Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Αφού η συναυλία είναι το 360 tour, τα τραγούδια του νέου δίσκου θα είναι στην λίστα που θα πουν, είναι 100% σίγουρο.
Το θέμα όμως είναι ότι, όπως κ στο Δουβλίνο που τους άκουσα, μπλέκουν παλιά με νέα τραγούδια, οπότε όλη η λίστα είναι πολύ καλή.
Βέβαια, το πολύ καλή είναι υποκειμενικό.

Δεν μπορούμε μέσω κάποιου σάιτ να ψηφίσουμε για τη λίστα τραγουδιών; Θα θελα για παράδειγμα να άκουγα το "gloria, heartland, red hill mining town, κ.α. Ακουσα επίσης ότι κάθε συναυλία στοιχίζει μισό εκατομμύριο δολλάρια και ότι ακόμη δεν έχουν κάνει απόσβεση. Πάντως το καλύτερο θεωρώ θα ταν να μπορούσαμε να διαλέγαμε τι τύπο συναυλίας απ τις παλιότερες προτιμάμε, για παράδειγμα από το dvd "ZOO TV" που έχω, είναι ό,τι καλύτερο έχω δει από συναυλία τους, φαντάζεστε να γινόταν αυτό;

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!

Θα ήταν πολύ καλό πάντως, αν μπορούσαμε με κάποιον τρόπο να επηρεάσουμε την λίστα τραγουδιών......
Είχε γίνει στην συναυλία των ROLLING STONES, πάλι στο ολυμπιακό στάδιο, ναι και κει πήγα, και είχε διαλέξει ο κόσμος το "she s like a rainbow", και μάλιστα το δειξαν στην οθόνη τις ψήφους που πήραν διάφορα τραγούδια τους και αμέσως το παιξαν.
warcover[1].jpg Αυτό είναι το πανώ που έχω, το αγόρασα απ το μοναστηράκι το 88 και περίμενα πως και πως να το χρησιμοποιήσω και τελικά το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε το 97, ελπίζω να γίνει το ίδιο και το 2010.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Είχε γίνει στην συναυλία των ROLLING STONES, πάλι στο ολυμπιακό στάδιο, ναι και κει πήγα, και είχε διαλέξει ο κόσμος το "she s like a rainbow", και μάλιστα το δειξαν στην οθόνη τις ψήφους που πήραν διάφορα τραγούδια τους και αμέσως το παιξαν.
View attachment 44663 Αυτό είναι το πανώ που έχω, το αγόρασα απ το μοναστηράκι το 88 και περίμενα πως και πως να το χρησιμοποιήσω και τελικά το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε το 97, ελπίζω να γίνει το ίδιο και το 2010.

Έχεις δίκιο...στην συναυλία των R.S. είχε γίνει κάτι τέτοιο.
Κ εγώ εκεί ήμουν !! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Έχεις δίκιο...στην συναυλία των R.S. είχε γίνει κάτι τέτοιο.
Κ εγώ εκεί ήμουν !! :grinning-smiley-043

Αν θυμάσαι οι πιο πολλοί φοράγαν μπλουζάκια U2. Στην Θεσσαλονίκη το είδες το πανώ μου, το είχα κρεμάσει στην σιδερένια πύλη μέχρι ν ανοίξουν να μπούμε, αλλά βέβαια είχαν δύο πύλες να μπούμε. Ε ρε τρέξιμο που χα ρίξει για να καταφέρω τελικά να είμαι ούτε 3 μέτρα απ την σκηνή, απίστευτη ταλαιπωρία και αναμονή αλλά άξιζε τον κόπο. Θυμάσαι μια γκόμενα τραγουδίστρια support με ανοιγμένο φερμουάρ; Της φωνάζαμε για να το κλείσει, ε ρε πλάκες.

BONO και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε:SFGSFGSF::party:

picture.php

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Ε ρε τρέξιμο που χα ρίξει για να καταφέρω τελικά να είμαι ούτε 3 μέτρα απ την σκηνή, απίστευτη ταλαιπωρία και αναμονή αλλά άξιζε τον κόπο.

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Φίλε μου συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα, η απάντηση είναι για την αναδάσωση; Να με συγχωρείς αλλά δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια, άμα δεις και το προφίλ μου, λόγω δουλιάς βδομάδα παρά βδομάδα ταξιδεύω σ όλη την Ελλάδα κι όταν δεν ταξιδεύω πρέπει να βρίσκω χρόνο για το σπίτι μου και τα δύο παιδιά μου. Λυπάμαι πολύ, τίμιος και ειλικρινής ο σκοπός σου αλλά έχω άλλες προτεραιότητες.-bye-:grinning-smiley-043:grandpa:-bye-

Φίλε μου συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα, η απάντηση είναι για την αναδάσωση;

:flipout::flipout::flipout:

Τώρα που βλέπω το post μου έχεις δίκιο. Έτσι θα φαινόταν και σε μένα αν δεν ήξερα...
Για ρίξε μια ματιά. Το κράξιμο έπεσε σύννεφο (μόνο 45 σελίδες!)

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=46734

Και πάλι τα σέβη μου.

ΥΓ Η αναδάσωση θα είναι ένα δώρο για τα παιδιά σου, αξίζει τον κόπο ... θα σε ευγνωμονούν για πάντα... -bye-

Last edited:

:flipout::flipout::flipout:

Τώρα που βλέπω το post μου έχεις δίκιο. Έτσι θα φαινόταν και σε μένα αν δεν ήξερα...
Για ρίξε μια ματιά. Το κράξιμο έπεσε σύννεφο (μόνο 45 σελίδες!)

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=46734

Και πάλι τα σέβη μου.

ΥΓ Η αναδάσωση θα είναι ένα δώρο για τα παιδιά σου, αξίζει τον κόπο ... θα σε ευγνωμονούν για πάντα... -bye-
Δεκτό για την αναδάσωση, σου είπα δεν υπάρχει χρόνος.
Τώρα για το link;
Διάβασα μερικά όχι όλα. Λοιπόν όσοι βγάζουν χολή για το υπεργκρούπ U2, καλό θα ταν να μπορούσαν αυτοί με κάποιο τρόπο, όπως οι U2 με τη μουσική, να επηρρεάσουν καταστάσεις. Λοιπόν γι αυτούς που κατηγορούν τον ΜΠΟΝΟ, ένα έχω να τους πω. Οταν ο ΜΠΟΜΠ ΓΚΕΛΝΤΟΦ oργάνωσε το live aid, όλοι μετά απ αυτό ¨"σπάσανε" την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια. Ο ΜΠΟΝΟ όμως κύριοι πήρε την γυναίκα του και πήγε κάτω στην Αφρική να δει από κοντά γιατί πράγμα τραγούδησε, συγκλονίστηκε, έκατσε έξι μήνες παρακαλώ, βοήθησε έμαθε, αρρώστησε, και κινδύνεψε, οι άλλες "συγκροτηματάρες" που ήταν; εεεεεεεεε;;;;;;;;;;;
Τέτοια παραδείγματα ξέρω δεκάδες να γράψω, γράψτε μου κάτι ανάλογο και μετά ίσως και συγκριθούμε με μια τρίχα να μην πω από που, του ΜΠΟΝΟ.
Τώρα μουσικά κύριοι, οι U2 πειραματίζονταν μέχρι και το ACHTUNG BABY, όπου μέχρι εκεί τους θεωρώ κορυφαίους με διαφορά από όλους, στιχουργικά και μουσικά. Εντάξει από κει και πέρα είναι φυσιολογική μια μικρή κάμψη, δεδομένου πως ό,τι είχαν να πουν το είπαν, κέρδισαν όλον τον πλανήτη και τώρα κάνουν αυτό που έλεγαν όταν ήταν ακόμα άγνωστοι, δηλ. να γίνουν γνωστοί για να μπορέσουν με τη μουσική τους να επηρρεάσουν κόσμο, αν μη τι άλλο ήταν απολύτως ειλικρινείς. Οσο για το θέμα "μεγαλύτερο" ή "καλύτερο" ναι είναι υποκειμενικό, για μένα πάντως που τους παρακολουθώ απ το 85, όταν πρωτάκουσα σε συλλογή με πολλά συγκροτήματα, το "PRIDE", είναι σε όλους τους τομείς Α Ν Ω Τ Ε Ρ Ο Ι.
Δυστυχώς για να το διαπιστώσουν πρέπει πρώτα να τους καταλάβουν, μετά να δουν κάτι δωδεκάωρα αφιερώματα που έχω ακόμα και σε βιντεοκασσέτες και ίσως τότε καταλάβουν το μέγεθος των U2.
Βασικά μην ασχολούμαστε ποιό είναι το καλύτερο ή το μεγαλύτερο, αλλά να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, τουλάχιστον ο ΜΠΟΝΟ προσπαθεί κι εγώ μαζί του.

Ας μήν επανερχόμαστε σέ Περυσινά Ξινά Σταφύλια που αφορουν παλιές συζητήσεις,που εξαντλήθηκαν................
Σε οποιους αρεσουν οι U2 εχει καλώς.
Ισχυει ομως και το αντίθετο.
Και μπορει κάποιοι να μην ´επιθυμούν ´να καταλαβουν το ´Μεγαλείο´τών U2..
Δικαιωμα τους οπως και δικαίωμα τών λοιπών πού το ´κατάλαβαν´..........

Ας μήν επανερχόμαστε σέ Περυσινά Ξινά Σταφύλια που αφορουν παλιές συζητήσεις,που εξαντλήθηκαν................
Σε οποιους αρεσουν οι U2 εχει καλώς.
Ισχυει ομως και το αντίθετο.
Και μπορει κάποιοι να μην ´επιθυμούν ´να καταλαβουν το ´Μεγαλείο´τών U2..
Δικαιωμα τους οπως και δικαίωμα τών λοιπών πού το ´κατάλαβαν´..........
Τι να κάνω είμαι φαν δεν το κρύβω ούτε υποχρέωσα κανέναν, απλά τώρα μ έστειλαν στο συγκεκριμένο thread και είπα να καταθέσω την γνώμη μου στην οποία επιμένω, να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, αυτό μετράει, στ άλλα ο καθένας για τον εαυτό του.
-bye-:grinning-smiley-043:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Τι να κάνω είμαι φαν δεν το κρύβω ούτε υποχρέωσα κανέναν, απλά τώρα μ έστειλαν στο συγκεκριμένο thread και είπα να καταθέσω την γνώμη μου στην οποία επιμένω, να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, αυτό μετράει, στ άλλα ο καθένας για τον εαυτό του.
-bye-:grinning-smiley-043:grandpa:

Καμιάν αντίρρηση και κανείς δεν λεει να μήν γράφετε γιά την Συμπάθειά σας.
Αλλοίμονο.
Τωρα το πώς γινεται κανεις καλυτερος άνθρωπος ειναι μεγάλη συζήτηση..
Προσωπικά δεν περιμένω κανεναν Bono να μου το δειξει ή να το δειξει στον Υπόλοιπο Κόσμο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Καμιάν αντίρρηση και κανείς δεν λεει να μήν γράφετε γιά την Συμπάθειά σας.
Αλλοίμονο.
Τωρα το πώς γινεται κανεις καλυτερος άνθρωπος ειναι μεγάλη συζήτηση..
Προσωπικά δεν περιμένω κανεναν Bono να μου το δειξει ή να το δειξει στον Υπόλοιπο Κόσμο.
Στην ηλικία που είμαι τώρα ούτε γω περιμένω κάποιον να μου δείξει, στην ηλικία που τον "γνώρισα" όμως ήταν μια μεγάλη έμπνευση, μια καθοδήγηση, κάτι σαν πνευματικός πατέρας εκ του μακρόθεν. Πάντα σ αυτή την ηλικία θεοποιείς κοινούς θνητούς, έτσι είναι αυτά, δεν τα ελέγχεις, αθώα συναισθήματα. Οσο για το άλλο θέμα, σίγουρα είναι μεγάλη συζήτηση το πως γίνεται κανείς καλύτερος άνθρωπος, όμως αυτό που μετράει κυρίως είναι η προσπάθεια κι αν έχεις πάρει τις σωστές βάσεις απ το σπίτι σου ακολουθάς το ένστικτό σου και πιστεύω μπορεί ο καθένας να βρει το σωστό δρόμο.

Φίλε ΚROMPOTIS όπως πιθανόν κατάλαβες είμαι και εγώ κολλημένος με τους εν λόγω κυρίους. Πολύ περισσότερο ελπίζω να κατάλαβες οτι ο λόγος του μηνύματος μου δεν ήταν η αναδάσωση αλλά επικρότηση της "πόρωσης" που έχεις για το συγκρότημα... (Η πόρωση είναι ωραίο πράγμα!).

:grinning-smiley-043 -bye-

Φίλε ΚROMPOTIS όπως πιθανόν κατάλαβες είμαι και εγώ κολλημένος με τους εν λόγω κυρίους. Πολύ περισσότερο ελπίζω να κατάλαβες οτι ο λόγος του μηνύματος μου δεν ήταν η αναδάσωση αλλά επικρότηση της "πόρωσης" που έχεις για το συγκρότημα... (Η πόρωση είναι ωραίο πράγμα!).

:grinning-smiley-043 -bye-
Να σαι σίγουρος ότι πρώτος απ όλους την κίνησή σου αυτή θα την επικροτούσε ο ΜΠΟΝΟ μιας κι ακολουθείς το δόγμα του. Αλήθεια έχεις κανονίσει τίποτα για εισιτήρια;

Attachments

• rattle and hum album cover u2.jpg
    rattle and hum album cover u2.jpg
    22 KB · Views: 3
  • U2+band_5221.jpg
    U2+band_5221.jpg
    34.8 KB · Views: 6