K.ROMPOTIS
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010
Δεν μπορούμε μέσω κάποιου σάιτ να ψηφίσουμε για τη λίστα τραγουδιών; Θα θελα για παράδειγμα να άκουγα το "gloria, heartland, red hill mining town, κ.α. Ακουσα επίσης ότι κάθε συναυλία στοιχίζει μισό εκατομμύριο δολλάρια και ότι ακόμη δεν έχουν κάνει απόσβεση. Πάντως το καλύτερο θεωρώ θα ταν να μπορούσαμε να διαλέγαμε τι τύπο συναυλίας απ τις παλιότερες προτιμάμε, για παράδειγμα από το dvd "ZOO TV" που έχω, είναι ό,τι καλύτερο έχω δει από συναυλία τους, φαντάζεστε να γινόταν αυτό;
Αφού η συναυλία είναι το 360 tour, τα τραγούδια του νέου δίσκου θα είναι στην λίστα που θα πουν, είναι 100% σίγουρο.
Το θέμα όμως είναι ότι, όπως κ στο Δουβλίνο που τους άκουσα, μπλέκουν παλιά με νέα τραγούδια, οπότε όλη η λίστα είναι πολύ καλή.
Βέβαια, το πολύ καλή είναι υποκειμενικό.
Δεν μπορούμε μέσω κάποιου σάιτ να ψηφίσουμε για τη λίστα τραγουδιών; Θα θελα για παράδειγμα να άκουγα το "gloria, heartland, red hill mining town, κ.α. Ακουσα επίσης ότι κάθε συναυλία στοιχίζει μισό εκατομμύριο δολλάρια και ότι ακόμη δεν έχουν κάνει απόσβεση. Πάντως το καλύτερο θεωρώ θα ταν να μπορούσαμε να διαλέγαμε τι τύπο συναυλίας απ τις παλιότερες προτιμάμε, για παράδειγμα από το dvd "ZOO TV" που έχω, είναι ό,τι καλύτερο έχω δει από συναυλία τους, φαντάζεστε να γινόταν αυτό;

![warcover[1].jpg warcover[1].jpg](https://d1det0hdqz4sg.cloudfront.net/data/attachments/37/37185-341b977cc5e9d4d2167687aadf752fa6.jpg?hash=NBuXfMXp1N)