Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

239_7.jpg

- Μπονάκο, έλα από το σπίτι το βράδυ να σου δείξω το Νόμπελ που μου δώσανε..
- Μέσα... να φέρω τίποτα?
- Φέρε εκείνο το cdακι που είχατε κάνει με τον Παβαρότι που καιγόσασταν στο βίντεο κλιπ. Το θέλει η Μισέλ να το βάλει ξυπνητήρι.
- Τιμή μου Πρόεδρε.

:flipout::flipout::flipout:Σωστόόόόός...

Είναι επειδή ο Μπόνο είναι πολιτικοποιημένος και τον απασχολεί η παγκόσμια ασφάλεια και η ενότητα.

Η ένωση του ρευστού και της εξουσίας.Και μετα σου λέει ροκ μπάντα...-bye-

40 ?? :flybye: 15 για μενα.. παιρνω γυναικοπαιδα και βουρ για Φρανκφουρτη 3ημερακι !! Για εδω εχω red zone B αλλα θα τους ψησω για Α να ειμαι στην μερια του mr Edge .

Mεθαυριο ειναι και δεν "ασχολειται" κανεις?!??!?!?!?!?

Εχουμε την ευκαιρια να δουμε ενα πραγματικα μεγαλο show απο το τελευταιο πολυ μεγαλο γκρουπ. Οι επομενες γενιες δε θα την εχουν.

Μην το χασετε, θα ειναι κριμα.

Το αφήνουμε για μετά βρε...

είμαστε και απασχολημένοι με την αποστήθιση των τραγουδιών, μη πάμε ξεβράκωτοι στις εξετάσεις...:flipout::flipout:

ΥΓ Θα γίνει της Πόπης...

Χαμός δεν λες τίποτα !!

Όσους ξέρω, φίλοι κ γνωστοί, θα είναι στο γήπεδο.

Μπορεί να μην είναι ποιοτικό συγκρότημα για πολλούς, αλλά είναι ένα μεγάλο γεγονός για την χώρα μας, η μουσική τους στους περισσότερους είναι φυσικά γνωστή.

U2%20LIVE.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=ikh-1ubAWMg

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Χαμός δεν λες τίποτα !!

Όσους ξέρω, φίλοι κ γνωστοί, θα είναι στο γήπεδο.

Μπορεί να μην είναι ποιοτικό συγκρότημα για πολλούς, αλλά είναι ένα μεγάλο γεγονός για την χώρα μας, η μουσική τους στους περισσότερους είναι φυσικά γνωστή.
Αυτό ακριβώς. Θα είναι πολύ μεγάλο γεγονός και δύσκολα πια θα βλέπουμε στη χώρα μας τέτοιες παραγωγές. (Όχι πως βλέπαμε μέχρι τώρα.)

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Mεθαυριο ειναι και δεν "ασχολειται" κανεις?!??!?!?!?!?

Εχουμε την ευκαιρια να δουμε ενα πραγματικα μεγαλο show απο το τελευταιο πολυ μεγαλο γκρουπ. Οι επομενες γενιες δε θα την εχουν.

Μην το χασετε, θα ειναι κριμα.

assholeούμαι εγώ :flipout:

Αν μου έδινε κάποιος οδηγίες πως να φτάσω εκεί με το αυτοκίνητο από Εθνική θα με υποχρέωνε !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Αν μου έδινε κάποιος οδηγίες πως να φτάσω εκεί με το αυτοκίνητο από Εθνική θα με υποχρέωνε !

Μπορείς να πας από την εθνική, στην έξοδο προς Κηφισιά, κατόπιν να κατέβεις στην Κηφισίας προς Αθήνα και να ακολουθήσεις πινακίδες προς ΟΑΚΑ.

Βέβαια, δεν είναι κ ότι καλύτερο να παρκάρεις στο γήπεδο κοντά, γιατί άντε να φύγεις μετά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Εχει πινακιδες για ΟΑΚΑ βρε τσιφ (ή μου κανεις πλακα?:flipout::flipout::flipout:)

Έχει τρένο το ΟΑΚΑ... λίγο βαβούρα μετά, αλλά δε τρέχει τίποτα!
Άσε το αυτοκίνητο στη Κηφισιά στον ΗΣΑΠ και σε λίγα λεπτά είσαι εκεί...

Μήτσε,

38'02'15.26" Β - 23'46'49.56" για να βάλεις στο gps τις συντενταγμένες ή χτυπάς στο gps στα διαθέσιμα σημεία ΟΑΚΑ.

Ε δεν θα δεις και τις πινακίδες ??????:D

Και υπάρχει και ο ηλεκτρικός όπως έγραψε και ο Νίκος...

Εχει πινακιδες για ΟΑΚΑ βρε τσιφ (ή μου κανεις πλακα?:flipout::flipout::flipout:)

παρκάρισμα θα έχει εκεί? ή δε λέει?

Έχει τρένο το ΟΑΚΑ... λίγο βαβούρα μετά, αλλά δε τρέχει τίποτα!
Άσε το αυτοκίνητο στη Κηφισιά στον ΗΣΑΠ και σε λίγα λεπτά είσαι εκεί...

δεν θα γίνεται χαμός στο τέλος?

Μήτσε,

38'02'15.26" Β - 23'46'49.56" για να βάλεις στο gps τις συντενταγμένες ή χτυπάς στο gps στα διαθέσιμα σημεία ΟΑΚΑ.

Ε δεν θα δεις και τις πινακίδες ??????:D

Και υπάρχει και ο ηλεκτρικός όπως έγραψε και ο Νίκος...

μέχρι τι ώρα έχει ηλεκτρικό?

Εμεις την πατησαμεν.
Ειχαμε κλεισει 2 εισητηρια (βλακωδως των 35 ευρω), τωρα ψαχνω για 2 καλυτερα (των 110 πχ) αλλα τιποτε.....

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΠΟΨΙΝ του (τελευταια στιγμη, ξερω...)

Χαμός θα γινεται παντου...στον ηλεκτρικο θα ειστε πατημένοι,,αλλα οπως και να χει αφού τελειώσει η συναυλία θα φύγεις αμέσως (ποδαρατα) απ το γήπεδο....με το αυτοκίνητο βλεπω να βγαίνεις απ το παρκινγκ κανα τριωρο αργότερα

Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

παρκάρισμα θα έχει εκεί? ή δε λέει?

μέχρι τι ώρα έχει ηλεκτρικό?

Αν πας νωρις, λεει. Θα ταλαιπωρηθεις κανα μισαωρο (το πολυ) στην εξοδο. Υπαρχουν καβατζες ομως στους γυρω δρομους. Παντως, αν εισαι απο αυτους που το 15-20' περπατημα ΔΕΝ το θεωρουν ταλαιπωρια, ασε το αμαξι λιγο πιο μακρυα και δε θα εχεις προβλημα. Εγω θα το αφησω στο γκαραζ ενος φιλου που μενει εκει κοντα.

Ηλεκτρικο θα εχει σιγουρα μετα τη συναυλια. Θα φας στριμοξιδι κανα 20λεπτο μεχρι να μπεις, αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο. Εγω δεν το εχω μετανιωσει ποτε.