Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Αν κ είχε πρόγραμμα το τραίνο να δουλεύει μέχρι τις 2 το βράδυ, τις παρασκευές κ τα σάββατα, από τις 25/06/2010 αυτό έπαψε να ισχύει : http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=197

Δεν ξέρω βέβαια αν κάνουν την παρασκευή αυτή κάποια εξαίρεση.

Έλα σπίτι μου το αφήνεις στο πάρκινγκ μου, σε πάω εγώ (δίπλα είμαι) και όταν τελειώσει με παίρνεις τηλ και σε παίρνω......:D

Τι λες ????

υ.γ. Στις μεγαλες συναυλιες 'Η φευγουμε αμεσως τρεχοντας 'Η αραζουμε κανα μισαωρο και φευγουμε μετα.

υ.γ. Στις μεγαλες συναυλιες 'Η φευγουμε αμεσως τρεχοντας 'Η αραζουμε κανα μισαωρο και φευγουμε μετα.

+1 για το δεύτερο...

Αυτό με το τρένο που γράφει ο Μιχάλης είναι πρόβλημα, θα πάρω τηλέφωνο να μάθω... Αν κάποιος μάθει νωρίτερα ας ποστάρει...

Υπέρηχα χαμός θα γίνεται και στην Αρένα... αν είσαι αρένα να πας από νωρίς, αλλιώς με το κυάλι... και δε ξέρω τι θα γίνει και με τους τζαμπατζήδες...

Εγώ πάντως παρ' ότι με θέση (ελέω γυναίκας και αβεβαιότητας για "φυσική κατάσταση" όταν πήραμε τα εισιτήρια...) γύρω στις 5-5:30 θα είμαι εκεί...

Θυμήσου τι έγινε και στη Θεσσαλονίκη...

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

+1 για το δεύτερο...

Αυτό με το τρένο που γράφει ο Μιχάλης είναι πρόβλημα, θα πάρω τηλέφωνο να μάθω... Αν κάποιος μάθει νωρίτερα ας ποστάρει...

Υπέρηχα χαμός θα γίνεται και στην Αρένα... αν είσαι αρένα να πας από νωρίς, αλλιώς με το κυάλι... και δε ξέρω τι θα γίνει και με τους τζαμπατζήδες...

Εγώ πάντως παρ' ότι με θέση (ελέω γυναίκας και αβεβαιότητας για "φυσική κατάσταση" όταν πήραμε τα εισιτήρια...) γύρω στις 5-5:30 θα είμαι εκεί...

Θυμήσου τι έγινε και στη Θεσσαλονίκη...

Νικο που εχεις κλεισει ?

Δεν θα είναι στην μέση.

Θα είναι προς το ένα πέταλλο.

Έτσι είναι σε όλα τα στάδια, όπως κ τότε που είχα πάει στην Ιρλανδία, όπου είναι προς το ένα άκρο, αλλά κ ο κόσμος που είναι από πίσω στην σκηνή, θα ακούει κ θα βλέπει κανονικά.

Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Αν πας νωρις, λεει. Θα ταλαιπωρηθεις κανα μισαωρο (το πολυ)
Θα φας στριμοξιδι κανα 20λεπτο μεχρι να μπεις, αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο. Εγω δεν το εχω μετανιωσει ποτε.

Αντε βρε βουτυρόπαιδα.
που το ...συζητάτε κιόλας...
αν στην εποχή μου (1971-74) μας φέρνανε τους Rolling Stones, θα ήμουν διατεθειμένος να ξυρίσω όλο το τρίχωμα του σώματός μου, να το στρίψω σε τσιγάρα και να το καπνίσω. και μετά, να πάω μέχρι τον τόπο της συναυλίας έρποντας και γλείφοντας την άσφαλτο.
πλάκα σας κάνει ο chief.
είναι σειρά μου (περίπου...λίγο πιο ...νεούδι).
κι εσείς τσιμπάτε :flipout:

Δεν θα είναι στην μέση.

Θα είναι προς το ένα πέταλλο.

Έτσι είναι σε όλα τα στάδια, όπως κ τότε που είχα πάει στην Ιρλανδία, όπου είναι προς το ένα άκρο, αλλά κ ο κόσμος που είναι από πίσω στην σκηνή, θα ακούει κ θα βλέπει κανονικά.
Ελπιζω, γιατι εκει θα ειμαι.. Μια η γυναικα που δεν θελει ταλαιπωρια, μια το οτι στην Madonna ενω ημουν στην μεση της αρενας δεν εβλεπα Χριστο, επελεξα να το ρισκαρω και να ειμαι απο πισω που ναι μεν βλεπεις πλατη, αλλα ειναι πολυ κοντα, και οι τυποι γυρνανε λεει γυρω-γυρω + του οτι εχει περιμετρικα video walls.
Αν θα δικαιωθω, θα σας πω με το περας της συναυλιας! :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Νικο που εχεις κλεισει ?

Όπως βλέπεις τη σκηνή ακριβώς δεξιά στη κάτω εξέδρα... δίπλα από τους επίσημους του ΟΑΚΑ. Θα σου πω λεπτομέρειες το βράδυ γιατί δεν έχω εδώ τα εισιτήρια...

Η σκηνή θα είναι στο πέταλο.

Οι μόνοι που θα μπούν άνετα στο χορτάρι θα είναι οι της RedZone...
Υψηλό το αντίτιμο αλλά θα πάει σε φιλανθρωπίες. Θα μπούν και θα βγούν από ειδική είσοδο VIP ότι ώρα θέλουν...
Εκτός βέβαια και αν δεν έχει οργανωθεί καλά η κατάσταση, όπως στο εξωτερικό, αλλά δε το νομίζω...
Από την Red Zone είναι και το videaki πιο πάνω... Mάγουλο-μάγουλο με τον /Εdge...:crown::crown:

edit 23B πρέπει να είναι, απ´ότι θυμάμαι βλέποντας το σχέδιο!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Αντε βρε βουτυρόπαιδα.
που το ...συζητάτε κιόλας...

Aυτο λεω ρε Κωστα. Σιγα την ταλαιπωρια. Τα εχω γραψει και για τη Μαλακασα. 20 λεπτα περπατημα μεσα στα δεντρα και καποιους τους πειραζει! Σιγα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Σιγα την ταλαιπωρια. Τα εχω γραψει και για τη Μαλακασα. 20 λεπτα περπατημα μεσα στα δεντρα και καποιους τους πειραζει! Σιγα...

δεν είναι τυχαίο ότι δεν βγαίνουν σπουδαίοι δίσκοι r'n'r πια Πέτρο.
people don't deserve r'n'r anymore. :antlers:

Καλομαθημένοι ...:icon15:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Ρε συ, μόνο το r n r είναι για κοπάνημα?
Υπάρχουν κάτι πάρτι που στα 15 σου δεν θα άντεχες πάνω από 10 λεπτά :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Ακομα μια ΜΕΓΑΛΗ κουβεντα απο Κ.Λ.:grinning-smiley-043

Ελπιζω, γιατι εκει θα ειμαι.. Μια η γυναικα που δεν θελει ταλαιπωρια, μια το οτι στην Madonna ενω ημουν στην μεση της αρενας δεν εβλεπα Χριστο, επελεξα να το ρισκαρω και να ειμαι απο πισω που ναι μεν βλεπεις πλατη, αλλα ειναι πολυ κοντα, και οι τυποι γυρνανε λεει γυρω-γυρω + του οτι εχει περιμετρικα video walls.
Αν θα δικαιωθω, θα σας πω με το περας της συναυλιας! :p

Επειδή τους έχω δει ζωντανά σε αυτή τους την περιοδεία, θα βλέπεται από τα video walls σίγουρα, όπως κ θα ακούτε όπως όλοι, αλλά ζωντάνα θα τους δείτε λίγες φορές να σας κοιτούν, πάνε κυρίως μπροστά προς τον όγκο του κόσμου κ στα πλάγια.

Μιχάλη στην Ιρλανδία ήταν το ίδιο playlist? έχουν κάνει αλλαγές μέχρι σήμερα?
Το πρόγραμμα είναι ακόμα τρίωρο?