Οι Τρείς Σωματοφύλακες — The Three Musketeers

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    40
Re: The Three Musketeers (2011)

Αν την πάρει κανείς ως κωμωδία/παρωδία ίσως και να αξίζει για μια θέαση.

Στα σοβαρά αποκλείεται να την πάρει κάποιος όταν οι "τρεις σωματοφύλακες" έχουν μεταμορφωθεί σε τρεις Νίντζα.

Απάντηση: The Three Musketeers (2011)

Και είδατε ρε παιδιά τι παθαίνει όταν μεγαλώνει ο άνθρωπος (η γυναίκα*);... από Πεμπτουσία καταντάει υπερδραστήρια γλάστρα υπερφυσικών ικανοτήτων... αλλά δεν πειράζει, χαλάλι της...

*γυναικάρα

Μια χαρα περασαμε, κατι λιγο απ ολα ειχε το εργακι...

Ορμώμενος από τα διθυραμβικά σας σχόλια, την κ..........α σε 3d full bluray. Εξάλλου ξέρετε τι λένε : αν είναι να δεις μία π@π@ρι@ τουλάχιστο δες την σωστά :D

Last edited by a moderator:

ψιλομαπα το ταινιακι. ειμαι φαν των 3 και 4 σωματοφυλακων και εχω δει ολες τις εκδοσεις απο αυτες του 1973 με μαικλ γιορκ και σια 2-3 φορες. οσο φαν και να εισαι νομιζω σαν αρχη της δι-τριλογιας που ερχεται ηταν τρομερα ουδετερο... μερικα πλανα ηταν σκετη παρωδια... απο κει και περα οι ξιφομαχιες πολυ ωραιες και τα κουστουμια του λουδοβικου... λολ λολ.
το τελευταιο πλανο ιδιο με την τροια του μπραντ πιτ.

πρεπει να εισαι πολυ χαλαρος και να δινεις μεγαλυτερη βαση στο ποπ κορν που τρως παρα στην ταινια. δεν μιλαμε για κανενα δυσκολο σεναριο.

δεν μπορώ να συμμεριστώ το θάψιμο που της ρίχνετε. ΔΕΝ είναι η μεταφορά του βιβλίου του Δουμά αλλά μια ιστορία που δανείζεται τους χαρακτήρες του. Σαν ταινία δράσης ήταν εξαιρετική (την κρίνω όπως θα έκρινα το matrix, το die hard κλπ και ως όχι ένα λογοτεχνικό κείμενο) και η εικόνα της (bd 2d) θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες που έχω δει τελευταία.
Για βράδυ Κυριακής με παρεούλα και ποπ κορν είναι από τις καλύτερες επιλογές που έκανα τελευταία.

Φεσακι... Κριμα η ακριβή παραγωγη και το cast... Ειναι σοκαριστικό πως το σενάριο είναι τόσο χαλια που νομίζεις ότι το έγραψε 5χρονο.. Καλα, δεν το διαβάζουν πριν ξεκινήσουν το γύρισμα;;

Σε τεχνικό επίπεδο, η εικόνα είναι εξαιρετική και το 3D πολύ καλο (όχι όμως κορυφαίο).

Εφόσον δεν έχει καμιά σχέση με το βιβλίο θα μπορούσαν να βάλουν τίτλο απλά "The Musketeers", με άσχετα ονόματα και πάλι η ίδια ταινία θα ήταν.
Πρέπει δηλαδή να κανιβαλίσουν το έργο του Δουμά;

Ειναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που σταματώ να βλέπω ταινία, άντεξαμε μόλις μισή ώρα...
ισως φταίει οτι ήμουν κομμάτια αλλα και οι υπόλοιποι 3 την ίδια άποψη είχαν....

Το Τακης λεει φεσι, ο Φρα την σταματησε κι ο Vader ενθουσιάστηκε: Δεν χρειαζομαι αλλα, τη σβήνω όπως ειναι από τον δισκο :p

Υπερβάλετε. Η ταινία απευθύνεται κυρίως σε νεανικο κοινό (εξ ου και ο emo-like νταρντανιάν) και φτιάχτηκε προς τέρψιν ματιών και αυτιών και τα πάει περίφημα στους τομείς αυτούς και όχι προς τέρψιν εγκεφάλου.

Οποιος θέλει το δεύτερο καλύτερα να διαβάσει το βιβλίο και να κλείσει τα ηλεκτρονικά. Και αυτό ισχύει για όλες τις ανάλογες ταινίες.

Συμφωνώ με κάποιους από τους προλαλήσαντες...
Πάρα πολύ καλή εικόνα και μια απίστευτη Constance (για εμφάνιση μιλάω!!!):angel:

εγω παντως δεν μπορουσα να ξεχωρισω ποιο ειναι αγορι και ποιο ειναι κοριτσι,ο βασιλιας,η βασιλισσα,η κυρια επι των τιμων,ο Νταρτανιαν ιδιο καλουπι,πολυ χαριτωμενοι ολοι τους.

Εχω δει παρα πολλές ταινίες που άλλοι τις θαβουν σε πλειοψηφία, και γενικά παντα βρίσκω κατι θετικό σε μια ταινία -οσο μαπα κι αν ειναι- και την παρακολουθώ μέχρι τέλους.
Εδω πραγματικά πελάγωσα, οπως προείπα ίσως στην περιπτωση μου να έφταιγε η κουραση -έχανα κατι μισολεπτα- και οτι ηταν λιγο μαιμου το source... ισως την δοκιμάσω πάλι στο μελλον.
Προς το παρόν μου εχει μεινει η πίκρα...

Re: Απάντηση: The Three Musketeers (2011)

Υπερβάλετε. Η ταινία απευθύνεται κυρίως σε νεανικο κοινό (εξ ου και ο emo-like νταρντανιάν) και φτιάχτηκε προς τέρψιν ματιών και αυτιών και τα πάει περίφημα στους τομείς αυτούς και όχι προς τέρψιν εγκεφάλου.

Οποιος θέλει το δεύτερο καλύτερα να διαβάσει το βιβλίο και να κλείσει τα ηλεκτρονικά. Και αυτό ισχύει για όλες τις ανάλογες ταινίες.

συμφωνω απολυτα.
πολυ καλη εικονα και ηχος.
κατα τ`αλλα,περνα ευχαριστα η ωρα,εαν ξερεις τι εχεις επιλεξει να παρακολουθησεις.