Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

εγω κρατησα αλλο , ηρθε η μεγαλυτερη μπαντα του κοσμου
στην Ελλαδα και δεν πηγε κανεις στο αεροδρομιο, ουτε οι φοβεροι ρεπορτερ του STAR δεν τους πλησιασανε
ειδες η Τουρκια !!
εδω μονο στους Ιμπαγασες πανε

Μεγαλύτερη σε τί;
Και γιατί να πάνε στο αεροδρόμιο;

Στέλιο μου δεν κατάλαβες μάλλον..... οι Τούρκοι τα πήραν για είπε την Πόλη Κωνσταντινούπολη......:D

η διαχείριση δεν θα ανεχτεί περεταίρω άσκοπες παρεκτροπές

(και δεν εννοώ τους τούρκους)

Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Στέλιο μου δεν κατάλαβες μάλλον..... οι Τούρκοι τα πήραν για είπε την Πόλη Κωνσταντινούπολη......:D

εγω τα εχω καταλαβει ολα εσεις δεν μ εχετε καταλαβει .
αχ πως αλλαζουν οι εποχες !
12 και κατι, παω για υπνο καληνυχτα σε ολους

Ααααχ... Νύστα...
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο τις απαντήσεις, άλλες απαγορεύεται να κάνω... ας πάω για ύπνο...

Αύριο πάλι εδώ θα είμαστε...

Καλό βράδυ σε όλους! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Ε λοιπόν όταν τούς είδα είπα μέσα μου ''Αυτοί μούχουν τελειώσει ''..Δέν μούπαν απολύτως τίποτα.

Πιθανώς νάχα αρχίσει νά γερνάω από τότε.:D:D:flipout:
/QUOTE]

Ακριβως!!!!
Απλα μια υπερπαραγωγη....ηταν και ειναι οι αγαπημενοι μου....απο τοτε δεν ξαναπηγα ποτε σε συναυλια.
Ψεμματα, πηγα και στους Dire Straits ξαναμαναπογοητευτικα και απο τοτενες.....never again.
Τωρα στα γεραματα αν ειναι να παω ,θα παω στη Lady Gaga.....αλλη φορα τους θρυλους μου δεν τους γκρεμιζω!!!!!

Το να μην μου αρεσει κατι δεν σημαινει οτι το υποτιμω, σημαινει οτι ευχαριστω δεν θα παρω, δεν μου κανει ρε αδερφε. ¨Η οπως στη περιπτωση μου, καποτε μου εκανε, αλλα αναθεωρησα και κρατω τις αναμνησεις με νοσταλγια. Ετσι οπως στη ζωη, προχωραμε (εννοω παμε αλλου, παρακατω).
Μεχρις εκει και τιποτα παραπανω για το επιπεδο και το ποιον αυτων που "θα παρουν". Γιατι τετοια καχυποψια? Δηλαδη εμεις δεν εχουμε αγαπημενα προσωπα που εχουν διαφορετικα γουστα?

Η κριτικη ενθεν και ενθεν οφειλει να γινεται με επιχειρηματα καθαρα εντος μουσικης. Ας μην αρχιζουμε τα "μεγαλυτερη και μεγαλυτεροτερη" γιατι παμε στη συγκριση του στυλ ποσα αλογα βγαζει η σακαρακα σου ή οπως ενας φιλος εκανε συγκριση με ποδοσφαιρικους ορους, αυτο δεν ειναι σωστο στην τεχνη. Ο καλλιτεχνης δε βγαινει απο εργαστηρια R&D ουτε απο ακαδημιες ταλεντων.
Εμπορικοτερη ειναι ενας σωστος ορος (και μετρησιμο μεγεθος) αλλα αυτη η ταμπελα ισως ενοχλει.
Nα θυμισω παντως οτι σε αυτο το φορουμ εχουν αποθεωθει κατα καιρους μερικα απο τα εμπορικοτερα σχηματα της ποπ ιστοριας χωρις καμμια προκαταλειψη.
Most influencial με τιποτα. Αυτο να το συζητησουμε.

Ψεμματα, πηγα και στους Dire Straits ξαναμαναπογοητευτικα και απο τοτενες.....never again.

Γειά σου Mιχάλη!!

Τώρα που το σκέφτομαι, κι εγώ μετά τους Pink Floyd το '89 δεν ξαναπήγα σε συναυλία. Aν και τους Dire Straits θα ήθελα να τους δω.

-bye-

Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Το να μην μου αρεσει κατι δεν σημαινει οτι το υποτιμω, σημαινει οτι ευχαριστω δεν θα παρω, δεν μου κανει ρε αδερφε. ¨Η οπως στη περιπτωση μου, καποτε μου εκανε, αλλα αναθεωρησα και κρατω τις αναμνησεις με νοσταλγια. Ετσι οπως στη ζωη, προχωραμε (εννοω παμε αλλου, παρακατω).
Μεχρις εκει και τιποτα παραπανω για το επιπεδο και το ποιον αυτων που "θα παρουν". Γιατι τετοια καχυποψια? Δηλαδη εμεις δεν εχουμε αγαπημενα προσωπα που εχουν διαφορετικα γουστα?

Η κριτικη ενθεν και ενθεν οφειλει να γινεται με επιχειρηματα καθαρα εντος μουσικης. Ας μην αρχιζουμε τα "μεγαλυτερη και μεγαλυτεροτερη" γιατι παμε στη συγκριση του στυλ ποσα αλογα βγαζει η σακαρακα σου ή οπως ενας φιλος εκανε συγκριση με ποδοσφαιρικους ορους, αυτο δεν ειναι σωστο στην τεχνη. Ο καλλιτεχνης δε βγαινει απο εργαστηρια R&D ουτε απο ακαδημιες ταλεντων.
Εμπορικοτερη ειναι ενας σωστος ορος (και μετρησιμο μεγεθος) αλλα αυτη η ταμπελα ισως ενοχλει.
Nα θυμισω παντως οτι σε αυτο το φορουμ εχουν αποθεωθει κατα καιρους μερικα απο τα εμπορικοτερα σχηματα της ποπ ιστοριας χωρις καμμια προκαταλειψη.

Κατ'εμέ, το μεγαλύτερο συγκρότημα τις τελευταίες δεκαετίες, γιατί αυτό που κάνουν, το κάνουν καλύτερα από όλους, ανεξάρτητα αν πιστεύουν/λένε/γράφουν κάτι που δεν συμφωνούμε όλοι μαζί τους.

Δύσκολα θα ξαναβγει συγκρότημα U2, το οποίο θα έχει τέτοια απήχηση παγκοσμίως, θα γεμίζει παντού τίγκα τα γήπεδα, τα μεγαλύτερα κιόλας σε κάθε χώρα.

Kαι η πλάκα είναι ότι έχω γράψει ίσα με 300 φορές ότι το "καλύτερο" ΔΕΝ υπάρχει στη τέχνη... Που να μην το έγραφα δλδ... φαντάζομαι τι θα καταλαβαίνατε...

Aυτά και άλλα παρόμοια έχουν γραφτεί φίλε για τους U2 και πως αντιμετωπίζουμε οι fan το όλο ζήτημα...

Kανένας από τους fan δεν είπε το καλύτερο ή σπουδαιότερο συγκρότημα γενικώς...

Εγώ πληρώνω άλλο νήμα που έκανα το λάθος και είπα το "μεγαλύτερο εν ενεργεία group"... Δεν σκέφτηκα ότι το μεγαλύτερο πρέπει να διευκρινιστεί... και όταν το έκανα (δημοφιλέστερο και διεισδυτικότερο έγραψα) απλά ξεχάστηκε... Και τώρα χαλάνε τη διάθεση και των άλλων των παιδιών που δεν φταίνε σε τίποτα!

Θες απόδειξη για τα παραπάνω, επιχειρήματα...? Ευχαρίστως απλά ζήτα το γιατί αν το κάνω από μόνος μου καταλαβαίνεις ότι η χλεύη θα συνεχιστεί...

Most influencial με τιποτα. Αυτο να το συζητησουμε.

Όσον αφορά το "influencial" επειδή το πιστεύω (ότι έχουν επηρεάσει πολύ τα μουσικά δρώμενα, όχι το most! αυτό δεν το γνωρίζω) αλλά τα δικά μου επιχειρήματα είναι γνωστό πως αντιμετωπίζονται (με χλεύη) ας ποστάρω γνώμες άλλων... Δεν είναι απαραίτητο να έχουν δίκιο, απλά φαντάζομαι ότι αφού αυτοί μπορούν να γράφουν τέτοια πράγματα γιατί να μη μπορώ και εγώ να τα πιστεύω...

http://www.nme.com/blog/index.php?b...itle=it_s_depressing_but_true_u2_are_the_most

Εδώ για τον Εdge (ως γνωστόν U2=Edge, U2 is garbage, άρα...)
http://www.ultimate-guitar.com/news...t_influential_guitarist_since_jimmy_page.html

Εγώ θα έλεγα ότι αν δεν υπήρχαν οι U2, συγκροτήματα όπως οι radio head, οι coldplay, οι blur και πολλά άλλα... θα έπαιζαν πολύ διαφορετικά...

Ευχαριστώ που εσύ δεν χλευάζεις...:2thumb22sup:

Το σημαντικότερο ρόλο σε όλη την κουβέντα παίζει η σχέση που έχει ο καθένας μας με τη μουσική. Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα.

Κατανοώ και σέβομαι όλες τις απόψεις (ακόμη και τις Κοκκίνου, Βανδή, Γερολυμάτου, Αλκαίου, Βουλγαράκη, 2 παλιών ''ιστοριών" με Χατζηγιάννη θεοποιημένο κτ.λ.) που πήγαν στη συναυλία.
Αφού πέρασαν μια χαρά , τότε όλα ο.κ.

Και εννοείται ότι δεν θα περίμενα να τους συμβεί το ίδιο στο live των A place to bury strangers.

Όλα είναι αποδεκτά αλλά και όλα θα κρίνονται μέσα από το πρίσμα του καθενός.

Ούτε χλεύη ,ούτε τίποτα.

Νίκο δεν πρέπει να έχεις άγχος. Τα 20-30 πολύ αγαπημένα μου σχήματα, άντε να είμαστε 1000 άτομα που τα γουστάρουμε στη χώρα. Άσε για τις κριτικές...
Τι να πω και εγώ; :guitarist:

Πίκρα αλλά καραγουστάρω.

Να πηγαίνεις σε live και να διασκεδάζεις. Ακόμη και στις ''μπίζνες''. Δεν μας έχουν μείνει και πολλά αντίστοιχα θεάματα για να ξεδίνουμε.

Κούλαρε.

Ε λοιπόν όταν τούς είδα είπα μέσα μου ''Αυτοί μούχουν τελειώσει ''..Δέν μούπαν απολύτως τίποτα.

Πιθανώς νάχα αρχίσει νά γερνάω από τότε.:D:D:flipout:
/QUOTE]

Ακριβως!!!!
Απλα μια υπερπαραγωγη....ηταν και ειναι οι αγαπημενοι μου....απο τοτε δεν ξαναπηγα ποτε σε συναυλια.
Τωρα στα γεραματα αν ειναι να παω ,θα παω στη Lady Gaga.....αλλη φορα τους θρυλους μου δεν τους γκρεμιζω!!!!!

Οι Dire Straits έπαιξαν στο ΣΕΦ 6 και 7 Μαΐου 1985 ... Αρα, πρίν παίξουν οι Pink Floyd στο ΟΑΚΑ ....

Οι Dire Straits έπαιξαν στο ΣΕΦ 6 και 7 Μαΐου 1985 ... Αρα, πρίν παίξουν οι Pink Floyd στο ΟΑΚΑ ....

Επομενως εγινε αυτο που περιεγραψα, με την ακριβως αντιθετη σειρα.:flipout::flipout:

Το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο....ποτε ξανα!!!!

Επομενως εγινε αυτο που περιεγραψα, με την ακριβως αντιθετη σειρα.:flipout::flipout:

Το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο....ποτε ξανα!!!!

Μα δεν είναι δυνατόν να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα ! Οι Dire Straits διαλύθηκαν το 1994 και απο τους Pink Floyd δεν υπάρχει πλέον ο Rick Wright ...

Αρα;

Γειά σου Mιχάλη!!

Aν και τους Dire Straits θα ήθελα να τους δω.

-bye-
Κωστη καλυτερα που δεν τους ειδες!!!
Δεν ακουγοταν απολυτως τιποτα
Ενα βουητο και ενας συντονισμος απο τζαμια:violent-smiley-030:

Πιο καλο ηχο ειχε ενα Supercross που ειχα παει:flipout: