι που ουτε νεκρο Ρωσο δεν θελουν να βλεπουν και τα απαξιωναν ολα ..........

καποτε σε καποιο θεμα ειχα γραψει : Βαλε τον Ρωσο στο παιχνιδι να δεις αν κουνηθει ο Τουρκος ! τοτε ειχα απλα απαξιωθει απο πολλους εδω μεσα ...

Οι γνωστοί Ιοί θεωρούν τά Ματωμένα Χωματα τής Διδώς Σωτηρίου εθνικιστικό βιβλίο.:flipout::flipout:

Χρησιμοποιώντας ως μοναδική τους πηγή ένα αντίστοιχο βιβλίο τού πρωταγωνιστή τού βιβλίου τής Σωτηρίου-και αρνούμενοι τόν τεράστιο όγκο τής ελληνικής και διεθνούς βιβλιογραφίας γιά τά εγκλήματα τών Κεμαλιστών-προπαγανδίζουν τό ´δίκιο τού Κεμάλ.´.

Σε συνδυασμό μέ τίς διεκδικήσεις τού Αγθονησίου η Τουρκική Προπαγάνδα σέ όλο της τό Μεγαλείο.
Και εντός τών Τειχών είναι χειρότερη και απο οσα γράφουν οι Γκρίζοι Λύκοι...

Ποιό βιβλίο Σπύρο? Δώσε τίτλο, να το δούμε κι αυτό στη μαύρη μας ζωή..

Εθνικιστικό ε? ά την άθλια! Δεν ντρέπεται να έχει εθνικιστικά βιώματα!

Επ' ευκαιρία: Μόνο οι κεμαλιστές μας πείραξαν? Τους νεότουρκους και τα τάγματα εργασίας - για τους "τυχερούς"- σπανίως βλέπω να τα αναφέρουν οι χαζοχαρούμενοι "αντικειμενικοί".
Ούτε αυτό θα είναι φαίνεται πολιτικά ορθό.

Καλά..είναι γνωστοί προφήτες οί Εγγλέζοι...:flipout::flipout:
Από τόν σημερινό Ριζοσπάστη (Λιάνα Κανέλλη)
...."Τη δεύτερη μόλις μέρα των δραματικών γεγονότων αυτού του μήνα, στις 8 του Δεκέμβρη, αγγλικές εφημερίδες έκαναν λόγο για «πιθανότητα εμφάνισης νέων τρομοκρατικών οργανώσεων (!) στην Ελλάδα, συνέχεια ίσως της Επαναστατικής Πάλης (!)...» Δυο εβδομάδες μετά, το... όνειρο των Αγγλων έγινε πραγματικότητα. Να το καλάσνικοφ, να και κάτι σαν οργάνωση με τίτλο «Λαϊκή Πάλη» να ξεφυτρώνουν μαζί με αγριόχορτα από το πολυβολείο του εμφυλίου διατηρημένο μνημείο στην Πανεπιστημιούπολη. Η Πυθία, στον αιώνα μας δεν έχει ελληνικό διαβατήριο κι ίσως σνιφάρει κόκα στη Λόντρα ή στη Βιρτζίνια όταν μιλάει για εξεγέρσεις και τρομοκρατικές οργανώσεις σε ελεγχόμενες δημοκρατίες δυτικού τύπου...."

Συγγνώμη Ακη, χωρίς παρεξήγηση, τι πρέπει να καταλάβω εγώ ο μικρόνους θνητός απ´όλο αυτό το παραλήρημα της φίλτατης Λιάνας?
Το μετέφρασε και στην κοινή λογική παρακάτω, ή το άφησε έτσι να αιωρείται?

Ποιό βιβλίο Σπύρο? Δώσε τίτλο, να το δούμε κι αυτό στη μαύρη μας ζωή..

Εθνικιστικό ε? ά την άθλια! Δεν ντρέπεται να έχει εθνικιστικά βιώματα!

Επ' ευκαιρία: Μόνο οι κεμαλιστές μας πείραξαν? Τους νεότουρκους και τα τάγματα εργασίας - για τους "τυχερούς"- σπανίως βλέπω να τα αναφέρουν οι χαζοχαρούμενοι "αντικειμενικοί".
Ούτε αυτό θα είναι φαίνεται πολιτικά ορθό.

Βρέ για τά Ματωμένα Χωματα τής Διδώς Σωτηρίου αναφέρομαι,που μόνον μονόπλευρο δεν είναι...
Αλλά και αυτό βγήκε ´εθνικιστικό´.
Θα σηκωθεί απο τον τάφο της η μακαρίτισσα.:flipout::flipout:

Μανώλης Αξιώτης.
1)Mπερδεμένο Κουβάρι-1965...
Αυτό οι Ιοί το θεωρούν επίσης αμφιλεγόμενο....Προφανώς παραμενει ακομα ´εθνικιστικό´.
2)Eνωμένα Βαλκάνια 1973.
Αυτό εγκρίνεται.

Οι Λαοί δεν έχουν Πατρίδες και τά λοιπά ...
Ενωμένες γροθιές και χερια.................
Ολοι Αδέλφια στον Νεο Κοσμο που έρχεται...

Υ.Γ.
Νέος Κοσμος,Νεα Ελβετία θά σε γελάσω Κωνσταντίνε.:flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Οι Λαοί δεν έχουν Πατρίδες και τά λοιπά ...
Ενωμένες γροθιές και χερια.................
Ολοι Αδέλφια στον Νεο Κοσμο που έρχεται...

Υ.Γ.
Νέος Κοσμος,Νεα Ελβετία θά σε γελάσω Κωνσταντίνε.:flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ο.Κ (άλλα τις ο παγκοσμιοποιημένος, αμ πώς!) ευχαριστώ.

Με τις περιοχές που αναφέρεις, τρε μπαναλ σε βρίσκω..
Εγώ ψηφίζω Νέα Καληδονία. Μακρινή, εξωτική, πολύ πιο γκλάμουρους ρε παιδί μου!

Συγγνώμη Ακη, χωρίς παρεξήγηση, τι πρέπει να καταλάβω εγώ ο μικρόνους θνητός απ´όλο αυτό το παραλήρημα(?) της φίλτατης Λιάνας?
Το μετέφρασε και στην κοινή λογική παρακάτω, ή το άφησε έτσι να αιωρείται?

Μέ ένα απλό κλίκ στόν σύνδεσμο θά έλυνες τήν απορία σου...είμαι (σχεδόν) σίγουρος..

(άν δέν καταλάβεις καί πάλι θ'αρχίσω νά ανησυχώ...)

Μέ ένα απλό κλίκ στόν σύνδεσμο θά έλυνες τήν απορία σου...είμαι (σχεδόν) σίγουρος..

(άν δέν καταλάβεις καί πάλι θ'αρχίσω νά ανησυχώ...)

Εντάξει, μην ανησυχείς, τόσωσα στο παρα πέντε. Το παραλήρημα συνεχίζεται και πιο κάτω. Μια από τα ίδια.

Προβοκάτορες τρομοκράτες, αλ κάιντα, ευρωσύνταγμα, όλοι μέρος του ίδιου σχεδίου: "να χτυπηθεί το λαϊκό κίνημα".
ΠΟΥ στο καλό το είδε το λαϊκό κίνημα????

Σαν γνήσιος ευρωλιγούρης άρχισα να τύπτομαι που θα προτιμούσα να δω τη χώρα μου να έχει την κοινωνική οργάνωση της Ολλανδίας π.χ. Ευτυχώς που η Λιάνα είναι η φωνή της ξεχασμένης μου μεταοθωμανικής βαλκανικής συνείδησης

Και συνεχίζει:
Που κατάργησε την πολιτική έννοια λαός από ιστορικό υποκείμενο κι άρχισε να φτιάχνει φυλλάδια, παραρτήματα προπαγάνδας ενός κοινωνικού εμφυλίου, υποστηρίζοντας την «κοινωνία των πολιτών», τις γενιές κομμένες σε «ομάδες πολιτών», με βάση το τιμολόγιο των εργοδοτών απέναντι σε απασχολήσιμους. Ετσι σχεδίασαν να φτάσουν και στην «αταξική» νεολαία που εξεγείρεται με ηλικιακό κίνητρο. Ετσι στήνουν και «βουλή πολιτών» απότοκο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων

Εδώ όμως να αρχίσεις να ανησυχείς. Πες μου, εγώ μάλλον πρέπει να φταίω, γιατί τα επιχειρήματά της είναι σαφέστατα.

Βόηθα με σε παρακαλώ: Τι θα πει, "κατάργησε την πολιτική έννοια λαός από ιστορικό υποκείμενο" ??